1. Julkalender 2011 - Lucka 11

  00:56

  from Creative Tools / Added

  1 Play / / 0 Comments

  I dagens Julkalenderlucka visar vi hur man med en laserskärare och en spiralformad vektorgrafikbana, enkelt omvandlar en vanlig CD-skiva till något man kan hänga i Julgranen! :) VECKANS JULERBJUDANDE Denna veckas julerbjudande är 10% rabatt på alla Autodesk-licenser som köps med subscription. Rabatten gäller endast mjukvaran - subscription. Erbjudandet är giltigt tom 2011-12-11. Kontakta oss för en personlig offert. DAGENS UTLOTTNING Missa inte att delta i dagens utlottning som är en 3d-utskrift Information om hur du deltar i utlottningen hittar du i videon ovan. Vi är återförsäljare av prisvärda laserskärare. Kontakta oss gärna för mer information.

  + More details
  • Julkalender 2011 - Lucka 10

   01:28

   from Creative Tools / Added

   0 Plays / / 0 Comments

   Här kan du se en enkel trälåda som skapas med laserskärare i masonit. Den är gjord av Thingiverse-användare Teppic som har lagt ut den på följande länk. - http://www.thingiverse.com/thing:12742 VECKANS ERBJUDANDE Denna veckas julerbjudande är 10% rabatt på alla Autodesk-licenser som köps med subscription. Rabatten gäller endast mjukvaran - subscription. Erbjudandet är giltigt tom 2011-12-11. Kontakta oss för en personlig offert. DAGENS UTLOTTNING Missa inte att delta i dagens utlottning som är en licens av Manga studio 3 Information om hur du deltar i utlottningen hittar du i videon ovan.

   + More details
   • Julkalender 2011 - Lucka 9

    01:58

    from Creative Tools / Added

    10 Plays / / 0 Comments

    Idag visar vi i Julkalendern hur några rosa grisar skärs ut med laserskärare ur helt vanligt skumgummi. VECKANS ERBJUDANDE Denna veckas julerbjudande är 10% rabatt på alla Autodesk-licenser som köps med subscription. Rabatten gäller endast mjukvaran - ej subscription. Erbjudandet är giltigt tom 2011-12-11. Kontakta oss för en personlig offert. DAGENS UTLOTTNING Missa inte att delta i dagens utlottning som är en Wacom Bambo Pen Information om hur du deltar i utlottningen hittar du i videon ovan. Vi är återförsäljare av prisvärda laserskärare. Kontakta oss gärna för mer information.

    + More details
    • Julkalender 2011 - Lucka 8

     02:49

     from Creative Tools / Added

     7 Plays / / 0 Comments

     I dagens Julkalenderlucka kan du se hur man med laserskärning kan skapa invecklade mönster i akryl. Vektorgrafikfilen som användes kommer från http://www.craftsmanspace.com. VECKANS JULERBJUDANDE Denna veckas julerbjudande är 10% rabatt på alla Autodesk-licenser som köps med subscription. Rabatten gäller endast mjukvaran - ej subscription. Erbjudandet är giltigt tom 2011-12-11. Kontakta oss för en personlig offert. DAGENS UTLOTTNING Missa inte att delta i dagens utlottning som är ett CT-kit med biobiljett Information om hur du deltar i utlottningen hittar du i videon ovan. Vi är återförsäljare av prisvärda laserskärare. Kontakta oss gärna för mer information.

     + More details
     • Collab: Adina & Marc Levin

      04:06

      from Make: / Added

      228 Plays / / 0 Comments

      Co-working office space, a woodshop, sewing lab, creative people, dogs and a laser cutter; how awesome is that?!?! Adina and Marc Levin show us around Collab, their collaborative workspace in Manhattan, which is pretty much the coolest place you could imagine working in.

