1. OFFICIAL TRAILER APP - ENG SUBS - 2CFILM

  01:10

  from 2CFILM / Added

  33 Plays / / 0 Comments

  + More details
  • Trailer They are just kids - 12-1 t/m 27-2 september 2016

   01:07

   from Toneelgroep Oostpool / Added

   756 Plays / / 0 Comments

   Van 2 t/m 20 september 2014 in de Nederlandse theaters. Een intieme voorstelling over kunstenaars Patti Smith en Robert Mapplethorpe. Twee zielsverwanten die in het New York van de jaren zeventig op zoek gaan naar erkenning. Als kunstenaar, maar ook als mens. Patti en Robert ontmoeten elkaar tijdens de summer of love. De twee worden al snel geliefden, gaan samenwonen, in kapotte appartementen, het roemrijke Chelsea Hotel, werken samen dagenlang aan hun kunst, verliezen zichzelf in drugs en poëzie, ontmoeten hun helden, twijfelen over hun seksualiteit, ambities en identiteit, verliezen elkaar uit het oog, maar komen altijd weer bij elkaar. Acteur Ludwig Bindervoet: ‘De aantrekkingskracht van het stuk steekt voor een groot deel in de tijd waarin hun leven zich afspeelt. Eind jaren '60 begin '70 zijn tumultueuze jaren. Revolutie, rassenrellen, experimentele muziek, Warhol en zijn Factory en de eerste man op de maan. New York City is het kloppende hart van de wereld. Het zijn dagen die nu ver achter ons liggen, en waar -denk ik- met veel weemoed naar wordt terugverlangd.’ They are just kids is net als haar voorloper (In) Koud Water (2012) een voorstelling over jonge mensen die in een roerig tijdperk op zoek gaan naar een alternatief om te leven. Om ánders te leven. Met Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Ludwig Bindervoet en Judith van den Berg in de regie van Marcus Azzini (Tramlijn Begeerte, (In) koud water, Het Proces) Meer informatie en tickets: toneelgroepoostpool.nl.

   + More details
   • Teaser They are just kids - 2 t/m 20 september 2014

    00:53

    from Toneelgroep Oostpool / Added

    458 Plays / / 0 Comments

    Toneelgroep Oostpool speelt van 2 t/m 20 september 2014 They are just kids , exclusief te zien in theater Huis Oostpool te Arnhem. Een intieme voorstelling over kunstenaars Patti Smith en Robert Mapplethorpe. Twee zielsverwanten die in het New York van de jaren zeventig op zoek gaan naar erkenning. Als kunstenaar, maar ook als mens. Patti en Robert ontmoeten elkaar tijdens de summer of love. De twee worden al snel geliefden, gaan samenwonen, in kapotte appartementen, het roemrijke Chelsea Hotel, werken samen dagenlang aan hun kunst, verliezen zichzelf in drugs en poëzie, ontmoeten hun helden, twijfelen over hun seksualiteit, ambities en identiteit, verliezen elkaar uit het oog, maar komen altijd weer bij elkaar. Acteur Ludwig Bindervoet: ‘De aantrekkingskracht van het stuk steekt voor een groot deel in de tijd waarin hun leven zich afspeelt. Eind jaren '60 begin '70 zijn tumultueuze jaren. Revolutie, rassenrellen, experimentele muziek, Warhol en zijn Factory en de eerste man op de maan. New York City is het kloppende hart van de wereld. Het zijn dagen die nu ver achter ons liggen, en waar -denk ik- met veel weemoed naar wordt terugverlangd.’ They are just kids is net als haar voorloper (In) Koud Water (2012) een voorstelling over jonge mensen die in een roerig tijdperk op zoek gaan naar een alternatief om te leven. Om ánders te leven. Met Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Ludwig Bindervoet en Judith van den Berg in de regie van Marcus Azzini (Tramlijn Begeerte, (In) koud water, Het Proces) Meer informatie en tickets: www.toneelgroepoostpool.nl.

