1. Eerste mens

  13:38

  from Jasper de Boer / Added

  252 Plays / / 0 Comments

  Deze lesvideo hoort bij de lessen van Bor

  + More details
  • Lowlands University 2012 - Special Report Nico van Straalen

   14:07

   from Coolpolitics / Added

   306 Plays / / 0 Comments

   De evolutie van een naakte aap. Ik Lowlander, Jij Jane. Door de genomics-revolutie weten we dat iedereen een beetje Neanderthaler kado heeft gekregen. Een grote stap in de evolutie, een kleine stap in ons DNA. Maar hebben we daarmee het wezen van de mens te pakken? En waarom is de mens eigenlijk naakt? Evolutiebioloog Nico van Straalen vertelt alles over zijn zoektocht. Tijdens de afgelopen Lowlands University doken we met onze cameraploeg achter de schermen bij de vijf internationaal gerenommeerde wetenschappers. We geven je een impressie van de sfeer op Lowlands en gingen aan de wandel met Nico van Straalen. Wat vindt hij van het grootste festival van ons land? Wat zijn de drijfveren van deze grootmeester? En waarom vindt hij het belangrijk om zijn kennis en ervaring over te dragen aan het Lowlands publiek?

   + More details
   • Waterweetjes: Aarde

    00:20

    from Kevin van der Burg / Added

    33 Plays / / 0 Comments

    An infographic animation made with Adobe After Effects. The video is in Dutch language and shows multiple facts about water. It was broadcasted on multiple watertanks in approximately 300 schools in The Netherlands.

    + More details
    • Comburo - Cédric Debled

     07:20

     from Cédric Debled / Added

     150 Plays / / 0 Comments

     To keep his family warm, a Father is searching for wood every day. During his hunt, he comes across an impressive discovery.

     + More details

     What are Tags?

     Tags

     Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."