1. IV Jornada d'Activitats Científiques d'Infermeria: inauguració

  01:38

  from Aula Virtual HUVH Added 134 0 0

  Vídeo exposat en la inauguració de la IV Jornada d'Activitats Científiques d'Infermeria, celebrada el 12 de novembre de 2012 a la sala d'actes del Pavelló Docent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

  + More details
  • Conferència de Tulia Mussatti

   01:15:57

   from Rosa Sensat Added 79 0 0

   Conferència de Tulia Mussatti, investigadora, Istituto di Scienze e Tecnologie della Cognizione del CNR, Roma (Itàlia). Jornada Quina Pedagogia per a l'educació infantil d'avui (Barcelona, 9 de juliol de 2011)

   + More details
   • A Encomenda - The Package

    10:28

    from Caraminhola Filmes Added

    Viajante solitário caminha sem rumo carregando uma mala pesada. Em sua jornada encontra por duas vezes com João, que deseja comprar a mala — sem sucesso. Pela terceira vez, João aparece no caminho daquele homem e revela sua missão: levar a mala.

    + More details
    • Sabores de Concordia Paseo

     02:29

     from Ente Mixto de gestion Costanera Added 9 0 0

     Jornada gastronómica en el Pasaje de las Barracas de la Costanera de Concordia.

     + More details
     • Una jornada particular [ Plano secuencia 6'09'' ]

      06:09

      from Boquerón Frito Added 64 0 0

      Arranque del espectáculo UNA JORNADA PARTICULAR de LA PAVANA. Plano secuencia que nos presenta al personaje de Antonieta en la cotidianidad de su hogar la mañana del desfile fascista.

      + More details
      • Reportaje Empresa Saludable Barcelona

       04:29

       from ORPNews Added 16 0 0

       + More details
       • Webinar (2012/10/18) | Transmissão de palestra da III Jornada Brasileira de gvSIG

        41:07

        from MundoGEO Added 60 0 0

        A organização da III Jornada Brasileira de gvSIG, com o apoio do MundoGEO, convida toda a comunidade de geotecnologia a participar deste seminário online que irá transmitir a palestra: "Uso de gvSIG para apoio à elaboração do Plano Municipal de Defesa Civil do município de Eldorado - SP."

        + More details
        • LOS JUBILADOS CELEBRAN CON UN GRAN ÉXITO DE ASISTENCIA SU VII JORNADA DE SALUD Y BIENESTAR

         03:35

         from Colegio Enfermería Castellón Added

         La Asociación de Jubilados del COECS ha celebrado en el Hotel Intur Castellón su VII Jornada de Salud y Bienestar con una gran afluencia de asistentes. El alcalde de la ciudad, Alfonso Bataller, la presidenta de la asociación, Pilar Alayeto, y la vicepresidenta del COECS, Pilar Pérez, han sido los encargados de inaugurar esta jornada. Entre las ponencias han destacado las relativas a sanidad como la Atención Domiciliaria de Blanca Montes o la dedicada a la historia sanitaria de Castellón, impartida por la historiadora Patricia Mir.

         + More details
         • JORNADA DIOCESANA DA JUVENTUDE 2012 - VT

          00:30

          from Márcio Jordano Added 117 0 0

          VT da Jornada Diocesana da Juventude 2012.

          + More details
          • JORNADA D'ANIMADORS 2012

           01:03

           from delejovebcn Added 161 0 0

           Com transmetre la fe als joves? Aquesta és la pregunta del "millón". El proper dissabte 20 et convidem, en aquest Any de la fe, a trobar-te amb molts altres animadors de joves de la nostra diòcesi per reflexionar, aprendre, compartir i pregar junts. Hi trobaràs una interessant xerrada de Mn. Armand Puig sobre L'Any de la fe i els joves, tallers sobre com utilitzar el Youcat en els grups, i coneixarem Lifeteen, un interessant mètode de catequesis amb adolescents, vingut d'Estats Units, que els joves del Sant Esperit de Terrassa compartiran amb nosaltres. Tot això i moltes coses més al Seminari Conciliar de Barcelona. Després d'una celebració d'enviament, dinarem plegats (cadascú es porta el dinar) i tot fent un cafè tenim una sorpresa preparada. Inscriu-te ja a www.delejovebcn.com

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."