    + More details
    • "Kenau wordt een geuzennaam" - Filmsetbezoek 'Kenau'

     03:44

     from BiosAgenda.nl / Added

     1,459 Plays / / 0 Comments

     6 maart komt de film Kenau in de bioscoop met hoofdrollen van Monic Hendrickx. BiosAgenda was aanwezig bij de laatste dag van de opnames in het Belgische Veurne. De film gaat over de historische figuur Kenau Simonsdochter Hasselaer (Monic Hendrickx). Zij is de baas van een scheepswerf. Haar jongste dochter valt in Spaanse handen en Kenau besluit zich niet langer afzijdig te houden van de oorlog. Kenau leidt vrouwenleger samen en werkt samen met de legerkapitein Wigbold Ripperda, gespeeld door Barry Atsma. Op de set spraken we uiteraard met Monic Hendrickx en Barry Atsma maar ook met regisseur Maarten Treurniet en acteur Matthijs van de Sande Bakhuyzen.

     + More details
     • Walkthrough ONZE VIRTUELE STAD

      04:34

      from Stijn van Eekelen / Added

      Stel je eens voor: er is een plek op het internet, die enkel bestaat uit filmscènes. Als je deze plek bezoekt stap je in een film. Het verloop van de film bepaal je zelf. Jij als kijker kiest zelf een route langs de scènes. En wat blijkt… er ontrafelt zich een verhaal. Je leert diverse personages kennen die op dramatische wijze met elkaar verbonden zijn. Je eigen voorkeur voor een bepaald personage of voor een bepaalde filmstijl of voor een bepaalde emotie of een bepaalde locatie bepaalt je route. Wanneer voor jou het verhaal rond is, stap je uit de film. De film ‘ONZE VIRTUELE STAD: het werk van filmmakers’ wordt zo’n plek op het internet.

      + More details
      • Trailer Het Proces - Toneelgroep Oostpool

       01:22

       from Toneelgroep Oostpool / Added

       3,104 Plays / / 0 Comments

       Toneelgroep Oostpool brengt van 28 september t/m 29 november 2013 Het Proces van grootmeester Franz Kafka op het toneel. Een absurdistisch stuk over schuld en angst, langzaam uitmondend in een zowel verstikkende als geestige nachtmerrie waar niet aan te ontsnappen valt. Joeri Vos bewerkte de roman voor het theater, de regie is in handen van Marcus Azzini en Stefan Rokebrand vertolkt de hoofdrol. Er is gekozen voor een jonge, talentvolle cast, met onder anderen Teun Luijkx (A'dam -- E.V.A., &Me), Matthijs van de Sande Bakhuyzen (App, Bloedbroeders, Schemer) en Bram van der Heijden (Tramlijn Begeerte, Tsjechov): de jonge honden van het Nederlandse Toneel. In Het Proces komt Josef K, een vooraanstaande bankmedewerker, van de ene op de andere dag in een absurde nachtmerrie terecht. Hij wordt van zijn bed gelicht en gearresteerd, zonder te weten waarvoor. Overtuigd van zijn onschuld gaat K de strijd aan. Maar iedere keer als hij een poging doet het raadsel te ontcijferen, verschuift als in een droom de werkelijkheid en raakt hij verder verstrikt. Hij komt terecht in een bizarre wereld, een doolhof, waarin logica lijkt te wijken voor angst, schuld en de macht van onzichtbare rechters. Langzaam raakt K's leven doordrongen van 'het proces' waarvoor niemand verantwoordelijk lijkt. Franz Kafka schreef Het Proces in 1915 en kon toen nog niet vermoeden dat het universum dat hij beschreef zo herkenbaar is voor iedereen. Toneelgroep Oostpool brengt een bewerking van deze klassieker - actueler dan ooit -- met een vertrouwd artistiek team (Orlando, Hamlet, Tramlijn Begeerte). Kafka was behalve ongemakkelijk en donker, ook een meester in het oproepen van beelden en het neerzetten van bizarre, grappige situaties. Dit biedt regisseur Marcus Azzini na onder andere Orlando opnieuw de kans om een voorstelling te maken die zowel talig als beeldend is. En zowel verstikkend en pijnlijk als geestig en absurd. tekst Franz Kafka | bewerking Joeri Vos | regie Marcus Azzini | met Ludwig Bindervoet, Kay Greidanus, Bram van der Heijden, Teun Luijkx, Kirsten Mulder, Stefan Rokebrand, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Vincent van der Valk | scenografie Theun Mosk | kostuums Mattijs van Bergen | licht Stijn van Bruggen | muziek Florentijn Boddendijk, Remco de Jong | dramaturgie Rob Klinkenberg | met dank aan Kemna Casting

