1. Scopul vietii crestine - Sf. Serafim de Sarov - audiobook

  01:48:10

  from ... / Added

  Descarca "Invataturi Sf. Arsenie Boca + multe alte resurse crestine audio": http://youtu.be/rMuIPVHuK_c

  + More details
  • Cararea Imparatiei de Sf. Arsenie Boca - toata cartea 12 ore - audiobook

   08:53:20

   from ... / Added

   Descarca "Invataturi Sf. Arsenie Boca + multe alte resurse crestine audio": http://youtu.be/rMuIPVHuK_c ________________________________________________ Părintele Arsenie Boca, este considerat de mulți printre care mă număr, nu numai sfânt dar chiar un mare stâlp al Ortodoxiei din România. Sfânt, cu duh proorocesc și apostolesc, Arsenie Boca ne-a lăsat o zestre vie prin scrierile sale și prin multele mărturii a celor ce l-au cunoscut. Oricine se hrănește cu acestea, le va simți ca o mâncare duhovniceasca curată, concentrată dar totuși ușor de consumat de fiecare. Aceasta ușurință, datorită înțelegerii clare a științei moderne a celor văzute, în cuprinsul înalt al celor nevăzute. Scrierile lui nu se compară cu ale nimănui, deosebindu-se prin sinteză, profunzime, frumusețe și claritate. Cel ce se hrănește cu aceste scrieri își va reaprinde jarul prăfuit al credinței, într-un puternic foc mistuitor de iubire și cunoaștere pentru Dumnezeu. Unui începător nu recomand a se mai împrăștia, ci îi recomand liniștirea, citirea Noului testament, a scrierilor de foc ale părintelui Arsenie Boca, rugăciunea din cămăruța lui și participarea la Sfânta Liturghie! Abia mai apoi va putea consuma ușor și alte surse de cunoaștere poate mai complexe, mai dificile sau diluate. Precum Mântuitorul, Maica Domnului, îngerii și sfinții, părintele Arsenie Boca e viu și contemporan zilelor noastre, și cu harul lui Dumnezeu ne ajută să ne întoarcem cu bine Acasă. El este un vrednic slujitor al Domnului în ajutorul nostru, arătat nouă prin mulțimea minunilor de tot felul dar mai ales celor sufletești, prin întoarceri la credință, învieri, a celor ce-l roagă. Părintele Arsenie Boca poate fi cerut ca mijlocitor prin rugăciune de oriunde, dar cu totul special la mormântul lui de la mănăstirea Prislop, devenit imediat de la trecerea sa loc de pelerinaj, după cum a și profețit. Pentru rugăciunile Sfinților Părinților noștri, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, miluiește-ne pe noi.

   + More details
   • Lectura 13 ore din Sf. Arsenie Boca - Omul imbracat in haina de in si ingerul cu cadelnita de aur

    08:53:20

    from ... / Added

    Audiobook - Lectura din scrierile cele mai din urma ale Sf. Arsenie Boca extrase din cartea „Parintele Arsenie Boca - Omul imbracat in haina de in si ingerul cu cadelnita de aur”.

    + More details
    • Sf. Mc. Filofteia - Viata si acatistul

     23:04

     from ... / Added

     Descarca "Invataturi pr. Arsenie Boca + multe alte resurse crestine audio": http://youtu.be/rMuIPVHuK_c Arhiva contine in principal lecturi audio (audiobook-uri), marturii, teatru radiofonic, documentare, carti cu scrierile parintelui Arsenie Boca, precum si alte resurse audio cum ar fi Biblia, invataturi ale parintelui Cleopa Ilie, Psaltirea pe catisme, Sinaxar audio, Talcuirea Sfintei Evanghelii de la Matei, file din Patericul Egiptean si altele. Colectia este ideala pentru ce-i ce asculta mult pe mp3-player, acasa, la munca, in masina, ori pentru persoane cu dezabilitati de citire. Indemn puternic pentru cei ce pot, ca materialele sa fie cumparate in original de la distribuitori pentru a sustine efortul creatiei si al publicări lor. ________________________________________________

