1. de Nieuwe Librije

  01:57

  from Flendy.com / Added

  9,643 Plays / / 1 Comment

  + More details
  • Revitalization Groninger Museum - Start

   02:43

   from Groninger Museum / Added

   2,821 Plays / / 0 Comments

   Since the opening in 1994, a total of 3,732,000 visitors have paid a visit to the Groninger Museum. However, on account of this overwhelming success the building is now due for a revitalization. The ambition to carry it out is great and the plans allow for two successive stages. Therefore the museum is closed from 12 April to 18 December 2010.

   + More details
   • Filmsetbezoek 'De verbouwing'

    02:24

    from BiosAgenda.nl / Added

    1,980 Plays / / 0 Comments

    http://www.biosagenda.nl/nieuws_op-de-set-van-de-verbouwing_2717.html Momenteel zijn de opnames van de film De Verbouwing in volle gang. Biosagenda.nl nam een kijkje op de set van deze nieuwste Saskia Noort verfilming. We spraken daar met cast en crew. De regie van de Verbouwing is in handen van Will Koopman, die eerder Gooische Vrouwen regisseerde. Toevallig speelt Gooische Vrouw Tjitske Reidinga de hoofdrol in de film... Lees meer op BiosAgenda.nl

    + More details
    • Expansion Huis Marseille to Keizersgracht 399 / part 1 © Emma van der Put 2013

     02:37

     from Huis Marseille / Added

     1,480 Plays / / 1 Comment

     Quiet images by young artist Emma van der Put showing the workers and changing architecture during the expansion of Huis Marseille, museum for photography in Amsterdam. The canal house at Keizersgracht 399 is being added to the museum, previously only consisting of the house nextdoor. The grand opening will be on the 7th of September 2013, coinciding with an opening exhibition showing brand new works by Dutch photographers Popel Coumou, Elspeth Diederix, Eddo Hartmann, Scarlett Hooft Graafland, Juul Kraijer, Katja Mater, Hellen van Meene, Ilona Plaum, Maurice Scheltens en Liesbeth Abbenes, Simon van Til, Viviane Sassen and Awoiska van der Molen.

     + More details
     • United "de verbouwing"

      05:44

      from United / Added

      811 Plays / / 0 Comments

      Verbouwing van het Muziekpaviljoen en de verhuizing van de Naarderweg naar het Mediapark.

      + More details
      • Eijkemans Aluminiumbouw VOF Bedrijfspresentatie

       02:01

       from Eijkemansaluminiumbouw / Added

       598 Plays / / 0 Comments

       Al sinds 1961 produceert en monteert Eijkemans kozijnen. In het begin stalen kozijnen en sinds tientallen jaren kunststof én aluminium kozijnen. Waarom beide? Heel eenvoudig! Om óók voor u de juiste oplossing te vinden. In ons brede assortiment vindt u ongetwijfeld een duurzame oplossing die bij uw smaak en type woning past. Eijkemans produceert en monteert kunststof en aluminium kozijnen voor particulieren en bedrijven. Aluminium kozijnen zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. U hebt de keuze uit veel verschillende stijlen om zo uw woning de gewenste uitstraling te geven. De isolatiewaarden zijn ontzettend hoog en tevens zorgt aluminium constructietechnisch voor veel mogelijkheden. Met kunststof kiest u ook voor een duurzame oplossing op maat. Kunststof kozijnen zijn te verkrijgen in een vlak en verdiept profiel. Het verdiepte profiel is in combinatie met de houtnerfstructuur en rechte hoekverbindingen niet meer van hout te onderscheiden.

       + More details
       • Part II: Op de set van De Verbouwing

        02:16

        from BiosAgenda.nl / Added

        503 Plays / / 0 Comments

        http://www.biosagenda.nl/nieuws_part-ii-op-de-set-van-de-verbouwing_2848.html In oktober bezocht BiosAgenda.nl de filmset van "De Verbouwing". De opnames zitten er inmiddels op en de montage is in volle gang. Tijd om wat dieper in te gaan op de thematiek van de film.

        + More details
        • Videoimpressie verbouwing Pauluskerk Wezep deel 4

         00:54

         from Pauluskerk Wezep / Added

         425 Plays / / 0 Comments

         + More details
         • Verbouwing gemeentehuis Brummen

          01:23

          from Léontine van Geffen-Lamers / Added

          392 Plays / / 0 Comments

          Het proces van de verbouwing van het gemeentehuis van Brummen. De eerste foto maakte ik in maart 2012. En het verhaal heeft vooralsnog een open einde.. Meer informatie en foto's te zien op www.hetmooisteplekjevanbrummen.nl

          + More details
          • Zon-animatie keuken verbouwing

           00:17

           from Rolf Bröring / Added

           271 Plays / / 0 Comments

           Animatie van het daglicht verloop in een keuken-uitbreiding. Vanaf 's ochtends half acht tot vijf uur 's middags, op 15 maart in Brabant. De serre brengt het licht diep in de keuken. Door de hoge gevel met stalen kozijnen is de lage winterzon goed te volgen.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."