1. PWN

  02:09

  from Michaël Pierre / Added

  2 Plays / / 0 Comments

  Présentation d'une journée événement.

  + More details
  • PWN - Learning Program - Tania Casado

   03:31

   from JABUTICABA CONTEUDO / Added

   187 Plays / / 0 Comments

   + More details
   • Danmarks Idrætsforbund

    00:55

    from Paul Winther-Nielsen / Added

    0 Plays / / 0 Comments

    DIF på besøg Nordsjællands Erhvervsskole

    + More details
    • PWN - Kraanwater

     00:25

     from KLOAQ / Added

     129 Plays / / 0 Comments

     Bruut.tv kreeg via Dorst & Lesser de opdracht om voor PWN een commercial ter promotie van kraanwater te maken. Wij maakten in opdracht van Bruut.tv de muziek en het sound design! PWN, leverancier van zuiver drinkwater, wil het drinken van kraanwater stimuleren en het gebruik van plastic wegwerpflessen tegengaan. Meer en meer nemen mensen een bidon of flesje water mee voor onderweg. Dat resulteert er in dat er dagelijks in ons land vijfhonderdduizend plastic flesjes worden weggegooid terwijl het kraanwater in Nederland duurzaam en van topkwaliteit is. Het behoort zelfs tot de beste van Europa.

     + More details
     • PWN - Professional Women's Network SP - Manifesto

      02:10

      from JABUTICABA CONTEUDO / Added

      520 Plays / / 0 Comments

      Vídeo produzido para o lançamento da PWN-SP (Professional Women's Network), capítulo paulistano da Global PWN, rede presente em 24 cidades e que reúne 3 500 mulheres. No vídeo, algumas das fundadoras apresentam a causa da PWN SP: a busca da equidade de oportunidades entre homens e mulheres.

      + More details
      • PWN | Wat doet een boswachter van PWN?

       01:26

       from Freemz / Added

       114 Plays / / 0 Comments

       Ga mee met PWN boswachter Evert-Jan Woudsma het Noordhollands Duinreservaat in.

       + More details
       • PWN | Bezoekerscentrum De Hoep

        01:21

        from Freemz / Added

        13 Plays / / 0 Comments

        Bezoekerscentrum De Hoep in Castricum is hét vertrekpunt voor een bezoek aan het Noordhollands Duinreservaat, een van de mooiste plekken van Noord-Holland. U komt er alles te weten over het zuiveren van water en de Noord-Hollandse duinen. De Hoep organiseert het hele jaar door activiteiten en excursies, ook speciaal voor kinderen. Kijk voor meer informatie op www.pwn.nl/dehoep

        + More details
        • Freemz Showreel 2014

         00:56

         from Freemz / Added

         581 Plays / / 0 Comments

         Freemz is een creatief, audiovisueel productiebedrijf. Wij bedenken en produceren online films, corporate films, animaties en commercials. www.freemz.nl Freemz is a creative, audiovisual production company. We develop and produce online films, corporate films, animations and commercials. www.freemz.nl/en/

         + More details
         • Renovation and expansion of PWN

          01:46

          from Kraaijvanger / Added

          246 Plays / / 0 Comments

          Het bestaande kantoor van PWN wordt gerenoveerd en krijgt een nieuw hart in de vorm van een aanbouw. In het nieuwe hart is plek voor ontmoeting en samenkomst. Op de bestaande kantoorvloeren wordt Het Nieuwe Werken geïntroduceerd. Het Rotterdamse achitectenbureau kraaijvanger tekende voor het ontwerp. De visual engineers van XKP maakten de annimatie. PWN heeft als kerntaak om nu en in de toekomst de inwoners van Noord Holland te voorzien van voldoende en kwalitatief hoogstaand drinkwater.

          + More details
          • Pirates & Ninjas (2005)

           13:53

           from Danny Bailey / Added

           A short documentary produced for the SFUHS film program about the school's geek/gaming culture at its greatest (The Richard Bender era, of course). In retrospect, this is a pretty roughly-made documentary, but hey, I was in high school.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."