     + More details
     • Picturi ale pr. Arsenie Boca pe biserica din Draganescu

      19:30

      from ... / Added

      Descarca "Invataturi pr. Arsenie Boca + multe alte resurse crestine audio": http://youtu.be/rMuIPVHuK_c Arhiva contine in principal lecturi audio (audiobook-uri), marturii, teatru radiofonic, documentare, carti cu scrierile parintelui Arsenie Boca, precum si alte resurse audio cum ar fi Biblia, invataturi ale parintelui Cleopa Ilie, Psaltirea pe catisme, Sinaxar audio, Talcuirea Sfintei Evanghelii de la Matei, file din Patericul Egiptean si altele. Colectia este ideala pentru ce-i ce asculta mult pe mp3-player, acasa, la munca, in masina, ori pentru persoane cu dezabilitati de citire. Indemn puternic pentru cei ce pot, ca materialele sa fie cumparate in original de la distribuitori pentru a sustine efortul creatiei si al publicări lor. ________________________________________________ Părintele Arsenie Boca, este considerat de mulți printre care mă număr, nu numai sfânt dar chiar un mare stâlp al Ortodoxiei din România. Sfânt, cu duh proorocesc și apostolesc, Arsenie Boca ne-a lăsat o zestre vie prin scrierile sale și prin multele mărturii a celor ce l-au cunoscut. Oricine se hrănește cu acestea, le va simți ca o mâncare duhovniceasca curată, concentrată dar totuși ușor de consumat de fiecare. Aceasta ușurință, datorită înțelegerii clare a științei moderne a celor văzute, în cuprinsul înalt al celor nevăzute. Scrierile lui nu se compară cu ale nimănui, deosebindu-se prin sinteză, profunzime, frumusețe și claritate. Cel ce se hrănește cu aceste scrieri își va reaprinde jarul prăfuit al credinței, într-un puternic foc mistuitor de iubire și cunoaștere față de Dumnezeu. Unui începător nu recomand a se mai împrăștia, ci îi recomand liniștirea, citirea Noului testament, a scrierilor de foc ale părintelui Arsenie Boca, rugăciunea din cămăruța lui și participarea la Sfânta Liturghie! Abia mai apoi va putea consuma ușor și alte surse de cunoaștere poate mai complexe, mai dificile sau diluate. Precum Mântuitorul, Maica Domnului, îngerii și sfinții, părintele Arsenie Boca e viu și contemporan zilelor noastre, și cu harul lui Dumnezeu ne ajută să ne întoarcem cu bine Acasă. El este un vrednic slujitor al Domnului în ajutorul nostru, arătat nouă prin mulțimea minunilor de tot felul dar mai ales celor sufletești, prin întoarceri la credință, învieri, a celor ce-l roagă. Părintele Arsenie Boca poate fi cerut ca mijlocitor prin rugăciune de oriunde, dar cu totul special la mormântul lui de la mănăstirea Prislop, devenit imediat de la trecerea sa loc de pelerinaj, după cum a și profețit. Pentru rugăciunile Sfinților Părinților noștri, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, miluiește-ne pe noi.

      + More details
      • Cateva capitole din Cararea Imparatiei - Pr. Arsenie Boca, Lectura Valeriu Marza - Audiobook