      + More details
      • Julkalender 2011 - Lucka 7

       03:00

       from Creative Tools / Added

       25 Plays / / 0 Comments

       Dagens lucka i vår Julkalender är denna coola laserskurna träsask som genom en rad snitt kan göras böjligt. (Se mer info på goo.gl/r5lyp) VECKANS ERBJUDANDE Denna veckas julerbjudande är 10% rabatt på alla Autodesk-licenser som köps med subscription. Rabatten gäller endast mjukvaran - ej subscription. Erbjudandet är giltigt tom 2011-12-11. Kontakta oss för en personlig offert. DAGENS UTLOTTNING Missa inte att delta i dagens utlottning som är en Exposé 7 Information om hur du deltar i utlottningen hittar du i videon ovan. Vi är återförsäljare av prisvärda laserskärare. Kontakta oss gärna för mer information.

       + More details
       • Julkalender 2011 - Lucka 6

        01:37

        from Creative Tools / Added

        3 Plays / / 0 Comments

        Idag var det turen för några snöflingor i vektorgrafik att skapas med laserskäraren. :) VECKANS ERBJUDANDE Denna veckas julerbjudande är 10% rabatt på alla Autodesk-licenser som köps med subscription. Rabatten gäller endast mjukvaran - ej subscription. Erbjudandet är giltigt tom 2011-12-11. Kontakta oss för en personlig offert. DAGENS UTLOTTNING Missa inte att delta i dagens utlottning som är boken “Create 3D like a superhero” Information om hur du deltar i utlottningen hittar du i videon ovan. Vi är återförsäljare av prisvärda laserskärare. Kontakta oss gärna för mer information.

        + More details
        • Julkalender 2011 - Lucka 5

         01:56

         from Creative Tools / Added

         1 Play / / 0 Comments

         I dagens Julkalenderlucka skapas ett litet tågvagn ur 3 mm masonit med hjälp av en laserskärare. Veckans erbjudande Denna veckas julerbjudande är 10% rabatt på alla Autodesk-licenser som köps med subscription. Rabatten gäller endast mjukvaran - ej subscription. Erbjudandet är giltigt tom 2011-12-11. Kontakta oss för en personlig offert. Dagens erbjudande Missa inte att delta i dagens utlottning som är en laserskuren överraskning Information om hur du deltar i utlottningen hittar du i videon ovan. Vi är återförsäljare av prisvärda laserskärare. Kontakta oss gärna för mer information.

         + More details
         • Julkalender 2011 - Lucka 4

          01:57

          from Creative Tools / Added

          3 Plays / / 0 Comments

          Då var det dags att visa lucka 4 i vår kalender, där ett litet lok blir till med hjälp av laserskärningsmaskinen! :) VECKANS ERBJUDANDE Denna veckas julerbjudande är 10% rabatt på alla Autodesk-licenser som köps med subscription. Rabatten gäller endast mjukvaran - ej subscription. Erbjudandet är giltigt tom 2011-12-11. Kontakta oss för en personlig offert. DAGENS UTLOTTNING Missa inte att delta i dagens utlottning som är en CT-bag och en biobiljett Information om hur du deltar i utlottningen hittar du i videon ovan. Vi är återförsäljare av prisvärda laserskärare. Kontakta oss gärna för mer information.

          + More details
          • Julkalender 2011 - Lucka 3

           01:21

           from Creative Tools / Added

           7 Plays / / 0 Comments

           Då var det lördag den 3 december och dags att öppna lucka 3 i vår Julkalender. :) VECKANS ERBJUDANDE Denna veckas julerbjudande är 10% rabatt på alla Autodesk-licenser som köps med subscription. Rabatten gäller endast mjukvaran - ej subscription. Erbjudandet är giltigt tom 2011-12-11. Kontakta oss för en personlig offert. DAGENS UTLOTTNING Missa inte att delta i dagens utlottning som är en Exposé 5! Information om hur du deltar i utlottningen hittar du i videon ovan. Vi är återförsäljare av prisvärda laserskärare. Kontakta oss gärna för mer information. (musik: http://bit.ly/uVofAb)

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."