       + More details
       • Teaser Het Proces - Toneelgroep Oostpool

        01:00

        from Toneelgroep Oostpool / Added

        667 Plays / / 0 Comments

        Toneelgroep Oostpool brengt van 28 september t/m 29 november 2013 Het Proces van grootmeester Franz Kafka op het toneel. Een absurdistisch stuk over schuld en angst, langzaam uitmondend in een zowel verstikkende als geestige nachtmerrie waar niet aan te ontsnappen valt. Joeri Vos bewerkte de roman voor het theater, de regie is in handen van Marcus Azzini en Stefan Rokebrand vertolkt de hoofdrol. Er is gekozen voor een jonge, talentvolle cast, met onder anderen Teun Luijkx (A’dam – E.V.A., &Me), Matthijs van de Sande Bakhuyzen (App, Bloedbroeders, Schemer) en Bram van der Heijden (Tramlijn Begeerte, Tsjechov): de jonge honden van het Nederlandse Toneel. In Het Proces komt Josef K, een vooraanstaande bankmedewerker, van de ene op de andere dag in een absurde nachtmerrie terecht. Hij wordt van zijn bed gelicht en gearresteerd, zonder te weten waarvoor. Overtuigd van zijn onschuld gaat K de strijd aan. Maar iedere keer als hij een poging doet het raadsel te ontcijferen, verschuift als in een droom de werkelijkheid en raakt hij verder verstrikt. Hij komt terecht in een bizarre wereld, een doolhof, waarin logica lijkt te wijken voor angst, schuld en de macht van onzichtbare rechters. Langzaam raakt K’s leven doordrongen van ‘het proces’ waarvoor niemand verantwoordelijk lijkt. Franz Kafka schreef Het Proces in 1915 en kon toen nog niet vermoeden dat het universum dat hij beschreef zo herkenbaar is voor iedereen. Toneelgroep Oostpool brengt een bewerking van deze klassieker - actueler dan ooit – met een vertrouwd artistiek team (Orlando, Hamlet, Tramlijn Begeerte). Kafka was behalve ongemakkelijk en donker, ook een meester in het oproepen van beelden en het neerzetten van bizarre, grappige situaties. Dit biedt regisseur Marcus Azzini na onder andere Orlando opnieuw de kans om een voorstelling te maken die zowel talig als beeldend is. En zowel verstikkend en pijnlijk als geestig en absurd. tekst Franz Kafka | bewerking Joeri Vos | regie Marcus Azzini | met Ludwig Bindervoet, Kay Greidanus, Bram van der Heijden, Teun Luijkx, Kirsten Mulder, Stefan Rokebrand, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Vincent van der Valk | scenografie Theun Mosk | kostuums Mattijs van Bergen | licht Stijn van Bruggen | muziek Florentijn Boddendijk, Remco de Jong | dramaturgie Rob Klinkenberg | met dank aan Kemna Casting

        + More details
        • Première Film: APP

         05:45

         from Castingnieuws.nl / Added

         Vanaf deze week draait de nieuwe Nederlandse thriller APP in de bioscoop. De film introduceert een nieuwe 2nd screen-technologie, waarmee de kijker via een tweede scherm in de bioscoop een parallelle verhaallijn volgt die op key scènes van de film op het grote doek en een mobiele device samenkomen.

         + More details
         • StuTV - Premiere Film: APP

          05:45

          from StuTV / Added

          Vanaf deze week draait de nieuwe Nederlandse thriller APP in de bioscoop. De film introduceert een nieuwe 2nd screen-technologie, waarmee de kijker via een tweede scherm in de bioscoop een parallelle verhaallijn volgt die op key scènes van de film op het grote doek en een mobiele device samenkomen. StuTV ging op onderzoek uit! Labels: StuTV, Film, App, 2nd screen, Premiere, Bobby Boermans, Hannah Hoekstra, Robert de Hoog, Liza Sips, Mark van Eeuwen, Tim Haars, Britt Dekker, Koert-Jan de Bruijn, Robin Martens, Ralf Mackenbach, Arne Toonen, Jeroen van Koningsbrugge, Matthijs van de Sande Bakhuyzen

          + More details
          • APP - Official Trailer - 2013 release

           01:10

           from Bobby Boermans / Added

           15.4K Plays / / 0 Comments

           APP - Official Trailer - 2013 release

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."