       01:53:31

       from ... / Added

       Descarca "Invataturi pr. Arsenie Boca, Biblia + multe alte resurse crestine audio": http://youtu.be/rMuIPVHuK_c Arhiva contine in principal lecturi audio (audiobook-uri), marturii, teatru radiofonic, documentare, carti cu scrierile parintelui Arsenie Boca, precum si alte resurse audio cum ar fi Biblia, invataturi ale parintelui Cleopa Ilie, Psaltirea pe catisme, Sinaxar audio, Talcuirea Sfintei Evanghelii de la Matei, file din Patericul Egiptean si altele. Colectia este ideala pentru ce-i ce asculta mult pe mp3-player, acasa, la munca, in masina, ori pentru persoane cu dezabilitati de citire. Indemn puternic pentru cei ce pot, ca materialele sa fie cumparate in original de la distribuitori pentru a sustine efortul creatiei si al publicări lor. ________________________________________________ Părintele Arsenie Boca, este considerat de mulți printre care mă număr, nu numai sfânt dar chiar un mare stâlp al Ortodoxiei din România. Sfânt, cu duh proorocesc și apostolesc, Arsenie Boca ne-a lăsat o zestre vie prin scrierile sale și prin multele mărturii a celor ce l-au cunoscut. Oricine se hrănește cu acestea, le va simți ca o mâncare duhovniceasca curată, concentrată dar totuși ușor de consumat de fiecare. Aceasta ușurință, datorită înțelegerii clare a științei moderne a celor văzute, în cuprinsul înalt al celor nevăzute. Scrierile lui nu se compară cu ale nimănui, deosebindu-se prin sinteză, profunzime, frumusețe și claritate. Cel ce se hrănește cu aceste scrieri își va reaprinde jarul prăfuit al credinței, într-un puternic foc mistuitor de iubire și cunoaștere pentru Dumnezeu. Unui începător nu recomand a se mai împrăștia, ci îi recomand liniștirea, citirea Noului testament, a scrierilor de foc ale părintelui Arsenie Boca, rugăciunea din cămăruța lui și participarea la Sfânta Liturghie! Abia mai apoi va putea consuma ușor și alte surse de cunoaștere poate mai complexe, mai dificile sau diluate. Precum Mântuitorul, Maica Domnului, îngerii și sfinții, părintele Arsenie Boca e viu și contemporan zilelor noastre, și cu harul lui Dumnezeu ne ajută să ne întoarcem cu bine Acasă. El este un vrednic slujitor al Domnului în ajutorul nostru, arătat nouă prin mulțimea minunilor de tot felul dar mai ales celor sufletești, prin întoarceri la credință, învieri, a celor ce-l roagă. Părintele Arsenie Boca poate fi cerut ca mijlocitor prin rugăciune de oriunde, dar cu totul special la mormântul lui de la mănăstirea Prislop, devenit imediat de la trecerea sa loc de pelerinaj, după cum a și profețit. Pentru rugăciunile Sfinților Părinților noștri, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, miluiește-ne pe noi.

       + More details
       • Descarca - Pr. Arsenie Boca - Marturii, invataturi si carti in format audio, video si pdf

        01:00

        from ... / Added

        Descarca "Invataturi pr. Arsenie Boca + multe alte resurse crestine audio": http://youtu.be/rMuIPVHuK_c Arhiva de contine in principal lecturi audio (audiobook-uri), marturii, teatru radiofonic, documentare, carti cu scrierile parintelui Arsenie Boca, precum si alte resurse audio cum ar fi Biblia, invataturi ale parintelui Cleopa Ilie, Psaltirea pe catisme, Sinaxar audio, Talcuirea Sfintei Evanghelii de la Matei, file din Patericul Egiptean si altele. Colectia este ideala pentru ce-i ce asculta mult pe mp3-player, acasa, la munca, in masina, ori pentru persoane cu dezabilitati de citire. Indemn puternic pentru cei ce pot, ca materialele sa fie cumparate in original de la distribuitori pentru a sustine efortul creatiei si al publicări lor. ________________________________________________ Părintele Arsenie Boca, este considerat de mulți printre care mă număr, nu numai sfânt dar chiar un mare stâlp al Ortodoxiei din România. Sfânt, cu duh proorocesc și apostolesc, Arsenie Boca ne-a lăsat o zestre vie prin scrierile sale și prin multele mărturii a celor ce l-au cunoscut. Oricine se hrănește cu acestea, le va simți ca o mâncare duhovniceasca curată, concentrată dar totuși ușor de consumat de fiecare. Aceasta ușurință, datorită înțelegerii clare a științei moderne a celor văzute, în cuprinsul înalt al celor nevăzute. Scrierile lui nu se compară cu ale nimănui, deosebindu-se prin sinteză, profunzime, frumusețe și claritate. Cel ce se hrănește cu aceste scrieri își va reaprinde jarul prăfuit al credinței, într-un puternic foc mistuitor de iubire și cunoaștere față de Dumnezeu. Unui începător nu recomand a se mai împrăștia, ci îi recomand liniștirea, citirea Noului testament, a scrierilor de foc ale părintelui Arsenie Boca, rugăciunea din cămăruța lui și participarea la Sfânta Liturghie! Abia mai apoi va putea consuma ușor și alte surse de cunoaștere poate mai complexe, mai dificile sau diluate. Precum Mântuitorul, Maica Domnului, îngerii și sfinții, părintele Arsenie Boca e viu și contemporan zilelor noastre, și cu harul lui Dumnezeu ne ajută să ne întoarcem cu bine Acasă. El este un vrednic slujitor al Domnului în ajutorul nostru, arătat nouă prin mulțimea minunilor de tot felul dar mai ales celor sufletești, prin întoarceri la credință, învieri, a celor ce-l roagă. Părintele Arsenie Boca poate fi cerut ca mijlocitor prin rugăciune de oriunde, dar cu totul special la mormântul lui de la mănăstirea Prislop, devenit imediat de la trecerea sa loc de pelerinaj, după cum a și profețit. Pentru rugăciunile Sfinților Părinților noștri, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, miluiește-ne pe noi.

