1. SINULLE -ILTA *ONE shot, ONE opportunity OFFICIAL TRAILER

  02:33

  from Virtain Vapaaseurakunta Added 336 0 0

  Mitä jos sulle annettais mahdollisuus saada kaikki mitä oot aina etsiny elämääs? Ottaisitko vastaan, vai antaisitko sen lipua ohi? 8.2. sulla on siihen mahdollisuus, kun vuoden eka Sinulle -ILTA räjähtää käyntiin klo 19!! Ai että mitä tiedos?! ----------------- // Illassa mukana // >Virtain oma poika Frans & Vaasalaiset >Pastori Juha "Hynde" Hynninen >Musa puolesta vastaa meidän huikee Houseband! >Illan päätteeks saadaan nauttii viel keittiötiimin laittamaa iltapalaa yhdessä! Tuu viettään rento ilta meiän kanssa! // Tsekkaa // www.iltasinulle.com www.virtainvapis.fi Music: EMINEM - Lose Yourself & John Dreamer - Rise I do not own the rights of these songs.

  + More details
  • HYVÄÄ JOULUA & SIUNATTUA UUTTA VUOTTA 2014!

   02:20

   from Virtain Vapaaseurakunta Added 70 0 0

   Clips from "The Bible series". Music: Chris Tomlin - O, Holy Night. I don't own the videos.

   + More details
   • Kids´ Action Night Virroilla

    01:30

    from Virtain Vapaaseurakunta Added 150 0 0

    Kids´ action night. Virroilla rantatien koululla, La 16.11. Klo 14:00 Tapahtuma ei maksa mitään ja sinne on vapaa pääsy. Tapahtuma kestää 3 tuntia ja se on tarkoitettu ala-aste ikäisille. (7 - 12v). Ruokailu hoidetaan jättinyyttäri toimella, joten tuo jokin herkkupussi mukaan yhteiseen pöytäämme. http://www.kidsactionnight.fi/ https://www.facebook.com/KidsActionNight?fref=ts Musiikki: Jippii Valo voittaa taustamusiikki Cd:eeltä: Rauhanruhtinas. http://sivut.jippiimissio.fi//jippii.php?id=460 https://www.facebook.com/Jippiimissio?fref=ts Vieraana: Riku Pelle (www.rikupelle.fi) Puhuja: Marko Saarinen Videokuvaaja: Jukka Vuolaspuro Editointi: Sami Österholm Järjestäjä: Virtain Vapaaseurakunta http://www.virtainvapis.fi/tapahtumat/kids-action-tapahtuma-rantatien-koululla-la-1611.html

    + More details
    • $uMMeR LöRDaG

     02:32

     from Benjamin Hyppönen Added 38 0 0

     enjoy.

     + More details
     • XXL-ILTA "MEIDÄN KAUPUNKI" WITH KUNINGASKLUBI 16.2.2013

      01:10

      from Jovi Nuoret Added 173 0 0

      Vuoden 2013 ensimmäistä XXL-iltaa on Jovin kanssa järkkäämässä Kuningasklubi Lahden Vapaaseurakunnalta. Illan teemana on "Meidän Kaupunki". Ilta pidetään Joutjärven kirkon kirkkosalissa ja tällä kertaa ilta muodostaa ylistyssetistä, kahvilasta ja erillisestä ehtoollishartaudesta. Illassa pohditaan, miten Jumala näkyy ja vaikuttaa juuri siellä missä me elämme, eli Meidän Kaupungissamme. Me olemme vastuussa kaupungistamme ja siitä miten Jumalaan Lahdessa suhtaudutaan. Voiko Jumala muuttaa Lahtea? "Kukaan ei ole profeetta omalla maallaan". Illan opetuksen tulee pitämään Henri Hermunen Vapikselta. Ylistyksestä puolestaan vastaa Kuningasklubin houseband Petrus Ahosen johdollla. XXL-Illat ovat astetta suurempia iltoja, joiden tarkoituksena on koota uskovia nuoria sekä nuoria aikuisia yhteen ja korottaa yhteisen Jumalamme nimeä. Iltojen tarkoituksena on helpottaa sinua kohtaamaan Jumalaa, jotta henkilökohtainen suhteesi Häneen voisi muuttua. Mukana myös meidän mahtava Jumala, joka tekee illasta yhtä mahtavan kuin edellisistä! Tule ja tuo mukanasi myös ystäväsi ylistämään Jumalaa ja kuulemaan mitä hän on varannut juuri meitä varten! Tervetuloa XXL-ILTAAN, jossa Jumala voi muuttaa elämäsi! Musiikki: Petrus Ahonen - Etsikää

      + More details
      • Näkyvideo

       02:14

       from Hopetapahtuma Added 723 0 0

       "Uusi Jumalaa rakastava sukupolvi, joka muuttaa maailmaamme." www.hopetapahtuma.com www.facebook.com/hopetapahtuma

       + More details
       • Universum 3.2

        15:27

        from Timo A Added 30 0 1

        Jumala teki hyvän maailman - ihminen sotki sen, mutta silti Jumala korjasi kaiken. God created a good world - and fixed it after man had spoiled all of it. Thaht's the good news.

        + More details
        • Kesä 2011

         09:44

         from viljami koskipää Added 1,489 6 3

         Hangup kisaan tehty leffa

         + More details
         • Hallii Ja Kevättä

          03:16

          from Rudi Hakulinen Added 704 1 0

          Meitsin matskut yhessä pötkössä...

          + More details
          • Viljami Koskipää 2010

           03:36

           from viljami koskipää Added 581 6 0

           viljami koskipää 14.v! kesä 2010

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."