1. Emberek a hetesen werk videó

  01:16

  from bogo kriszti Added 1,722 4 0

  Ez a videó az "Emberek a hetesen" című mestermunkámhoz készült werk videó. A projekt megtekinthető a www.krisztinabogo.com/emberekahetesen oldalon. témavezető: Csáki László konzulens: Fazakas Péter Mestermunkám a budapesti tömegközlekedéssel kapcsolatos történeteket és jelenségeket dolgozza fel gif-képregény formájában. Az adaptált történetek valósak, saját élményeim mellett kérdőíves gyűjtést végeztem ismerőseim közt, illetve internetes forrásokból- közösségi oldalak és a témában található blogok vagy fórumok- „talált” leírásait használtam fel. A projekt dokumentartista jellegéhez egy olyan műfajt választottam, amellyel több rövid történetet lehet elmesélni és egy novelláskötethez hasonló módon szerkeszteni. A gif-képregény egy kísérleti terület, ami két műfaj ötvözete. A gif egy olyan képformátum, mely szekventált kép lejátszására is alkalmas és az adott képsort loop-ban ismétli. Ez a tulajdonsága kiemeli, felerősíti tartalmát a repetíció által. A képregény műfaja a történetmesélés kultikus formája, amelyben az alkotó az illusztrációhoz hasonlóan saját rajzi világán keresztül vezeti az olvasóját. Kiegészülve a narráció, a dialógus és a hangutánzó szavak lehetőségeivel, így komplex filmélményt ad kockáról kockára a nézőnek. A gif-képregények erre a projektre készített weboldalon tekinthetőek meg. Emellett még három menüpont alatt projektleírás és egy werkvideó található az oldalon, illetve az ide látogatók beküldhetik saját történeteiket, amelyek további adaptációk alapjául szolgálhatnak. www.krisztinabogo.com/emberekahetesen MOME, MÉdia Design szak 2015 A videó zenéje: "Swing Gitane" by The Underscore Orkestra (http://theunderscoreorkestra.com)

  + More details
  • /watch?v=Tendenciák

   03:06

   from Bence Földesi Added 37 0 0

   MOME / Média design // Featuring: Tillman József A. concept, visual: Földesi Bence S. audio: Ráday Péter special thanks: Horváth Tibor Jelena Viskovic mediadesign.mome.hu 2014

   + More details
   • Still

    03:04

    from Krisztian Nagy Added 276 2 0

    MOME BA III: Látványtan projekt feladat. Zene: Ligeti György - Atmoszférák. 2013

    + More details
    • Experiments

     01:37

     from Krisztian Nagy Added 107 1 0

     MOME BA III: Látványtan gyűjtés feladat. Zene: Cadik - Allsoundz Soul. 2013

     + More details
     • showreel

      02:38

      from nyulga Added 382 2 0

      fresh new showreel 2013 mome

      + More details
      • Bubi

       02:05

       from Krisztian Nagy Added 152 1 0

       Felvétel és világítástechnika 2. @ MOME 2012 Alkotók: Jávorszki Krisztina Lakatos Péter Nagy Krisztián Pribék Gábor Stekovics Anna Szabó Áron Zsilinszky Dávid Konzulensek: Dobos Tamás Nagy Viktor Oszkár Zene: Deep Throat OST - La La La MOME Médiadesign 2012.

       + More details
       • Bubi

        02:05

        from Gábor Pribék Added 2,058 7 0

        Practicing recording and lighting techniques in school The Crew: Jávorszki Krisztina Lakatos Péter Nagy Krisztián Pribék Gábor Stekovics Anna Szabó Áron Zsilinszky Dávid Consultants: Dobos Tamás Nagy Viktor Oszkár Music: Deep Throat OST - La La La MOME Médiadesign 2012

        + More details
        • Analog tervezés

         00:24

         from Peter Raday Added 22 0 0

         MOME - MD I./2 Analóg lógó film, fiktív cégnek/website-nak.

         + More details
         • Traffic Beat (rhythm experiment)

          00:56

          from Bence Földesi Added 77 0 0

          MOME / Média Design / Tervezés 2. / Ritmusfilm

          + More details
          • Új Magyar Népmesék

           01:40

           from Bence Földesi Added 106 0 0

           MOME / Média Design Tervezés 2. / "Hangra kép" Hang: Mónika show - Minden jog az RTL klubbot illeti, Tibi adta a hangot.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."