1. Borgund Bikepark

  00:28

  from Sigurd Løvfall / Added

  33 Plays / / 0 Comments

  Borgund Bikepark ftw. Tredje dag med sykling siden lerka bøffa sykkelen min i 06. kult å sykle å høre på dubstep. je, sånn går no dagan.

  + More details
  • Sogndal - Frikjøyring og Laussnø - Believe the Hype

   02:55

   from Sigurd Løvfall / Added

   1,213 Plays / / 0 Comments

   Dro til Sogndal med Alex, Emsern og 1/2Dan for å kjøre konkis og kræsje sjappa til mellomDan. Saftbygda leverte varene og det ble en vel gjennomført konkis og 5 fantastiske dager på ski. I bygda var det festival og mye god steming. spesielt blant lokale kjekkaser som viste storsinn og bøy på både juling og bulyst. Epic-Elvis var opptatt med opptak i tigerstaden så kvaliteten på filminga er i kategorien "EmsernHD". Ikke filma vi de fineste turene heller for da vi opptatt med å kjøre. Moro var det læll!

   + More details
   • GAUSTATOPPEN BAKSIDA EPICITY

    02:55

    from Ole Marius Elvestad / Added

    10.7K Plays / / 2 Comments

    Prostatabartene som har florert på ski- og brettfolk over det ganske land må ha gitt god karma, for makan til november har vi ikke sett på flere år! Ems, Elvis og Ur dro tilbake til Gaustatoppen for å se nærmere på et gammelt prosjekt: baksiden. På toppen var det folksomt med høy DNT-faktor og god påskestemning. Forsiden lokket med skygge og skare som vanlig, men på baksiden lå pudderet badet i gyllen novembersol. Baksiden gir fin og leken skikjøring i relativt slakt terreng og byr på færre overraskelser enn terrenget skulle tilsi. Returen går via en lang travers ut ski venstre før det venter omtrent en time med booting opp til Gaustaråen. Denne turen anbefales på det sterkeste! Musikk: Scott Hubbard - No Mercy http://soundcloud.com/scotthubbard

    + More details
    • Gaustatoppen Movemberpudder

     03:33

     from Sigurd Løvfall / Added

     4,585 Plays / / 3 Comments

     Dro til fjells for å finne movemberpudder og splitboardlykke med Ems, Elvis og Nik Pou. Erling ”Lettpåtå” Solheim tråkka spor med karbon-splitt`n. Folksomt, intimt og trivlig på hytta. Toppturfolket hadde tydeligvis mye fore denne søndagen og stressa ned normalveien i tåka. Vi tok en for laget og la årets første puddersvinger i ro og mak ned renna fra toppen. Splitboardlykken ble lagt igjen på en stein og vi fikk erfare at movemberpudder er overraskende kaldt i trynet.

     + More details
     • Store Skagastølstind

      03:59

      from Erling Magnus Solheim / Added

      2,236 Plays / / 0 Comments

      Fredag 12.10: Gaute, Sigurd, Tommy og Erling Magnus tar turen fra Oslo til Turtagrø. Lørdag: Storen. Friskt men nydelig vær fra 2000 moh. Ropeguns Løvfall-brothers sendte crux-lengdene kjapt som fy og vi var nede 2 timer før skjema. Rakk nesten øl i solveggen, ihvertfall nede i lyset, og gjengen var fornøyd. Alle var enige om at det var en fin tur.

      + More details
      • Promovid 2012

       03:58

       from Sigurd Løvfall / Added

       363 Plays / / 2 Comments

       B-footage and helmetcam primarily from 2012 and 2011. Steep skiing, Freeride, Competion, mountaineering, ice climbing, rock climbing and some adventure skiing. Hope you like it!

       + More details
       • JOTUNHEIMEN EPICITY

        03:11

        from Ole Marius Elvestad / Added

        12.4K Plays / / 8 Comments

        Freeriders Fabian Lentsch, Alexander Kristensen, Erling Magnus Solheim and Sigurd Løvfall spent Easter in the Norwegian mountains. The cabin Olavsbu is located in the middle of Jotunheimen national park and is open to the public. The area is home to some of Norway’s most spectacular and untouched mountains. The only competitors for the first track are lost cross-country skiers on their way to the next cabin. The weather gods were by our side and showed us Norway at its finest. Check out www.alexanderkristensen.com www.fabianlentsch.com www.telemarkism.blogspot.com/ for more skiing. Music: Mt. Eden - Still Alive

        + More details
        • Skarven

         02:13

         from Sigurd Løvfall / Added

         586 Plays / / 0 Comments

         Guidet TG tur til Skarven helgen før påske. Bra vær og lettkledd steming på vei opp. God snø og fin kjøring ned vestrenna (variant)

         + More details
         • Julelunch på gaustatoppen

          01:28

          from Sigurd Løvfall / Added

          205 Plays / / 0 Comments

          Den tradsisjonsrike julelunchen på Gaustatoppen ble gjennomført i knall vær. Ikke uventet var vi alene i sikringsbua på julaften formiddag. Kjempetur opp, julesang og stridsrasjon i bua og en runde rundt toppmerket med påfølgende julesang i liten kuling. Nedkjøring fra toppunktet i renne nr 5 på klink is.

          + More details
          • Førjulsis 2011

           05:58

           from Sigurd Løvfall / Added

           165 Plays / / 0 Comments

           Fine forhold på Rjukan i jula 2011. Klatring på Gaustatopp fossene og Krokan 22, 23 og 25 desember.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."

           The more you know…

           Vimeo Video School

           Check out these lessons to learn how to make videos about sigurdløvfall:

           Vimeo Video School has awesome lessons and video tutorials to help you get started making better videos.