1. Showreel 2014 - Slateboard

  01:06

  from Slateboard Video Added

  This showreel contains footage of nearly 22 assignments we proudly delivered in 2014. Not all of our clients want to show their video publicly but you are kindly invited to see most of the others and more on our website slateboard.nl by checking the tab "portfolio".

  + More details
  • OV Westpoort - Rabobank

   02:49

   from Mamedia Added 5 0 0

   MaMedia brengt leden van OV Westpoort in beeld. Regie: Jan-Willem van Elk Camera: Jesse Ros Geluid: Celine Mansvelt

   + More details
   • Rabo Pensioenverkenner

    01:25

    from visionelle Added 37 0 0

    + More details
    • 141107_Rabobank start met servicepunten

     03:59

     from tv13 Added

     Steeds meer klanten regelen hun bankzaken online via de computer of smartphone. Steeds minder mensen bezoeken een vestiging. Rabobank gaat daarom verder met eigentijdse servicepunten. Het klantengedrag veranderd en Rabobank beweegt mee, dat beseft directievoorzitter Peter Waterman maar al te goed.

     + More details
     • Rabo Wallet - Zcene_Pedri

      01:08

      from Pedri Animation Added

      A Zcene / Pedri Animation production for the new RaboWallet app. Together with Director Mark van Welzenis and Animation director Henk Beumers we made this pixiation film for the Rabobank. Post production was done by Zcene. Animation was done in 2 days by our inhouse animator Peter Mansfelt.

      + More details
      • Samen investeren in een duurzame regio

       04:15

       from Fishhook Media Added

       In de huidige tijd is het van groot belang om samen te werken. De Rabobank Hart van Brabant investeert daarom samen met haar klanten in een duurzame Regio. Er wordt op verschillende manieren bijgedragen aan projecten in de regio, zoals het HilverGlas in Hilvarenbeek, de Familie Zorg in Moergestel, het Nieuwe Winkelen in Oisterwijk en HelvoirThuis in Helvoirt.

       + More details
       • "Echo's van Salland" voor Rabobank door Erik Klein Wolterink

        01:00

        from Erik Klein Wolterink Added 230 0 0

        In opdracht van Rabobank Salland en Qkunst heb ik een serie van 8 fotomontages gemaakt. Getiteld: Echo’s van Salland. Kijk voor een overzicht op: http://www.erikkleinwolterink.nl/page6aa.html Toelichting: Door de ogen van geldautomaten komen het dagelijks leven, het landschap en de kunstcollectie samen. Op de voorgrond zie je het dagelijks leven; de voorstelling. Op de achtergrond zie je het landschap; het decor. Een dag lang heb ik steeds twee foto’s gemaakt; eerst de voorstelling en direct daarna het decor. Uit elke decorfoto is het silhouet van de voorbije voorstelling gesneden. Als een visuele echo. Een dag lang, een uitzicht, een dorpsplein, zonnig, bewolkt, regen, een man op een fiets, kind met hond en een kunstwerk. In mijn fotomontages komt het samen. Tot Echo’s van Salland.

        + More details
        • HART VOOR ELKAAR

         00:48

         from Hilvarenbeek in Beeld Added

         Hoe werkt het stemmen? Leden van Rabobank Hart van Brabant ontvangen vlak voor de stemperiode een kaart met een persoonlijke stemcode. Zij kunnen vijf stemmen verdelen over hun favoriete projecten, waarvan ze maximaal twee op hetzelfde initiatief mogen uitbrengen. Leden kunnen stemmen op alle projecten die meedoen, ook als dit project plaatsvindt in een andere kern dan waar zij zelf wonen. De stemperiode voor de campagne in 2014 loopt van 22 oktober tot en met 12 november 2014.

         + More details
         • Testimonial - DLL Refresco Rabobank

          02:42

          from DLL Added 28 0 0

          + More details
          • Rabobank Wiebe Draijer Introductie

           06:29

           from 1Camera Added 171 0 0

           De Rabobank heeft Wiebe Draijer aangewezen als nieuwe bestuursvoorzitter. 1Camera werd benaderd om het verhaal achter deze beslissing in beeld te brengen.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."