1. Del Congost a la Calma

  17:30

  from Martabl / Added

  52 Plays / / 0 Comments

  Del Congost a la Calma es un projecte consistent en un llibre i una exposició, a través dels quals es mostra un recorregut fotogràfic a través de la vessant de ponent del Parc Natural del Montseny, partint del riu Congost i va ascendint cap al Pla de la Calma, a través dels rius i afluents, els boscos, la fauna, les construccions històriques i els elements destacats del paisatge, tot complementat amb unes pinzellades informatives de cada apartat. ENGLISH Del Congost a la Calma (from Congost to Calma) is a project that shows a photographic journey through the west side of the Montseny Natural Park, starting on Congost river and finishing in Pla de la Calma, this journey passes through rivers and tributaries, forests, wildlife, historic buildings and prominent features of the landscape, spiced with touches of information about each section. This project has wo parts: the book and the exhibition.

  + More details
  • Pujada a Matagalls desde Sant Esteve de Palautordera

   01:26

   from djmarvin / Added

   236 Plays / / 0 Comments

   passant pel Castell de Fluvià, Sant Elies, el Turó del Samon, el Sui, Pla de la Calma, Collformic i Matagalls! En total 24km i 2700m de desnivell acomulat. Trail running pel Montseny.

   + More details

   What are Tags?

   Tags

   Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."