1. Ski-Line Winter 2014-2015 Teaser

  01:23

  from Bill caron Added 17 0 0

  Filmed by Bill Caron & Lennard Brans Edited by Bill Caron

  + More details
  • Buitenlandse reis 6 Sport Wetenschappen in Avoriaz

   03:06

   from Koninklijk Atheneum Keerbergen Added 29 0 0

   In de week voor de paasvakantie trekken al onze laatste jaars op buitenlandse reis. Voor de richting Sport Wetenschappen is de bestemming Morzine, Avoriaz. De week startte grijs en betrokken, maar uiteindelijk waren de weergoden hen goedgezind. Ze kregen zelfs een portie verse poeder! Ideaal dus om een aantal "snowcrossen" uit te proberen. Een snowcross is een gecontroleerde piste die niet geprepareerd wordt en zo de mogelijkheid biedt om in veilige omstandigheden het zwevend gevoel van diepsneeuw te ervaren.

   + More details
   • Serfaus - Fiss - Ladis aftermovie 2015

    04:29

    from Ronald Regelink Added 36 0 0

    A video of a holiday with friends in Serfaus - Fiss - Ladis 2015. Edit : Ronald Regelink Camera : Gopro 3+ black en iPhone 6. Drone : DJI Phantom 2 pro

    + More details
    • Voordracht van Tsead Bruinja's gedicht 'Sneeuw' in de uitzending van de Dichter des Vaderlands 2009

     01:58

     from Tsead Bruinja Added 10 0 0

     Op verzoek van de NRC schreven eind 2008 de verschillende kandidaten voor de verkiezing voor de Dichter des Vaderlands een gedicht dat in de krant werd gepubliceerd en waarvan de voordracht werd opgenomen voor het tv-programma rondom diezelfde verkiezing, gepresenteerd door Joost Prinsen (hier bijgestaan door dichter en hoogleraar Geert Buelens). Ik schreef naar aanleiding van het nieuwsbericht over een vrouw die na enkele dagen levend uit de sneeuw was gegraven in Canada het volgende: SNEEUW in het jaar 2008 was ik geen vrouw van vijfenvijftig lag ik niet drie dagen bedolven onder de sneeuw werd mijn eigen vrouw niet door tien mannen verkracht en levenloos uit een rijdende legertruck geworpen werden onze kinderen niet van ons afgepakt in het jaar 2008 was ik een man van vierendertig rende ik samen met mijn vrouw naakt over het strand van een duits waddeneiland doken we een aprilkoude noordzee in alles aan mij werd klein in het jaar 2008 was ik niet zwart deed ik geen gooi naar het presidentschap waren er geen honderd geweren op me gericht werd ik maar matig gehaat in dat afgelopen jaar kwam ik te vaak bij mijn huisarts die me zei minder te gaan drinken die me maagtabletten gaf en ik dacht ik ben toch vierendertig en nog geen vierenzestig en begon minder te drinken in het jaar 2008 was ik geen vrouw van vijfenvijftig die drie dagen onder de canadese sneeuw bedolven lag voor wie ik haar diepgelovige man bij de keukentafel bidden zag in het jaar 2008 had ik goddank mijn vrouw mijn handen en voeten nog Alle gedichten van de genomineerden van destijds zijn te lezen op http://nrcboeken.vorige.nrc.nl/nieuws/bepaal-zelf-wie-de-nieuwe-dichter-des-vaderlands-wordt De hele uitzending rondom de verkiezing kun je kijken op http://www.npo.nl/dichter-des-vaderlands/28-01-2009/NPS_1125742 Het bericht over de Canadese vrouw http://www.hln.be/hln/nl/2624/Planet/article/detail/571229/2008/12/23/Canadese-zit-drie-dagen-tot-haar-nek-vast-in-sneeuw.dhtml

     + More details
     • Wintersport Montafon 2015 Aftermovie

      16:17

      from Floris Boon Added 112 0 0

      Een week op wintersport met: Jan, Jos, Anne, Eva, Kees, Willy, Tijs, Stan, Roos, Feline, Eddy, Silvia, Esmee, Floris

      + More details
      • Steinplatte 2015

       03:21

       from Mister Snorbaard Added 122 0 0

       Snorbaarden Steinplatte wintersport 2015

       + More details
       • Wintersport Oostenrijk 2015

        04:38

        from Jeffrey Entjes Added 614 0 0

        Wintersport Oostenrijk 2015. Locaties: Schmittenhöhe (Zell am See), Kitzsteinhorn (Kaprun) & Saalbach-Hinterglemm-Leogang. Gefilmd met een GoPro Hero 3 Silver Edition. ________________________________________­­______________ Winter sport Austria 2015. Locations: Schmittenhöhe (Zell am See), Kitzsteinhorn (Kaprun) & Saalbach-Hinterglemm-Leogang. Shot with a GoPro Hero 3 Silver Edition.

        + More details
        • Het sneeuwt in Almere :-)

         01:29

         from Stichting Dierenthuis Added

         De mannen in het magazijn hebben zich bijzonder vermaakt! En Pedro gaat nog even door.

         + More details
         • Alpbach 2015

          04:46

          from Arjan van Eijk Added 7 0 0

          Skiën in Alpbach

          + More details
          • Video weerbericht 13 februari 2015: Veel sneeuw voor de Zuidalpen

           03:29

           from wintersporters Added

           Na een lange zonnige periode gaat er eindelijk weer sneeuw vallen, niet overal maar in Frankrijk, het zuiden van Zwitserland en in Italië sneeuwt het vanaf morgen weer eens. In Italië plaatselijk zelfs tot een meter dik, al zullen we dat in de Dolomieten niet halen. Precies aan het begin van de carnavalsvakantie verbeteren de condities dus nog in de West- en ::Zuidalpen::, in Oostenrijk blijft het bij wat vlokken. Dit alles voordat vanaf woensdag de zon overal terugkeert. Voor wie morgen vertrekt een fijne vakantie! Voor wie naar Frankrijk vertrekt, pas wel op onderweg.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."