1. Texel, je bent er zo

  01:53

  from Bezoet de Bie Design Added 41.5K 1 0

  Vanaf Amsterdam, 60 minuten met de auto en dan nog maar 20 minuten met de boot en dan, heerlijk genieten van het eilandgevoel. Ontdek Texel ook www.jebenterzo.nl animatie gemaakt door Bezoet de Bie Design www.bezoetdebiedesign.nl in opdracht van VVV Texel.

  + More details
  • Corporativo GA Solar - TEXEL

   05:39

   from Texel Filmmaking Added

   Vídeo corporativo realizado por la productora audiovisual Texel a la empresa GA Solar. http://www.texel.es

   + More details
   • K I T E

    01:25

    from Richard van der Laan Added 3,623 67 43

    Portrait of a kiteman with buggy on the beach of the island Texel (Netherlands). I met Jelle Huijsman on the beach and asked him if he liked to be filmed. He told me that he is studying for camera man. It was not that simple to make good shots of the fast moving buggy. And there are some small continuity goofs between shots, but I hope you like the result. Production : Richard van der Laan Sound FX : Sound Ideas Music : "Isolated" by Kevin MacLeod (http://incompetech.com) Camera : Panasonic GH2 AVC-Intra Driftwood VY Canis Majoris Day Lens : Nikon AF-S 24-70mm f2.8 G ED Gear : Sachtler FSB-4 75 CF, Gini Follow Focus Rig, Lilliput field monitor Tools : FCPX, Magic Bullet suite Texel is an island in the Netherlands, in the province of North Holland. It is the largest and most populated of the Frisian Islands in the Wadden Sea.

    + More details
    • kitebuggy nk texel 2011

     03:26

     from nick van wagenberg Added 3,550 15 3

     + More details
     • MUSEUMGEBOUW KAAP SKIL

      02:59

      from Kaap Skil Added 3,094 0 0

      Het nieuwe museumgebouw van Kaap Skil is een ervaring dat een museumbezoek meer dan bijzonder maakt. In 2012 is het nieuwe museumgebouw van Kaap Skil geopend. Het is een ontwerp van Mecanoo architecten uit Delft. Het gebouw heeft vier aaneengeschakelde, speelse puntdaken die opgaan in het ritme van dorpse daken die vanaf de zee als golven boven de dijk lijken uit te steken. De houten gevel van Kaap Skil illustreert de eeuwenoude traditie van hergebruik. De verticale lamellen zijn gemaakt van verzaagde hardhouten damwanden uit het Noord-Hollands Kanaal en krijgen zo, net als de aangespoelde collectiestukken van het museum, een tweede leven.

      + More details
      • DE REEDE VAN TEXEL

       01:00

       from Kaap Skil Added 2,952 0 0

       De ankers uit, de zeilen op. Hier op de Reede achter Texel liggen we beschut tegen de westenwind. De Reede van Texel is in de Gouden 17e Eeuw 's werelds belangrijkste ankerplaats geweest. De rijk beladen schepen van en naar Amsterdam ankerden voor vertrek en bij terugkomst achter het eiland. Het was daar een prachtig schouwspel van masten en zeilen, geluiden van krakend hout en klotsende golven. Nederlands Gouden Eeuw zag je terug op de Reede van Texel. Nu zie je het in Kaap Skil.

       + More details
       • We're Only Human

        03:36

        from Amsterdamize Added 2,895 21 2

        Visit http://amsterdamize.com

        + More details
        • Texel in zicht

         01:39

         from Bezoet de Bie Design Added 2,869 0 0

         Wetenswaardigheden over Texel

         + More details
         • Round Texel Race (1980)

          03:23

          from Tom Poederbach Added

          This is a 3 minutes condensed version of the 20 minutes documentary about the Round Texel Race. This is a regatta for beach catamarans The original version is a 16 mm copy produced, shot and edited by Tom Poederbach way back in the summer of 1980 before we could take video on the water. Original film score is composed by GertJan Eijlers.

          + More details
          • Dorian van Rijsselberge - Goud aan de overkant

           07:27

           from Topzeilen TV Added 2,102 6 1

           Met nog 422 dagen voor de boeg tot de Olympische Spelen in London is de strijd om Olympische deelname door Nederlandse topzeilers in volle hevigheid losgebarsten. Wat gaat er om in een topsporter tijdens een Olympiade, hoe bereidt hij/zij zich voor en hoe houdt hij/zij een balans tussen full-time zeilen en een sociaal- of gezinsleven. Om de sportliefhebber een blik te gunnen in het leven van de topzeilers van de Delta Lloyd Kernploeg start het Watersportverbond vanaf woensdag 1 juni met een onthullende internet documentaire (i-docu). Gedurende een maand krijgt u wekelijks een fascinerend kijkje in het leven van de topzeilers waarin de dromen, de twijfels, de idealen, de hoogte- en dieptepunten van het leven als topsporter de revue zullen passeren. En dat gecombineerd met prachtige topsportbeelden uit het archief van Topzeilen TV. Het tweede blok i-docu’s staat gepland aan het einde van dit zeilseizoen. http://www.facebook.com/topzeilentv

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."