1. Waarom Sunny Cars autohuur anders is

  01:49

  from Sunny Cars / Added

  0 Plays / / 0 Comments

  Tja.. we hebben een uitgebreide prijzenkast als autohuur-specialist. Zo wonnen we dit jaar de Zoover Award 2015 populairste autoverhuurder met een 9,0 als cijfer! Maar waarom winnen we al deze prijzen en awards? Hans van Sunny Cars vertelt je graag over 'waarom' Sunny Cars anders is dan andere huurauto aanbieders.

  + More details
  • tissu act

   01:25

   from Joost Zoeteman / Added

   19 Plays / / 0 Comments

   tissu act boeken voor uw evenement. Zie meer info op: http://www.joostzoeteman.nl/allround/tissu-act-of-burlesque-dansact

   + More details
   • DJ Monte Carlo

    01:37

    from Joost Zoeteman / Added

    16 Plays / / 0 Comments

    DJ Duo Monte Carlo voor uw bruiloft, feest of evenement.

    + More details
    • Verhoog je bedrijfswinst door crowdsourcing op Seezers!

     02:19

     from Seezers / Added

     252 Plays / / 0 Comments

     Op Seezers, the idea brewery, verhogen wij de bedrijfswinst van vele bedrijven in de product ontwikkeling! Op Seezers jagen we innovatie aan door middel van crowdsourcing. Dit doen we door je doelgroep voor je te laten werken. Laat de crowd meedenken over nieuwe producen of verbeteringen en verhoog zo je bedrijfswinst. Meld je aan, zet de crowd aan de slag en innoveer! Ga naar https://www.seezers.com/ en start vandaag!

     + More details
     • Dakkapel offertes vergelijken met kiesjeofferte nl?

      00:38

      from Kiesjeofferte / Added

      0 Plays / / 0 Comments

      Bent U op zoek naar dakkapel offertes in uw omgeving? Kiesjeofferte.nl helpt U bij het vergelijken van dakkapel specialisten. Vul het offerteformulier in op kiesjeofferte.nl,vergelijk de offertes en vind uw dakkapel specialist met de beste prijs! Geheel gratis!

      + More details
      • MoviesNET Movie Awards 2014: Maak kans op de grootste film/goodie-pakketten ooit

       01:28

       from MoviesNET / Added

       Eerder konden jullie al een korte teaser van de prijzen bekijken, evenals het pakket dat we van Dutch Filmworks binnenkregen, maar vandaag is het tijd voor het echte werk. Bekijk hieronder de twee volledige prijzenpakketteb waarop je kans maakt als je jouw stem laat gelden met de MoviesNET Movie Awards 2014! Heb jij nog niet gestemd op de MoviesNET Movie Awards 2014? Doe dat dan nu hier: http://bit.ly/MNMA14stemnu

       + More details
       • Backstage bij MoviesNET: Awards-prijzen van Dutch Filmworks

        01:05

        from MoviesNET / Added

        Ook van Dutch Filmworks hebben we wat prijzen mogen ontvangen voor de MoviesNET Movie Awards 2014! Check in deze Backstage bij MoviesNET wat we gaan verdelen over de twee pakketten.

        + More details
        • Backstage bij MoviesNET: De prijzen van de Awards

         01:05

         from MoviesNET / Added

         In Backstage bij MoviesNET neem je een kijkje achter de schermen op het kantoor van MoviesNET. Deze keer een exclusieve teaser van de eerste prijzen van de MoviesNET Movie Awards 2014.

         + More details
         • Pricemotion Introductie

          01:24

          from Pricemotion / Added

          1,093 Plays / / 0 Comments

          Pricemotion integreert en automatiseert de prijzen in uw webwinkel. Zie direct de prijzen van concurrenten in uw backend en pas wanneer u dat wilt prijzen automatisch aan middels prijsregels.

          + More details
          • Hobbyist wint tot eigen verbazing Website van het Jaar verkiezing

           07:45

           from True / Added

           58 Plays / / 0 Comments

           True was met camera en al aanwezig bij de verkiezing van de Website van het Jaar. Onze special reporter onderzoekt hoe het kan dat steeds meer vrouwen het roer overnemen bij internetbedrijven. Verder had hij een gesprek met Martin van Toll, de winnaar van de Beste Website van het Jaar 2013: Beterspellen.nl. Een hobbyist die tot zijn grote verrassing er met de prijs vandoor ging.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."