1. Real Estate Advertising - Bergen, Norway

  02:07

  from ROVDRONE Added 22 0 0

  http://www.rovdrone.eu

  + More details
  • TIL MØDE MED CASPER CHRISTENSN, JULESHOW

   01:04

   from Vintergaard Media Added 0 0 0

   WEB COMERCIAL EDIT BY VINTERGAARD MEDIA. CLIENT: JULESHOW

   + More details
   • EN SYNDERS BEKENDELSER, JULESHOW

    01:11

    from Vintergaard Media Added 0 0 0

    WEB COMERCIAL EDIT BY VINTERGAARD MEDIA. CLIENT: JULESHOW

    + More details
    • Ideer i bevegelse

     02:39

     from Torill Bye Wilhelmsen Added

     Brand story for http://fjellflyt.no Fjellflyt som hjelper gründerspirer og gründere å gjøre bedriften lønnsom og bærekraftig gjennom "take-away"-kurset Gründertrening. Kjøp kurset på nett, lytt til forelesninger (vandresnutter) når du går tur. Du har sikkert merket at å starte en bedrift kan være overveldende. 2do-lista har liksom ingen ende. Mangel på struktur, fokus og retning gjør at de lange kveldene foran PC-en stadig oftere føles bortkastet. Kanskje føler du deg litt alene med dine gode ideer? Du vet du har det i deg, men det har ikke løsnet økonomisk ennå og derfor er du sulteforet på konkrete tilbakemeldinger og ros. Et rammeverk for hva du skal jobbe med, og hvordan du skal gjøre det hadde også gjort seg for å få fremdrift på planene du har for å jobbe med utvikling av bedriften, ikke bare henge i stroppen og jobbe i den. Du har en sterk indre drivkraft og har bestemt deg for at det er nå eller aldri – du er klar for å gyve løs! Hadde du bare hatt en plan for hva du skal gjøre, så hadde det vært enklere å forholde seg til de 1001 distraksjonene som omgir deg til daglig. På Gründertrening lærer du dynamikken i samspillet som hele tiden foregår mellom kunden og deg som gründer. Fra nå av jobber du systematisk med produktutvikling, markedsføring og salg (selv om du er impulsiv). Du får overskuddet, verktøyet og metodene du trenger for å starte en lønnsom bedrift og bygge ditt livsverk. Er du usikker på hvordan du skal få en jevn strøm av nye kunder? Trenger du å ordne opp i mylderet av sosiale medier-kontoer og hva du skal poste hvor? Lurer du på hva du skal skrive på nettsida og på bloggen? Har du tenkt på å starte med nyhetsbrev, men ikke fått ut finger´n? Er du villig til å investere i kunnskap og nye kontakter som kan løfte bedriften din til et nytt nivå? Gründertrening er et treningsprogram der du får oppfølging av deg og din idé i 10 uker, individuelt og i en gruppe. Det er ingen som lykkes i et vakuum.

     + More details
     • Sonofon - Polle fra Snave

      06:30

      from Erik Added 0 0 0

      De originale reklamer med Polle fra Snave.... Fundet på YouTube :)

      + More details
      • Min by – Min – Trondheim Torg

       00:30

       from HK Reklamebyrå Added 122 0 0

       Min by – Min Verden er en hyllest til vår flotte by. Trondheim Torg ligger midt i byen, midt på torvet. Og det her vi bor, i vår egen lille flotte verden. Vi i HK Reklamebyrå ville vise byen vår som en klode, se Trondheim fra et nytt og spennede perspektiv. For å gjøre dette mulig filmet alt i 360 grader, eller en "Tiny World" effekt. For å gjøre dette mulig fikk vi hjelp av Jonas Ginter fra Bremen som er spesialist på å lage slike filmer. Ginter bruker seks Go-Pro kameraer montert i 3D-printet stativ. Slik kan han filme alle retninger samtidig. For så sy det hele sammen igjen til ett bilde. Den flotte musikken og lyd effektene er det Ambolt Audio som har laget.

       + More details
       • Pizzabudet

        00:25

        from Norgesdesign Added 8 0 0

        Har du noen gang bestilt så billig takeaway at det var for godt til å være sant? Reklamefilm for Oslokraft. Produksjon: Siesta

        + More details
        • Lady og Landstrykeren

         00:30

         from Norgesdesign Added 7 0 0

         Reklamefilm for Oslokraft: Er du villig til å gi det lille ekstra for å kapre drømmedama? Produksjon: Siesta

         + More details
         • SKILT design bildekor

          01:16

          from Andreas Nordengen Added 20 0 0

          Vi kan bildekor! Lang erfaring og dyktige montører. Gjør som andre og snakk med oss først!

          + More details
          • De Gule fra Orifarm

           00:30

           from De Gule fra Orifarm Added 6 0 0

           Forkølelse, hovedpine, rygetrang, sure opstød, diarré, allergi eller noget helt andet? Hos Orifarm synes vi, at alle skal have råd til at have det godt, og med de gule fra Orifarm tilbyder vi et bredt udvalg af god medicin til en god pris. Uanset om du har små eller store gener, har vi produkterne. Så du skal kende de gule, når kroppen ikke kan følge med. Med på vejen – og her på siderne – får du masser af gode råd til, hvordan du kan forebygge og lindre dine symptomer. De gule fra Orifarm fås i håndkøb – og kun på apoteket, hvor du får personlig rådgivning med i købet. Læs mere om Glucosamin på www.degule.dk/smerte/glucosamin

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."