1. Eredivisie Leader 2015-2016

  00:21

  from FoxSports Creative NL Added 83 0 0

  Eredivisie Leader 2015-2016 De Eredivisie leader voor het seizoen 2015-2016. We kregen deze zomer de opdracht om de leader te maken voor de Eredivisie. We hebben ons gericht op jonge helden en de fans. Voor een maximaal gevoel dichtbij de speler te komen hebben we gebruik gemaakt een techniek om foto's van spelers tot leven te laten komen met een 3d-projectie techniek. Voor het begin en eindshot hebben we voor veel tegenlicht gekozen met een laag standpunt om een hero-shot van de 18 spelers van elke club te maken. Software: Cinema 4d, Maya, After Effects, Photoshop Credits: Concept, storyboard & animatics: Cees Oddens Research: Michiel Phaff & Cees Oddens 3D Modeling en Light: Michiel Phaff & Cees Oddens Compositing: Michiel Phaff & Cees Oddens Editing: Cees Oddens & Maurus Weijers Editing-supervision: Leonardo Horst Sound: Revie Rebel Finalising: Cees Oddens

  + More details
  • Museum Broekerveiling - Rijk der duizend eilanden

   01:15

   from Mette Menting Added 7 0 0

   Interactieve tafel projectie voor Museum Broekerveiling. In een aantal animaties, geactiveerd door een knop, wordt het vroegere boeren leven getoond op de eilanden bij Broek op Langerdijk. Deze levendige presentatie geeft op verrassende wijze inzicht in de ontstaansgeschiedenis en het gebruik van dit bijzondere gebied. Baggeren, zwoegen, kloeten en ploeteren. In opdracht van Studio Louter.

   + More details
   • Magnum Pink & Black Night Amsterdam 2015 - Lightning up the canals by Hulskamp AV

    02:05

    from HulskampAV Added 213 1 0

    Hulskamp heeft alle audiovisuele techniek voor dit geweldige project verzorgd.

    + More details
    • Knab - Freelancer of the Year

     00:52

     from Ruben van Esterik Added 44 1 0

     In opdracht van Fitzroy Amsterdam en Knab ontwikkelde ik een animatie die ter ondersteuning van een presentatie. De animatie toont de steden waar de backpack-freelancer Mark van der Heijden de afgelopen tijd heeft gewerkt. Tijdens de presentatie werd de kijker visueel mee genomen op Mark's reis.

     + More details
     • RvE Projectie Experimenten

      00:51

      from Ruben van Esterik Added 72 0 0

      Een compilatie van losse projectie experimenten op diverse ruimtelijke objecten.

      + More details
      • VibeVision projecteert in Sterrenbad met de Stilte

       02:58

       from VibeVision Added

       VibeVision ging aan de slag als Vj en mixte live videobeelden en projecteerde die... in het water van het Sterrenbad in Wassenaar. Dit als onderdeel van een dansvoorstelling die Jack Timmermans maakte voor het Sterrenbad in Wassenaar. De voorstelling vond plaats op 21 januari 2015 ter gelegenheid van het jubileum van het Sterrenbad. Voor meer dansbeelden: www.destilte.nl

       + More details
       • 'Bloody Mary' projectie

        01:27

        from Raimke Groothuizen Added 3 0 0

        Een geanimeerde projectie over het leven van ‘Bloody Mary’, een vrouwelijke piraat die korte tijd in Breda woonde. In opdracht van Huis voor Beeldcultuur in Breda, voor de Cultuurnacht 2013. Concept & Animatie: Rowena Crow, Armando Goedgedrag en Raimke Groothuizen

        + More details
        • Licht op van Esterik - Expositie

         02:55

         from Ruben van Esterik Added 354 4 0

         Een registratie van een bijzondere expositie van vader en zoon: Nico en Ruben van Esterik. Nico van Esterik exposeert een groot scala aan traditionele kunstwerken in zeer diverse technieken. Ruben van Esterik heeft zich laten inspireren door het werk van zijn vader en een ruimtelijke projectie ontwikkeld rondom de vertrouwde schildersezel van Nico.

         + More details
         • Lichtjesavond 2014

          02:35

          from Pendulum Films Added

          Lichtjesavond is de jaarlijkse traditie om de kerstboom te ontsteken en licht te geven aan de Donkere Dagen van Delft. Op dinsdag 9 december 2014 was het weer zover. Het programma duurde van 16.00 uur tot 22.00 uur. Voor vele Delftenaren en Delvenaren een bekend begrip: verlichte kerstkraampjes, warme chocolademelk en muzikanten. In 2014 werd Lichtjesavond in een heel nieuw jasje gestoken met een prachtige 3D-lichtshow op het Stadhuis.

          + More details
          • KLM 95th Anniversary Experience

           13:59

           from The Unit Showcontrol Added

           KLM Celebrates its 95th Anniversary with an experience never seen before. A 4D show on an MD-11 airplane taking you on a journey through KLM.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."