1. 071221 Kerstmarkt op de Vier Heemskinderen

  08:33

  from Omroep Walraven / Added

  0 Plays / / 0 Comments

  + More details
  • Kerstmarkt Triade 2014

   01:14

   from Ron Hof / Added

   58 Plays / / 0 Comments

   Kerstmarkt georganiseerd door More Than Gifts in samenwerking met evenementenbureau 8782. De markt werd gehouden in Leisure World Dronten. De medewerkers en partners hadden tevens de mogelijkheden om schaatsclinics te volgen en/of op eigen gelegenheid rondjes te schaatsen.

   + More details
   • The delusion of the day 01

    02:03

    from Didier Eeckhout / Added

    Delusion of the day 01 videostills from the video essay "Bruges for god sake" https://vimeo.com/album/2232321/video/62533005 Sites: eeckhoutdidier.com difilm.me

    + More details
    • Kerst in Dalfsen

     03:37

     from Liesbeth Grooff / Added

     4 Plays / / 0 Comments

     Op de kerstmarkt van Dalfsen verkoopt dhr. Booijink samen met enkele collega's kerstbomen voor het goede doel. De voetbalvereniging, de katholieke kerk en het hospice van Dalfsen.

     + More details
     • 2014 Alvermannekeskersttocht met kerstmarkt

      04:21

      from Gemeente Balen / Added

      327 Plays / / 0 Comments

      De kerstwandeling van VVV Balen stond dit jaar in het teken van de 'Alvermannekes'. Deze wezentjes waren de afgelopen weken gesignaleerd in de bossen van 't Heike. Dankzij een gift van de Bib van Balen voor 'Lezen for life' kwam Chantal De Meutter, bekend van Radio 2, onderweg het Alvermannekesverhaal voorlezen. Achteraf was het ook een gezellige drukte tussen de kerstkraampjes van vele verenigingen.

      + More details
      • Kerstmarkt - Stem van de straat

       04:35

       from Lokale Omroep Landsmeer / Added

       121 Plays / / 0 Comments

       Kerstmarkt Landsmeer - Stem van de straat

       + More details
       • 141219_De week het kort

        04:29

        from tv13 / Added

        Vrijdagavond, je zit op de bank met een biertje, wijntje, koppie thee of koffie en je overpeinst de afgelopen week nog even voor het weekend echt losbarst. We helpen je daar een beetje mee in De Week In Het Kort.

        + More details
        • Journaal week 51

         09:32

         from Pius X - Journaal / Added

         1,378 Plays / / 0 Comments

         In dit journaal zie je hoe alle 2/3 havo en vwo leerlingen meedoen aan een flashmob in de Sniederslaan. Verder Scoolsport en de kerstmarkt op de Praktijkschool. Natuurlijk hebben we ook een jarige van de week en zetten we docent Ine Vermeulen in het zonnetje.

         + More details
         • 141218_Kerstmarkt in winters Nijmegen

          05:04

          from tv13 / Added

          Als oudste stad van Nederland heeft Nijmegen natuurlijk op het gebied van geschiedenis het nodige te bieden, vooral in het centrum. Maar ook als binnenstad is de Waalstad aantrekkelijk om te shoppen en vertier te zoeken. Zo is dit jaar het centrum versierd met duizenden lichtjes en zorgen de Mariken Winterfeesten weer voor een warme winter en kerstbeleving.

          + More details
          • Vrijstadmarkt Culemborg 2014 (Cultuuragenda TV Gelderland)

           00:33

           from RBT Rivierenland / Added

           In de week voorafgaand aan de Vrijstadmarkt Culemborg wordt op TV Gelderland de commercial uitgezonden. De uiting werd gecoördineerd door het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland in opdracht van gemeente Culemborg vanuit de citymarketing campagne 'Culemborg klopt!'.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."