1. Maschmanns - mateventyret på Skøyen

  00:35

  from Per Christian Bakken / Added

  21 Plays / / 0 Comments

  Maschmanns Matmarked er et komplett ferskvaremarked på Skøyen i Oslo. Markedet består av et brasseri, en grill, et bakeri og et italiensk pizzeria. Alle avdelinger henter sine råvarer fra ferskvaremaredet med maneulle avdelinger for kjøtt, sjømat, ost og delkatesser. Maschmanns har også et unikt utvalg med tørrvarer og kondimenter fra dedkerte matprodusenter fra Norge og Europa. Velkommen til Maschmanns på Skøyen, vi er åpne hver dag hele uken! les mer på våre hjemmesider http://maschmanns.no eller kontakt oss på telefon 22 55 33 44 e-post post@maschmanns.no Adressen er Karenslyst allé 51 - 2oo meter fra Skøyen Stasjon!

  + More details
  • Maschmanns søndagsbrunsj

   01:36

   from Maschmanns Matmarked / Added

   276 Plays / / 0 Comments

   Maschmanns Matmarked i Karenslyst allé 51 på Skøyen serverer brunsj på søndager. Det fylles opp med de beste råvarene fra ferskvaremarkedet som tar en liten snartur innom kjøkkenet til kokkene før de tilbys gjestene. Brunsjbordet fylles opp fortløpemnde hele dagen og serveres fra klokka 11 frem til 19. Prisen er kr 279,- inkl kaffe. Bestill gjerne bord på post@maschmanns.no eller telefon 22 55 33 44. Velkommen.

   + More details
   • Ost på Maschmanns

    02:11

    from Maschmanns Matmarked / Added

    38 Plays / / 0 Comments

    Osteavdelingen på Maschmanns har 150 varianter med ost i disken. Osten er hovedsaklig upasteuriserte og fra store og og små kvalitetsleverandører fra inn- og utland. Ostedisken har også et godt utvalg av delikatessekjøtt fra Italia,Spania og Frankrike.

    + More details
    • Maschmanns bakeri

     00:53

     from Maschmanns Matmarked / Added

     39 Plays / / 0 Comments

     13/12/2012: Maschmanns Matmarked sitt italienskinspirerte bakeri åpner om kort tid. Bakeriet åpner tidlig neste uke. Vi må vente litt med pizzastekingen siden den nye ovnen må fyres forsiktig opp flere ganger for ikke å sprekke.

     + More details
     • Summerbird

      01:31

      from Maschmanns Matmarked / Added

      65 Plays / / 0 Comments

      Summerbird er godteri fra Danmark. Sågar verden beste mener mange. På Maschmanns har vi et stort utvalg med godsaker fra Summerbird. Hva med å prøve sjokoladesushisushi, en perfekt gave til den som har alt eller til deg selv når du er fysen på noe ekstra godt.

      + More details
      • Maschmanns Meieri

       01:24

       from Maschmanns Matmarked / Added

       94 Plays / / 0 Comments

       Ost på Maschmanns er et eventyr. I disken finner du de beste norske og utenlandske ostene. Fra Norge så har vi oster fra 3 leverandører. Avdem på Lesja, Undredal i Sogn og Tingvollost. På meierisiden så er vi stolte av å ha Rørosmeieret som hovedleverandør. 100% økologisk fløte, rømme, melk med mer er levert av det flotte meieriet på Røros.

       + More details
       • Maschmanns Matmarked 1-12-2012

        01:59

        from Maschmanns Matmarked / Added

        735 Plays / / 0 Comments

        Maschmanns Matmarked i Karenslyst allé 51 på Skøyen åpnet dørene lørdag 1. desember klokka 12:00. De handlende ble overveldet av hva som ventet dem. De fikk god gammeldags handel over disk i avdelinger med kjøtt, sjømat, spekemat og ost. Frukt og grønt samt komdementer av topp kvalitet ble det også plass til. Flere leverandører stilte med høykvalitets smaksprøver. Maschmanns egen kaffeblanding fra Brasil, fenalår fra Tind, vellagret ost of skinke fra Parma og godteri fra Summerbiird. På utetorget ble det servert gløgg, purreløksuppe og fransk gulost, Comte.

        + More details
        • Maschmanns Matmarked 30-11-2012

         02:04

         from Maschmanns Matmarked / Added

         304 Plays / / 0 Comments

         Maschmanns Matmarked på Skøyen åpner lørdag 1. desember klokka 12:00. Videoen er tatt 15 timer før åpning. Velkommen til Karenslyst allé 51 i morgen.

         + More details
         • Maschmanns Matmarked 27-11-2012

          01:39

          from Maschmanns Matmarked / Added

          137 Plays / / 0 Comments

          Videosnutt fra morgenen tirsdag 27. november. Få dager igjen til åpning førstkommende lørdag klokka 12:00. Da er det vel som sedvanlig på markedet. Håndverkere og medarbeidere fra Maschmanns jobber side om side. Ferskvaremarkedet på Skøyen ligger i Karenslyst allé 51 kun 100 meter fra togstasjonen.

          + More details
          • Maschmanns Matmarked 23-11-2012

           01:50

           from Maschmanns Matmarked / Added

           662 Plays / / 0 Comments

           Vi åpner matmarkedet i Kanenslyst allé 51 lørdag 1. desember klokka 12:00. 23. november var første dag for de ansatte på Maschmanns. Hvilket fantastisk skue med entusiastiske medarbeidere fra alle 6 verdensdeler. Butikken skal fylles opp med mat, møbler og verktøy til åpningen om en uke.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."