1. 18 de desembre del 2010 @ People By Catedral (Girona) Festa Flaix FM WINTER EDITION 2011 amb SERGI DOMENE

  00:33

  from ReClick Serveis d'oci Added 293 0 0

  Aquest dissabte 18 de desembre la Discoteca People by Catedral de Girona segueix oferin-te les millors nits amb els millors dj's de la temporada y aquest cop t'ofereix.... La que mana!! Festa... ✭✭✭FLAIX FM WINTER EDITION 2011✭✭✭ Amb... El dj de dj's... ✭✭✭SERGI DOMENE✭✭✭!! Actualment el seu projecte principal és el Flaix Club, “el punt de referència DJ a Flaix FM”. Programa en el qual realitza una sessió de 120 minuts, 6 dies a la setmana, de la millor música de club i que es caracteritza per les exclusives i novetats que presenta. Amb temes com el "One Again", "The End", "Sometimes", "To the club"... Una nit espectacular amb pluja de samarretes oficials, gogo's, hotesses... ***** AQUEST DISSABTE TENIM EL PODER DEL RITME!! UNA NIT ESPECTACULAR AMB l'EMISSORA DEL RITME! ***** Si vas viure l'anterior festa, no et pots perdre aquesta!! Vina a gaudir de l'emissorra del ritme i disfruta d'una sessió del dj's de dj's: SERGI DOMENE!!!!! T'espera un autèntic festival amb la millor música de la província!! Presentant tots el seus èxits a PEOPLE by CATEDRAL et farà gaudir un altre cop!!!! Sala temple: Amb el millor house i dance comercial. Super Star dj's: JORDI CARRERAS. Sala claustre: Amb el millor reggaeton i paxanga del moment. Dj MOMI. Animació By Ilusion Factory! ████████████████████████ A més... Comptem amb la realització de fotografies i vídeo de ReClick (www.partysbook.com)!!! Amb Taty Luisi!!! ████████████████████████ Efecte megatrón, show làser! Gaudeix la nit a la Catedral!! No t'ho perdis!! No deixis que altres t'ho expliquin!! T'hi esperem! :) Organitza el teu bus i descarregat la teva entrada a www.catedral.cat. People Express (servei de transport gratuït a Girona ciutat) trucar al 670616663. La primera i única discoteca per majors de 16 anys de Girona.

  + More details
  • Dissabtes @ People By Catedral (Girona)

   00:33

   from Taty Luisi Added 214 0 0

   Presentant tots el seus èxits a PEOPLE by CATEDRAL et farà gaudir cada dissabte!!!! Sala temple: Amb el millor house i dance comercial. Super Star dj's: XAVI PASQUINA & JORDI CARRERAS. Sala claustre: Amb el millor reggaeton i paxanga del moment. Dj SOBRETTY. Efecte megatrón, show làser! Gaudeix la nit a la Catedral!! No t'ho perdis!! No deixis que altres t'ho expliquin!! T'hi esperem! :) Organitza el teu bus i descarregat la teva entrada a www.catedral.cat. People Express (servei de transport gratuït a Girona ciutat) trucar al 670616663. La primera i única discoteca per majors de 16 anys de Girona. Producció: Taty Luisi. Tema: Xavi Pasquina & Luis de Frutos feat Marian Dacal - There for you (Radio edit)

   + More details
   • Fotomatón TODOS MUERTOS. Exposición Philippe Jusforgues

    00:50

    from Eat Meat Added 351 0 0

    Fotomatón durante la inauguración del 17 abril de 2010 de Philippe Jusforgues

    + More details

    What are Tags?

    Tags

    Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."