1. Hídon

  14:36

  from Jó Laja Added 4 0 0

  Átadták (részben) az új hidat az Orosházi úton. https://www.youtube.com/watch?v=WYRWpRJDrfo

  + More details
  • 2011.09.25. Szabálytalanul közlekedők a szombathelyi körgyűrűn, a vasúti átjáróban

   05:43

   from Barki László Added 13 1 0

   2011.09.25. 18:20 A szombathelyi körgyűrűn a GYSEV vasúti átjáróban (Szhely - Sopron szakasz ) tilos jelzést kaptunk, ami az eddigiekben megszokott eseteknél jóval hosszabb ideig tartott! Nagy dugót okozva az útszakaszon! A KRESZ -t figyelmen kívül hagyva több jármű a leeresztett félsorompó ellenére azt kikerülve hajtott át a kereszteződésen! Vagy épp visszafordult az úton! Egy fehér pick-up épp az érkező szerelvény előtt tette meg ezt a lépést! Nem tudni, hogy a biztosítóberendezés hibája okozhatta-e ezt a hosszú várakozást v épp más hiba?! Mindenesetre nagyon tanulságos felvétel! A video 3x-osára lett gyorsítva plusz zenével fűszerezve, mivel az eredeti felvétel csaknem 17 percnyi hosszúságú lenne! És az alatta elhangzó szöveg nem a legszebb vélemények közé tartozik - ezen helyzetek láttán Főként akkor , ha 3 tagú személyzete is van a járműnek! Mielőtt valaki a kamerázási technikámat megtámadná, a videorögzítő eszköz NEM KÉZBEN VOLT TARTVA, hanem az alábbi segédeszközzel lett a jármű szélvédőjére erősítve: http://viewitem.eim.ebay.hu/Car-Window-Suction-Cup-Mount-Tripod-Holder-for-Camera/300598986031/item

   + More details
   • Tarlós női bringákkal kedveskedik

    03:42

    from hvg.hu Added 653 0 0

    Bemutatták a jövő tavasszal induló budapesti bérbringa rendszer állomását és kerékpárjait. A Bubit a MOL fogja szponzorálni, ezért a főpolgármester mellett Hernádi Zsolt az olajtársaság elnöke is méltatta kerékpározást, mint “bitang jó dolgot.” Bérleti díjakat még nem tudni, de azt igen, hogy babát nem szabad a kormányon lévő kosárba helyezni.

    + More details
    • Hóhelyzet Várpalota 2013. március 15.

     03:37

     from hvg.hu Added 9,267 0 0

     Várpalotát és térségét sem kímélte a márciusi, rendkívül zord időjárás. A havazás csütörtökön kezdődött és a helyzet óráról-órára folyamatosan romlott. A térségben a mentési feladatokat a Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központ operatív csoportja látta el, akik folyamatosan mentették a hó fogságában rekedt embereket.

     + More details
     • FAN246

      00:06

      from Haász Miki Added 61 0 0

      No comment

      + More details
      • Re 420 teher elegy Kemptthal közelében

       01:46

       from Birincsik József Added 16 0 0

       Az SBB legendás Re420 mozdonyai egy vegyes tehervonatot húznak a Zürich kantonban található Kemtthal közelében lévő kanyarívben. Az idős mozdonyok a magyar V43 (újabban 431, 432, 433) sorozattal nagyjából azonos korúak, de máig remekül teljesítenek, és meghatározó elemei az SBB járműparkjának.

       + More details
       • Roskó Gábor a bicikliről és a szabadságról

        03:28

        from Én és a Biciklim Added 1,423 8 0

        Én és a Biciklim: Roskó Gábor képzőművész beszél a kerékpározás fontosságáról. Fent a műterem galériáján megláttam még ötven bringát, meg azt a szobányi vasat, ami mellett – között – pár perccel korábban elmentünk. Élménybeszámoló itt: http://utazom.com/cikk/hogy-kerul-100-bicikli-egy-muterembe

        + More details
        • I love Budapest. I bike Budapest.

         02:59

         from Cyclechic hu Added 34.7K 180 0

         Biciklizz úgy, ahogy szeretsz, amerre szeretsz. Érezd, hogy tiéd a város. Élvezd ki az összes pontját, mert minden nap egy másik élmény. A hidak, az utcák, a kapualjak minden reggel rád köszönnek. Érezd, hogy nincs rajtad kívül senki, de mégsem vagy egyedül. Nem kell hozzá más, csak Te és a bringád. ** Ride your bike whereever you like to, however you like to. Feel that you own the city. Enjoy every piece of it, because every day is an other experience. The bridges, the streets, the houses great you every morning. Feel like there's no one out there but you, but you are not alone though. You need nothing else to do so than yourself and your bike. Short film dedicated to the love of urban cycling and to Budapest by the crew of Cyclechic.hu, a group that works on promoting cycling positively. ** models: nusi mohácsi, zoltán körösvölgyi styling: lindistyle dop: andrás hajdu editor: sasa music: gil scott-heron and jamie xx - 'i'll take care of u' cyclechic crew: gaze, aron cyclechic.hu - 2011 special thanks: bicycles: rocket bikes cargo: viszikli clothes: f&f, levi's, vagabond, scholl, bringabag gopro: én és a biciklim

         + More details
         • A város levegője... - Papp Szabolcs (Supernem) a hamisítatlan „budapesti atmoszféráról”

          02:33

          from Imre Dávid Added 67 0 0

          A kisfilm a Nokia Magyarország által szponzorált online közösségi projekt, a LegrövidebbÚt számára készített sorozat egyik darabja. A videóinterjúkban megszólaló művészeket, újságírókat, közszereplőket Budapestről, az élhető városokról, a környezetvédelemről és a közlekedésről faggattuk. Az anyagok 2008-ban és 2009-ben készültek.

          + More details

          What are Tags?

          Tags

          Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."