1. The line, the switch and the wardrobe

    01:57

    from Velo Theft / Added

    341 Plays / / 0 Comments

    rider- Johnny O Byrne spring/summer 2012 footage. Filmed by 24 Aly Chopped and tuned by 6 Big thanks to Eighthinch and Hell or Win for all their help

    + More details
    • Morning Practice FGFS 2

      02:47

      from Bayu Indra Permadi / Added

      426 Plays / / 0 Comments

      2 minggu dengan Charmer baru gw, gw jalanin dengan masa penyesuaian sepeda dan mencoba melatih kembali beberapa trick yang dulu pernah gw kuasain.. hahaha.. maklum udah hampir setahun ga main sepeda jadi lumayan kaku... Video ini gw ambil saat latihan di pagi hari, lokasi di Alam Sutra, BSD. cuma latihan santai aja, dan ga sengaja kepikiran bikin video. yaudah gw rekam aja pake kamera HP.. makanya sory kualitas gambarnya ga terlalu bagus dan still camera.. di video ini gw baru buat alat untuk latihan bunny hop, pertama kali pake. makanya gw baru bisa 30cm.. ternyata bunny hop kayak gitu lebih sulit dari yang gw bayangkan.. haha.. selain bunny hop, juga gw mencoba melakukan nose pivot, 180, fakie, wheelie.. semoga progres gw kedepannya bisa lebih manteb lagi... next gw mau belajar hopbar, fullcab , flat 180 dll.. Jangan lupa Check blog gw untuk mengetahui progres gw bermain FGFS..haha.. http://blackandwhitefixed.com Thank you.. Regards Bayu..

      + More details
      • FishSpinz

        00:11

        from Andy Sparks McMullen / Added

        947 Plays / / 4 Comments

        Had this clip on my iPhone, decided to do something with it. 3NJOY.

        + More details
        • Andy Sparks // Nemesis Project

          00:20

          from Andy Sparks McMullen / Added

          1,414 Plays / / 6 Comments

          nemesisproject.bigcartel.com

          + More details
          • Gabriel Garcia's Bike Check

            02:57

            from Royal HC / Added

            2,632 Plays / / 4 Comments

            Gabe just added an Unknown stem and Congoloids to his pfix, so we decided it was time for a bike check. We filmed this in less than 15 minutes! Gabe's Sponsors: Royal HC Reckless Behavior www.royalhandmadecustoms.com

            + More details
            • WOLF DRAWN: LBC 2 ATX

              07:06

              from Matthew Spencer / Added

              15.6K Plays / / 10 Comments

              Please link to www.wolfdrawn.com and www.citygrounds.com

              + More details
              • KEO SPIN to BAR SPIN

                00:37

                from kim hee jin / Added

                46 Plays / / 0 Comments

                + More details
                • Johnny Eight Inch Edit

                  02:12

                  from Velo Theft / Added

                  1,224 Plays / / 1 Comment

                  Fixed gear tricks around Dublin City music: BUMBLEBEEZ - I come with water http://www.eighthinch.com

                  + More details
                  • 2010-11 Film Reel

                    02:05

                    from Alex Dubois / Added

                    1,305 Plays / / 4 Comments

                    A quick reel I threw together of my halfway decent work from 2010-2011...

                    + More details
                    • Fixed gear legends

                      09:17

                      from Don Washington / Added

                      220 Plays / / 0 Comments

                      ME(Don), Eman, Yuuki, Juhnoe, Alec, Trenton and anthony tricking sesh

                      + More details

                      What are Tags?

                      Tags

                      Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."