1. Dream, Sueña, Somia....

  03:06

  from GARRIGA CASTELLADRAL Added 134 0 0

  El teu casament en plena natura a menys d'una hora de Barcelona. Decobreix la masia La Garriga de Castelladral. Tu boda en plena naturaleza a menos de una hora de Barcelona. Descubre la masía La Garriga de Castelladral. Your Wedding in the middle of nature very near Barcelona. Discover La Garriga de Castelladral.

  + More details
  • La Garriga de Castelladral - Dia dels nuvis

   02:54

   from Servilleta de papel Added 84 0 0

   La Masia la Garriga va obrir les seves portes per fer un especial “Dia dels Nuvis 2014” Totes les parelles podien visitar els racons de la Maisa i veure in situ les espectaculars vistes. A més a més, podien parlar amb els diferents proveïdors i consultar els serveis que oferien per poger organitzar el seu casament. Aquest son els proveïdors que que varen participar a la Jornada de Portes Obertes: Espai i organització: La Garriga de Castelladral Fotografies del reportatge: Swingyourpics Catering: TO+ Flors: La Flor de Manresa / Mireia Abras / LB / El Teix de Navàs  Fotografia: Manel Tamayo / Inuvis DJ i sonorització: Grup Paréntesis  Música en viu l'Era: Marta Trujillo i Quartet Roig Música en viu al bosc: Serveis Musicals (Samuel i Olga) Música en viu a la Sala Piano: Xavier Ricarte (pianista)  Decoració terrassa Piano i globus: La Gresca  Animació infantil: Tager  Taula de dolços: Sensacions  Maquilladora: Mertixell d’Oxígen  Perruqueria: Sílvia Burgos  Vestit núvia i tèxtils de la Suite: Larca Barcelona Vestits núvia: Jordi Angera  Vestits nuvi: Señor  Complements: Secretos de Alcoba  Cotxe de cavalls: Joan Pujol

   + More details
   • La Garriga de Castelladral - Enamora't

    01:49

    from Servilleta de papel Added 46 0 0

    Enamora't! El dia del vostre casament és un dels dies més importants de la vostra vida i el nostre objectiu és fer d'aquest moment un dia inoblidable i original , en un desconegut espai en plena natura i tranquil·litat. Només cal posar en marxa tota la seva imaginació i l'ajudarem a dissenyar casament dels seus somnis . Enamórate. El día de vuestra boda es uno de los días más importantes de vuestra vida y nuestro objetivo es hacer de este momento un día inolvidable y original, en un desconocido espacio en plena naturaleza y tranquilidad. Sólo hay que poner en marcha toda su imaginación y le ayudaremos a diseñar la boda de sus sueños en La Masia la Garriga, un lugar idílico para celebraciones de parejas, junto a familias y amigos.

    + More details

    What are Tags?

    Tags

    Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."