1. Braden Frohman - Paralizie Cerebrala

  08:06

  from Beike Biotech Added 43 0 0

  Braden a efectuat tratament cu celule stem din sangele cordonului ombilical, in China, pentru paralizia cerebrala (tetrapareza spastica), o afectiune care duce la miscari musculare bruste si involuntare. In acest filmulet, tatal lui Braden, Aaron vorbeste despre decizia familiei sale de a-l aduce pe Braden in China, precum si despre imbunatatirile pe care le-a vazut legate de afectiunea sa in urma terapiei. Terapia cu celule stem adulte nu este un leac pentru paralizia cerebrala. Dar poate oferi imbunatatiri pentru o mai buna calitate a vietii pacientilor. Daca sunteti interesat in transmiterea informatiilot pentru o evaluare medicala preliminara va rugam sa completati formularul medical pe StemCellsChina.com.

  + More details
  • Shiu Sisters - Paralizie Cerebbrala

   05:32

   from Beike Biotech Added 14 0 0

   Ambele surori din familia Shiu au prezentat simptome de paralizie cerebrala. Familia a calatorit in China pentru ca fetele sa efectueze implanturi cu celule stem adulte pentru a le ajuta de-a lungul dezvoltarii lor si pentru a-si imbunatati starea lor.

   + More details
   • Andrew Ricci - Paralizie cerebrala Celule Stem

    13:06

    from Beike Biotech Added 86 0 0

    Andrew Ricci si familia lui au plecat in China pentru a efectua implanturi cu celule stem din sangele cordonului ombilical pentru paralizia cerebrala. Terapia cu celule stem adulte, Non-embrionare, este disponibil astazi. Daca sunteti interesati in a vedea daca terapia cu celule stem adulte ar putea fi adecvata pentru afectiunea dumneavoastra va rugam sa accesati site-ul StemCellsChina.com pentru furnizori si serviciile pacientilor internationali. Terapia cu celule stem adulte pentru paralizia cerebrala nu ofera o vindecare completa astazi. Dar poate imbunatati calitatea vietii pacientului.

    + More details
    • Pacientii cu PC (Paralizie Cerebrala) si familiile discuta despre imbunatatirile in urma tratamentului cu celule stem

     11:19

     from Beike Biotech Added 284 0 0

     Terapia cu celule stem adult, folosind sangele din cordonul ombilical pentru tratamentul Paraliziei Cerebrale este disponibil in China de acum sapte ani. Paralizia Cerebrala este o afectiune in care nu exista doi pacienti care pot prezenta aceleasi simptome. Dezvoltarea lor poate fi in moduri foarte diferite. Rezultatele terapiei cu celule stem sunt legate de simptomele fiecarui pacient in parte. Pacientii din acest film reprezinta o gama larga de pacienti care au CP (Paralizia Cerebrala). Acest film, efectuat in timpul unor interviuri complete prezentate pe StemCellsChina, prezinta, in special, imbunatatirile constatate de aceste familii, in timpul - si dupa - tratament. Cora Beth - vimeo.com/46807036 (link-ul catre versiunea in limba engleza) Michaela Sky - vimeo.com/31833670 (link-ul catre versiunea in limba engleza) Summer - vimeo.com/20248610 (link-ul catre versiunea in limba engleza) Angelica - vimeo.com/31011201 (link-ul catre versiunea in limba engleza)

     + More details
     • Interviu cu Summer LeMaster, 8 ani, SUA

      09:58

      from Beike Biotech Added 216 0 0

      Summer LeMaster, 8 ani, Paralizie Cerebrala, Statele Unite ale Americii" Interview in English with Romanian subtitles.

      + More details
      • Gianna Jessen, abortion survivor | Gianna Jessen, supravieţuitoare a avortului

       16:05

       from PRO VITA Added 41.4K 31 0

       Gianna Jessen, abortion survivor, speaks at Queen's Hall, Parliament House, Victoria (Australia), on the eve of the debate to decriminalize abortion in Victoria. Gianna Jessen is a public speaker who travels around the world. She primarily speaks against abortion by sharing her personal story as an abortion survivor. Gianna has cerebral palsy as a result of the saline solution used during the abortion procedure, and after she was born alive, doctors predicted she would never crawl or walk. Today, she runs marathons. She use to say, "If abortion is about women's rights, then what were my rights?" See http://www.giannajessen.com/ --------------- (RO) Gianna Jessen (SUA), supravieţuitoare a unui avort nereuşit, vorbeşte la Queen's Hall, Parliament House, statul australian Victoria, în timpul dezbaterilor privind legalizarea avortului, în 2008. Gianna Jessen a rămas cu o paralizie cerebrală după ce s-a născut la 7 luni în urma unei tentative de avort salin. Procedura presupune administrarea unor chimicale, iar copilul moare şi este expulzat în câteva ore. Norocul Giannei a fost că medicul avorţionist nu era în spital în momentul în care s-a declanşat expulzarea, întrucât în astfel de cazuri, copilul care se naşte totuşi viu este ucis de medic sau lăsat să moară de foame - ca expresie supremă a "progresului umanităţii". Deşi doctorii au spus că ea nu va putea niciodată merge, Gianna aleargă astăzi maraton pentru a strânge fonduri dedicate altor supravieţuitori ai avortului. Gianna şi-a dedicat viaţa muzicii şi educării publicului asupra acestui flagel înspăimântător, avortul, care a făcut doar în SUA aproape 50 de milioane de victime. Urâtă, ameninţată cu moartea de feministe, Gianna obişnuieşte să spună: "Dacă avortul este dreptul femeii, unde sunt drepturile mele?" Mai multe la http://www.giannajessen.com/ România are, din 1990, cea mai înaltă rată a avortului din cele 27 de ţări care astăzi alcătuiesc Uniunea Europeană.

       + More details

       What are Tags?

       Tags

       Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."