1. Hallingdal

  05:02

  from Jens-Chr. Strandos / Added

  8 Plays / / 0 Comments

  Jeg skal på jobb i Hallingdal og dro til Ål for å overnatte der.

  + More details
  • Prøvekjøre el-sykkel med konserndirektør i BKK

   06:58

   from Prøvekjøre / Added

   521 Plays / / 0 Comments

   Prøvekjøre.no lot Jostein Søfteland i BKK prøve el-sykkel på sin jobbrute. Han fant ut at det vil ta ca 40 min å reise til eller fra jobben med el-sykkel, mens det vanligvis tar ca 25 minutter med bil, på en strekning hvor det er fare for å bli stående i kø. Elsykkel er et alternativ for Jostein. Er det et alternativ for deg? Reserver en prøvekjøring i en uke på http://prøvekjøre.no og finn ut om el-sykkel er et bedre alternativ for nettopp deg, alle faktorer tatt i betraktning. I denne filmen sykler vi fra BKK sitt kontor på Kokstad til Fana Kirke. El-sykkelen som blir utprøvd i denne filmen er en Merida E-spresso 408 eq med lavt innsteg. https://provekjore.no/kjoretoy/e-spresso-10-gent/

   + More details
   • Prøvekjøre jobbreise med fylkesordfører Tom-Christer Nilsen

    07:56

    from Prøvekjøre / Added

    517 Plays / / 0 Comments

    Prøvekjøre.no følger Tom-Christer Nilsen, på jobb med el-sykkel. Turen går fra Askøy (Florvåg til Kleppestø) via fergen "snarveien" til Bergen sentrum (Nøstet - fylkeshuset). Fylkesordføreren kjøpte el-sykkel i september 2013 etter anbefaling fra Naturvernforbundet. I slutten av november 2013 har han allerede syklet 500 km. Les en artikkel fra lanseringen av el-sykkelprosjektet her http://www.ba.no/nyheter/article7004224.ece. På http://prøvekjøre.no kan du også teste om el-sykkel er et alternativ for deg, slik som det er for fylkesordføreren i Hordaland.

    + More details
    • Følelsen av Prøvekjøre.no

     01:10

     from Prøvekjøre / Added

     511 Plays / / 0 Comments

     En prøvetur på el-sykkel i Bergen.

     + More details

     What are Tags?

     Tags

     Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."