1. Kaedah Pelarasan Tiodolit

  00:51

  from mohd hasbi Added 4 0 0

  + More details
  • En bro blir til

   00:10

   from Skolelaboratoriet i realfag Added 7 0 0

   Kurs i brobygging med byggesettene fra Statens vegvesen, Skolelaboratoriet i realfag, UiB, 24.september 2014

   + More details
   • Det nye landskapet

    01:00

    from Kartverket Added 211 0 0

    Kartverkets visjon synliggjør den fremtiden vi alle skal strekke oss mot i årene som kommer. Det nye landskapet tegner seg i form av nye kart og tjenester som muliggjøres av stadig mer avansert teknologi.

    + More details
    • Naturen – bioteknologiens skatkammer

     19:27

     from Alphafilm & Kommunikation Added 94 0 0

     I denne filmrække er naturen vores store læremester. Den viser os vejen til et bæredygtigt samfund, ligesom den for længst har opfundet de fedeste og vildeste teknologier! "Naturen – bioteknologiens skatkammer" er en ud af tre film, der med hver sin tilgang beskriver bionikken som felt. I denne film dykker vi ned i mikrobiologiens verden og udforsker, hvad vi mennesker eksempelvis kan lære af bakterier, viruspartikler og skimmelsvampe! Filmen er en del af undervisningsprojektet "Med naturen som læremester", der produceres i samarbejde med DTU Systembiologi og BioTechAcademy. På www.biotechacademy.dk vil undervisningsportalen med fagtekster og projektforløb stå klar i løbet af 2015. Materialet er oplagt som undervisningsmateriale i biologi og det i det tværgående emne Innovation og entreprenørskab.

     + More details
     • Naturen – byggekunstens mester

      21:10

      from Alphafilm & Kommunikation Added 99 0 0

      I denne filmrække er naturen vores store læremester. Den viser os vejen til et bæredygtigt samfund, ligesom den for længst har opfundet de fedeste designs og vildeste teknologier! "Naturen – byggekunstens mester" er en ud af tre film, der med hver sin tilgang beskriver bionikken som felt. I denne film kan du opleve, hvor fantastisk naturen bygger og former omgivelserne på. Alt fra en simpel slimsvamp, der hurtigt kan skabe et effektivt metrosystem, til et hus, der renser luften svarende til 500 træer! Du kan også opleve, hvordan en gruppe unge DTU-studerende forsøger at efterligne naturens egen måde at bygge på. Filmen er en del af undervisningsprojektet "Med naturen som læremester", der produceres i samarbejde med DTU Systembiologi og BioTechAcademy. På www.biotechacademy.dk vil undervisningsportalen med fagtekster og projektforløb stå klar i løbet af 2015. Materialet er oplagt som undervisningsmateriale i fagene biologi, samt i det tværgående emne Innovation og entreprenørskab.

      + More details
      • Siemens BlueDrive PlusC

       04:13

       from Siemens Norge Added 778 1 0

       BlueDrive PlusC is Siemens’ innovative solution for ship propulsion. This holistic approach to diesel-electric vessels increases safety, cuts operational costs, improves lifecycle economics and decreases the environmental footprint. No other vessel propulsion system can match BlueDrive PlusC. More information: www.siemens.no/skip

       + More details
       • En uge uden mobil

        03:54

        from DR TVÆRS Added 223 0 0

        I en hel uge blev fire studerende fra Århus inviteret til at bo uden mobil, computer og internet. Den Gamle By havde inviteret dem indenfor i et kollektiv indrettet præcis som originalen fra 1974. Det betød blandt andet, at deres venner måtte aflevere mobilen i en kagedåse, inden de fik lov til at feste i rammerne af et ægte ungdomsoprør.

        + More details
        • Firstmovers Odense

         00:35

         from Firstmovers Added 86 0 0

         + More details
         • Yobusa.com - Portal Berita, Multimedia dan Teknologi

          01:16

          from Yobusa Official Added 5 0 0

          Yobusa.com situs berita harian dan informasi terkini, menyajikan kabar terbaru Indonesia hari ini dan dunia internasional yang dikemas secara menarik.

          + More details
          • DNB-Gamlefar

           02:05

           from Einar Film og Fortellinger Added 122 0 0

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."