1. Bruiloft Alexander & Graciëlla 8 juli

  06:09

  from Blijdatzijnwij Added 16 0 0

  Maarssen in het huwelijk. Het kostte de zon wat kracht om enkele buien weg te duwen, maar dit bruidspaar straalde van geluk en niets hield hen tegen een prachtige dag tegemoet te gaan. Alex & Grace konden 's avonds in bed meteen nagenieten van de prachtdag met deze same day edit!

  + More details
  • 050426 Kunst uit klei

   10:36

   from Omroep Walraven Added 0 0 0

   + More details
   • SES vaderdag

    00:11

    from SES Creative Added 5 0 0

    + More details
    • 060427 Kunst uit klei

     10:28

     from Omroep Walraven Added 0 0 0

     + More details
     • Portretschraper

      02:50

      from Wim Warrink Added 98 0 0

      Galileo wordt gezien als één van de grondleggers van de empirische wetenschap. Na een paar mislukte pogingen om het portret van deze Italiaan te boetseren is er naar een soort machinale handeling gegrepen. Met het idee dat een stilstaande klok vaker de juiste tijd aangeeft dan één die 5 minuten voor loopt, is besloten om te focussen op één aanzicht. Omdat het profielaanzicht van een persoon het meest herkenbaar is, werd deze overgezet op een stalen plaat. Een boetseerbok met een blok klei is uitgebouwd tot een apparaat waar geprobeerd wordt om het profiel door de klei te duwen. Met een te stugge klei is er teveel kracht nodig om de vorm van het profielaanzicht erin te duwen en het overtollige materiaal weg te schrapen. Zou het blok klei met daarin de plaat met het gezicht van Galileo Galilei gezien mogen worden als eindresultaat? Bij een dergelijke presentatie treedt er een probleem op, namelijk dat klei uitdroogt aan blootstelling aan de lucht.

      + More details
      • 00446-Super clay cute animals

       00:19

       from SES Creative Added 6 0 0

       www.ses.nl Met deze leuke set klei je schattige dieren, die je met de grote insteekogen met wimpers nog mooier kunt maken.

       + More details
       • Mark of the Ninja, Ink & Dreams end

        03:26

        from Nathan Jennings Added 2 0 0

        Mark of the Ninja for PC (Windows/Mac/Linux), via GOG (DRM-free). Also available on Humble Store (DRM-free + Steam key), Steam, and for Xbox 360/Xbox One via XBLA. Played with a Logitech F310 set to Xinput (360). Recorded using FRAPS. This is the final stretch of the "Ink & Dreams" mission, minus any spoilers. I show some stealth avoidances as well as some stealth kills. I left off the story cinematic at the very end, just to avoid spoilers.

        + More details
        • Kerstboodschap in een notendop

         02:37

         from Jorrit Meulenbeek Added 140 0 0

         + More details
         • Severinus

          06:22

          from mooniq Added 89 0 0

          Kunstencentrum Severinus gaat op atelierbezoek bij La Citta Mobile.

          + More details
          • UIT KLEI - 40 jaar NVK

           00:33

           from FirefLies Productions Added 122 0 0

           Van 12 oktober t/m 2 november vindt de keramiek manifestatie UIT KLEI plaats op meerdere locaties in Deventer, ter ere van het 40-jarige bestaan van de Nederlandse Vakgroep Keramisten.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."