1. Opening Art in Redlight 2014

  01:24

  from Art in Redlight / Added

  438 Plays / / 0 Comments

  Opening Art in Redlight Fair 2014, Amsterdam. Locatie: Beurs van Berlage Videoproductie: EvitaFilmt.nl

  + More details
  • Live speedpainting - Kunstbeurs van Noord-Brabant

   00:40

   from MediaHunch / Added

   5 Plays / / 0 Comments

   Op de Kunstbeurs van Noord-Brabant kunt u snel en voordelig een zelfportret van u laten maken door gerenommeerd kunstenares Janneke Viegers. In 20 minuten schildert zij uw kleurrijke portret op de beursvloer. De filmbeelden zijn afkomstig van eerdere edities van De Kunstbeurs aan de Westeinderplassen. Wilt u ook zo'n kleurrijk zelfportret door Janneke Viegers? Meld u dan aan voor de Live speedpainting op de kunstbeurs van Noord-Brabant. Twijfelt u nog? Breng dan een bezoekje aan de kunstbeurs.

   + More details
   • PAN Amsterdam 2014

    01:10

    from TEFAF / Added

    1,718 Plays / / 0 Comments

    PAN Amsterdam, de eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design | 23 - 30 November 2014 | RAI Amsterdam | www.pan.nl

    + More details
    • Kunstbeurs aan de Westeinderplassen

     03:00

     from MediaHunch / Added

     713 Plays / / 0 Comments

     "Kunst kijken en kunst beleven. Dat zijn wederom de ingrediënten van De Kunstbeurs aan de Westeinderplassen; hedendaagse kunst in al zijn facetten. Deze keer met nieuwe activiteiten als speedpainting en de vuurwerkborrel. De kunstbeurs met een grote variatie aan kunstwerken, uiteenlopend van schilderijen tot sieraden van glaskunst tot bronzen en keramische beelden."

     + More details
     • Affordable Art Fair 2013 Promo Amsterdam - Online Galerij

      01:08

      from Online Galerij / Added

      1,595 Plays / / 0 Comments

      Van donderdag 31 oktober tot en met zondag 3 november vindt de Affordable Art Fair Amsterdam 2013 plaats in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Op de Affordable Art Fair 2013 is er zoveel te zien onder het kunstaanbod van de meer dan 70 deelnemende galeries! http://onling.al/AAF-2013 Muziek: Savages y Suefo - Ballroom Breakers (feat. Judie Jay) Productie: Vincent Moleveld - www.onlinegalerij.nl Film & Editing: Paul Wassink - www.onlinebezichtigen.nl

      + More details
      • Baracca Op Re:Rotterdam 2012

       07:40

       from Ovideo / Added

       41 Plays / / 0 Comments

       Kunstenaarsduo Baracca bekijkt de kunstbeurs Re:Rotterdam 2012 vanuit een eigen perspectief. Video door www.o-video.nl

       + More details
       • Kunstbeurs aan de Westeinderplassen 2011

        06:24

        from MediaHunch / Added

        15 Plays / / 0 Comments

        Vrijdag 9 t/m zondag 11 september 2011 vond de eerste editie van 'De Kunstbeurs aan de Westeinderplassen' plaats. Kunst kijken en kunst beleven. Dat zijn de ingrediënten van de eerste editie van De Kunstbeurs aan de Westeinderplassen; hedendaagse kunst in al zijn facetten. Dit is uiteenlopend van schilderijen tot sieraden van glaskunst tot bronzen en keramische beelden.

        + More details
        • De Kunstbeurs van het Oosten 2011

         04:43

         from MediaHunch / Added

         12 Plays / / 0 Comments

         Kunst kijken en kunst beleven. Dat zijn de ingrediënten van de eerste editie van De Kunstbeurs van het Oosten; hedendaagse kunst in al zijn facetten. Vrijdag 7 t/m zondag 9 oktober vond de eerste editie van de Kunstbeurs van het oosten plaats op het inspiratiepark Serbonne in Nijverdal (Overijssel). Interviews: Chris Rassaerts, socialmediamen.nl/ Muziek: Jeris (VJ_Memes) - Ophelia's Song

         + More details
         • De Kunstbeurs van het Oosten 2012 (voorbezichtiging)

          01:27

          from Sous-Terre / Added

          48 Plays / / 0 Comments

          Vrijdag 5 t/m zondag 7 oktober 2012 vond de tweede editie van 'De Kunstbeurs van het Oosten' plaats. Kunst kijken en kunst beleven. Dat zijn wederom de ingrediënten van De Kunstbeurs van het Oosten; hedendaagse kunst in al zijn facetten. Deze keer met nieuwe activiteiten als speedpainting op het Lochtersdorp in Nijverdal. De kunstbeurs met een grote variatie aan kunstwerken, uiteenlopend van schilderijen tot sieraden van glaskunst tot bronzen en keramische beelden. Montage: MediaHunch - mediahunch.nl Muziek: Jeris (VJ_Memes)

          + More details
          • De Kunstbeurs aan de Westeinderplassen 2012

           03:11

           from Sous-Terre / Added

           1,746 Plays / / 0 Comments

           Vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september 2012 vond de tweede editie van 'De Kunstbeurs aan de Westeinderplassen' plaats. Kunst kijken en kunst beleven. Dat zijn wederom de ingrediënten van De Kunstbeurs aan de Westeinderplassen; hedendaagse kunst in al zijn facetten. Deze keer met nieuwe activiteiten als speedpainting en de vuurwerkborrel. De kunstbeurs met een grote variatie aan kunstwerken, uiteenlopend van schilderijen tot sieraden van glaskunst tot bronzen en keramische beelden. Montage: MediaHunch - http://www.mediahunch.nl Muziek: Jeris (VJ_Memes)

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."