1. Hermes 2015 Les Dones

  05:24

  from elmargecomunica.com Added 23 0 0

  Des de fa una desena d’anys, el Museu de Sant Boi lidera un programa pilot d’acostament del patrimoni al col·lectius de salut mental. En els seus inicis, el projecte va comptar amb diferents col·laboracions europees, com l’associació francesa VS Art (amb seu a l’Hospital Sainte Périne de París), que treballen amb joves amb risc d’exclusió social. Amb el temps, el projecte ha anat evolucionant i es desenvolupa junt amb la Unitat d’Inclusió Social i Igualtat municipal, deu clíniques del Parc sanitari Sant Joan de Déu i l’ Hospital Benito Menni. Actualment, el programa Hermes és un dels programes clau del Museu de Sant Boi i el seu valor afegit en el territori i un cop l’any s’intenta fer una presentació pública sobre l’estat del projecte. Des de l’àmbit de la cultura i el patrimoni, és possible promoure espais estables de participació i tallers que permeten consolidar projectes de gran interès social. +info www.museusantboi.cat

  + More details
  • Promo Festa Romana Sant Boi de Llobregat LUDI RUBRICATUM 2015

   00:40

   from elmargecomunica.com Added 11 0 0

   Festa Romana que es cel·lebra a Sant Boi els díes 13 i 14 de juny a Sant Boi, organitzada pel Museu de Sant Boi (+ info: museusantboi.cat).

   + More details
   • Promo Festa Romana Sant Boi de Llobregat LUDI RUBRICATUM 2014

    00:40

    from elmargecomunica.com Added 225 0 0

    Festa Romana que es cel·lebra a Sant Boi els díes 7 i 8 de juny a Sant Boi, organitzada pel Museu de Sant Boi (+ info: www.museusantboi.cat).

    + More details
    • Museu de Sant Boi de Llobregat

     02:27

     from elmargecomunica.com Added 79 3 1

     Vídeo-espot de presentació del Museu de Sant Boi de Llobregat. Un modern museu inaugurat l'any 2011 i que incorpora molts elements multimèdia de darrera generació. L’obertura del nou a Can Barraquer és una gran fita en la recuperació i la difusió del patrimoni cultural i històric de Sant Boi. Per un costat, perquè posa a disposició de la ciutadania un espai per aprofundir en el coneixement de la història local d’una manera atractiva i accessible per a tots els públics. Per altre costat, perquè dóna relleu a la figura de Rafael Casanova, probablement la referència històrica més important de la ciutat per la vinculació amb les celebracions de la Diada Nacional de Catalunya. El nou equipament és a Can Barraquer, la casa pairal on Rafael Casanova va viure els darrers anys de la seva vida desprès de la derrota del 1714, al bell mig del nucli històric i molt a prop de les Termes Romanes i de Can Torrents. Aquests tres elements configuren l’actual zona museística de Sant Boi, que veurà reforçat ara el paper com a motor de la vida cultural de la ciutat, signe d’identitat i element d’atracció de visitants. La Torre Benviure i el seu nou Centre d'Interpretació en la falda de la muntanya del Montbaig, també forma part de les instal·lacions que pertanyen al Museu de Sant Boi. Rodatge efectuat HD durant el mes de febrer de 2013, amb una càmera Canon D60. La banda sonora és el tema “Queen Of The Wind” de l'àlbum “The Dark Symphony” del compositor Roger Subirana (www.rogersubirana.com).

     + More details
     • Porxos, golfes i calaixeres. Petits tresors del Museu de Sant Boi

      00:52

      from elmargecomunica.com Added 143 1 0

      Exposició del Museu de Sant Boi de Llobregat (www.museusantboi.org). Del 2 de desembre de 2012 al 11 de maig de 2013. La radio de l’avi, les eines de llaurar dels rebesavis, els vestits de petita de la besàvia o la vaixella de família. Mantenir vius objectes i records de determinats moments de la nostra vida ens ha permès de sempre retre un homenatge a la memòria familiar. Una olor, un sabor, un objecte, una música que ens desperta els sentits i ens transporta a aquell determinat moment de la nostra infància, una experiència emocional única. El Museu de Sant Boi presenta l’exposició ‘Porxos, golfes i calaixeres’ o el què és el mateix, els espais de les cases pairals on de sempre s’han reservat per a conservar aquests objectes tan familiars. Can Barraquer oferirà un dels racons per a convertir-lo en aquell espai físic que fa part d’aquesta memòria col·lectiva on es podran veure fotografies i objectes quotidians ja antics que de ben segur ens faran viatjar en el temps.

      + More details

      What are Tags?

      Tags

      Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."