        + More details
        • Marturii si invataturi Arsenie Boca - 8 ore lectura - 2 carti - audiobook

         08:10:53

         from ... / Added

         Descarca "Invataturi pr. Arsenie Boca + multe alte resurse crestine audio": http://youtu.be/rMuIPVHuK_c Arhiva de contine in principal lecturi audio (audiobook-uri), marturii, teatru radiofonic, documentare, carti cu scrierile parintelui Arsenie Boca, precum si alte resurse audio cum ar fi Biblia, invataturi ale parintelui Cleopa Ilie, Psaltirea pe catisme, Sinaxar audio, Talcuirea Sfintei Evanghelii de la Matei, file din Patericul Egiptean si altele. Colectia este ideala pentru ce-i ce asculta mult pe mp3-player, acasa, la munca, in masina, ori pentru persoane cu dezabilitati de citire. Indemn puternic pentru cei ce pot, ca materialele sa fie cumparate in original de la distribuitori pentru a sustine efortul creatiei si al publicări lor. ________________________________________________ Părintele Arsenie Boca, este considerat de mulți printre care mă număr, nu numai sfânt dar chiar un mare stâlp al Ortodoxiei din România. Sfânt, cu duh proorocesc și apostolesc, Arsenie Boca ne-a lăsat o zestre vie prin scrierile sale și prin multele mărturii a celor ce l-au cunoscut. Oricine se hrănește cu acestea, le va simți ca o mâncare duhovniceasca curată, concentrată dar totuși ușor de consumat de fiecare. Aceasta ușurință, datorită înțelegerii clare a științei moderne a celor văzute, în cuprinsul înalt al celor nevăzute. Scrierile lui nu se compară cu ale nimănui, deosebindu-se prin sinteză, profunzime, frumusețe și claritate. Cel ce se hrănește cu aceste scrieri își va reaprinde jarul prăfuit al credinței, într-un puternic foc mistuitor de iubire și cunoaștere față de Dumnezeu. Unui începător nu recomand a se mai împrăștia, ci îi recomand liniștirea, citirea Noului testament, a scrierilor de foc ale părintelui Arsenie Boca, rugăciunea din cămăruța lui și participarea la Sfânta Liturghie! Abia mai apoi va putea consuma ușor și alte surse de cunoaștere poate mai complexe, mai dificile sau diluate. Precum Mântuitorul, Maica Domnului, îngerii și sfinții, părintele Arsenie Boca e viu și contemporan zilelor noastre, și cu harul lui Dumnezeu ne ajută să ne întoarcem cu bine Acasă. El este un vrednic slujitor al Domnului în ajutorul nostru, arătat nouă prin mulțimea minunilor de tot felul dar mai ales celor sufletești, prin întoarceri la credință, învieri, a celor ce-l roagă. Părintele Arsenie Boca poate fi cerut ca mijlocitor prin rugăciune de oriunde, dar cu totul special la mormântul lui de la mănăstirea Prislop, devenit imediat de la trecerea sa loc de pelerinaj, după cum a și profețit. Pentru rugăciunile Sfinților Părinților noștri, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, miluiește-ne pe noi.

         + More details
         • Parintele Justin Parvu - Credinta si traditii nemtele

          46:24

          from ... / Added

          Descarca "Invataturi pr. Arsenie Boca - audio-video-carti": http://youtu.be/rMuIPVHuK_c Asculta si "Marturii din tara fagarasului" http://vimeo.com/80814135 Asculta si "Marturia mea, de Pr. Petru Vamvulescu" http://vimeo.com/74176653

          + More details
          • The Exodus Revealed - Search for the Red Sea Crossing

           01:22:07

           from ... / Added

           Descarca "Invataturi pr. Arsenie Boca - audio-video-carti": http://youtu.be/rMuIPVHuK_c Asculta si "Marturii din tara fagarasului" http://vimeo.com/80814135 Asculta si "Marturia mea, de Pr. Petru Vamvulescu" http://vimeo.com/74176653

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."