1. La Facultad de la Mente - Trailer

  01:24

  from Produccions Andanada Added 0 0 0

  La Facultad de la Mente es un cortometraje realizado por tres estudiantes de Comunicación Audiovisual de la UAB (Albert Calvo, Àngel Reverté y Carlos Ribera) bajo el sello "Produccions Andanada" durante los primeros años de su carrera. En La Facultad de la Mente, dos estudiantes quedan encerrados de noche en la Facultad de Ciencias de la Comunicación de la UAB. A causa de ello se verán envueltos en un viaje exploratorio por su pasado y las circunstancias que les han llevado hasta ahí.

  + More details
  • Discover UAB Collat School of Business

   02:23

   from UAB Collat School of Business Added 20 0 0

   Find out what makes the Collat School of Business at the University of Alabama at Birmingham an exceptional choice for business education!

   + More details
   • Yaacov Agam returns to sign restored "Complex Vision"

    01:32

    from uabnews Added 2 0 0

    Yaacov Agam, often called the father of kinetic art, returned to Birmingham to sign the recently restored "Complex Vision", a massive kinetic sculpture that hangs on the side of the Callahan Eye Hospital at the University of Alabama at Birmingham.

    + More details
    • UFPEL - UAB Constantina - Formatura

     04:09

     from CX Produtora Added 416 0 0

     www.cxprodutora.com.br 54 3361 3369

     + More details
     • Nou municipalisme: visió acadèmica, política i de gestió

      01:08:17

      from IGOP Added 9 0 0

      Joan Subirats (acadèmic), Ricard Gomà (expolític) i Josep Serrano (gestor) parlen sobre el nou municipalisme en el marc de la 4a escola d'Estiu de l'IGOP http://igop.uab.cat/2015/06/09/municipalisme-iv-escola-destiu/

      + More details
      • Debat 'Seguretat i privacitat a Internet'

       01:46:24

       from AmicsUAB Added 8 0 0

       Vídeo de l'acte que l'Associació d'Amics de la UAB va organitzar el dijous 18 de juny al Col·legi de Periodistes de Catalunya. Un debat sota el títol 'Seguretat i privacitat a Internet'. Els ponents de la jornada van ser: Cristina Serrano, Professora de l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral (EPSI) de la Fundació UAB. Advocada de NEOLEGIS Abogados y Consultores. Remo Suppi, Professor de l’àrea d’Arquitectura i de Tecnologia de Computadors de la UAB. Francesc Cayuela, membre de la Junta de l’Associació d’Amics de la UAB i consultor informàtic, va presentar i moderar l'acte. Més informació: http://dom.cat/j5d

       + More details
       • UAB Summer Music Camp

        01:27

        from uabnews Added 3 0 0

        This week students rising in grades six through 12 participated in the UAB College of Arts and Sciences’ Department of Music Summer Camp. This camp is for serious young music students who enthusiastically participate in every theory class, sectional, convocation, rehearsal, elective class and evening activity. The UAB Summer Music Camp is a time to develop individual and group skills, share music experiences with fellow young musicians, and make memories that will last a lifetime.

        + More details
        • Debat 'De la donació als trasplantaments: criteris ètics'

         01:46:05

         from AmicsUAB Added 10 0 0

         Vídeo de l'acte que l'Associació d'Amics de la UAB va organitzar el dijous 11 de juny al Col·legi de Periodistes de Catalunya. Un debat sota el títol 'De la donació als trasplantaments: criteris ètics'. Els ponents de la jornada van ser: - Margarita Boladeras, catedràtica de Filosofia Moral i Política de la Universitat de Barcelona, membre del Comitè de Bioètica de Catalunya. - David Paredes, especialista sènior, secció de Donació i Coordinació de Trasplantaments de l'Hospital Clínic i professor del departament de Cirurgia de la Universitat de Barcelona. - Jaume Tort, director de l'Organització Catalana de Transplantaments (OCATT). Manel Sabés, vicerector de Relacions Institucionals i Territori, va ser l'encarregat de presentar i moderar l'acte. Més informació: http://dom.cat/jt7

         + More details
         • Lynn Ortis describes importance of local oncologists

          00:45

          from Starnes Publishing Added 292 0 0

          At a check presentation on May 28 for Alabama Center for Childhood Cancer and Blood Disorders, Lynn Ortis, whose son Sid is being treated for cancer, talked about the impact of having doctors and researchers at UAB and Children's of Alabama.

          + More details
          • Entrevista a Rubén Martínez

           19:59

           from Gonzalo Fernández Naves Added 94 0 0

           Entrevista a Rubén Martínez, miembro de La Hidra Cooperativa, investigador en la UAB, y miembro del Consell Ciutadà Podem Catalunya

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."