1. Stanislas College Brengt leren in beweging

  01:23

  from Stanislascollege / Added

  13 Plays / / 0 Comments

  Het Stanislas College start een nieuwe vorm van VMBO die draait om jou. Om wat je goed kan én om wat je minder goed kan. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. Deze drie hoofdlijnen zijn belangrijk in ons onderwijs: Onderwijs & Keuzevrijheid, Maatwerk & Aandacht, Sporten & Bewegen.

  + More details
  • Kussendeal.nl - Inmeten kussens

   01:25

   from kussendeal / Added

   32 Plays / / 0 Comments

   Hoe kunt u het beste de kussens van Kussendeal.nl inmeten? www.kussendeal.nl

   + More details
   • Boomstamtafel promo video

    02:05

    from Cris Caanen / Added

    360 Plays / / 0 Comments

    Boomstamtafel.nl promo video. www.boomstamtafel.nl

    + More details
    • ExperienceTravel - Introductiefilm

     04:17

     from marketing / Added

     1 Play / / 0 Comments

     Uw vrije tijd is schaars en kostbaar. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij nemen u daarom alles uit handen. We zoeken naar de mooiste plekjes en accommodaties en ontwerpen een reis die helemaal aansluit op uw wensen. We zorgen er ook voor dat u ter plekke niets hoeft te regelen. Vervoer naar uw lodge? Een eerste dag ontspanning met massage, zodat u kunt bijkomen van de reis? Een culinaire tour op de tweede dag? Een bezoek aan die mooie tempel in een naastgelegen dorpje? Wij hebben alles al voor u geregeld – voor zover u dat wenst natuurlijk. ExperienceTravel verstaat de kunst van onbezorgd reizen.

     + More details
     • Keukens Redant Erpe-Mere

      01:33

      from Bizbook Channel / Added

      4 Plays / / 0 Comments

      Keukens Redant, een bedrijf met naam en faam op het vlak van keukenbouw en vast meubilair, weet haar klanten al meer dan 30 jaar te overtuigen om te kiezen voor haar kwaliteitsproducten. Als specialist in maatkeukens biedt Redant u verschillende stijlen aan waardoor u zeker uw droomkeuken vindt! De showroom toont u dan ook zo'n 50 verschillende modellen. In hun eigen atelier brengt Redant uw droomkeuken tot leven. Kom en ontdek Keukens Redant in Erpe-Mere. INFO Ottergemdorp 59 9420 Erpe-Mere http://www.keukensredant.be

      + More details
      • Elephant Montage - Douglas Tuinveranda

       03:23

       from Koninklijke Dekker Videos / Added

       293 Plays / / 0 Comments

       Montage van een Elephant Douglas Tuinveranda - door Rob Verlinden.

       + More details
       • LuuxTV

        02:12

        from Videowize / Added

        3 Plays / / 0 Comments

        LuuxTV is een vernieuwend product van het luxury lifestyle magazine Luux.be. Het is een periodieke video-nieuws-brief die de redactionele hoogtepunten van een bepaalde periode op een rijtje zet. Done Videowize.

        + More details
        • Luux Trailer

         00:57

         from Videowize / Added

         2 Plays / / 0 Comments

         Eén beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Met deze trailer wil Luux.be zichzelf voorstellen als luxury lifestyle magazine. In exact 57 seconden weet je helemaal waar het tijdschrift voor staat.

         + More details
         • 1000 Matrassen, bedden en matrassen, Kontich

          00:45

          from GoudenGids / Added

          0 Plays / / 0 Comments

          http://matrassenantwerpen.be Bij 1000 Matrassen Kontich kan u terecht voor prijs/kwalitatieve Belgische matrassen, boxsprings en bedden. Hét grote voordeel van Belgische fabrikanten zijn de snelle levering, zeer goede kwaliteit en waarborg en de mogelijkheid tot maatwerk. Verder bieden wij u ook mooie collectie van bedlinnen/hoeslakens/ hoofdkussens/ hoofdkussens en dekbedden aan. Wij zijn tevens ook gespecialiseerd in verschillende soorten van Mousse op maat.

          + More details
          • Goossens, meubelmaker, wandkasten, Schellebelle

           02:05

           from GoudenGids / Added

           1 Play / / 0 Comments

           http://meubelmakerij-goossens.be/nl Hugo Goossens van Kunstwerkstede Goossens is al 30 jaar gespecialiseerd in perfect maatwerk met hout. Of u nu een klassieke of een meer hedendaagse stijl in gedachten heeft, Goossens maakt voor u een gepaste creatie. In samenwerking met enkele binnenhuisarchitecten wekt zaakvoerder Hugo Goossens uw interieur tot leven, maar u kan ook zelf een ontwerp aanleveren.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."