1. Campanya JORNADES MUSICALS Verkami2015

  01:42

  from Nete Vericat / Added

  0 Plays / / 0 Comments

  Manual d'auto-hipnosi Verkamista “Mira fixament l'espiral....escolta atentament les meues paraules....no tingues por. El teu sentit auditiu s'aguditza.....les teues neurones vibren cap a l'ascensió infinita de sons i sensacions.... Concentra't. Aïllat..... Observa el punt central de l'espiral per on tot flueix....no tingues por. Ara esteu a l'Ermita de la Pietat totalment hipnotitzats.....la música, l'espai, la gent, ....la màgia de les JMEP..... El teu cos, la teua energia i el teu “jo” deixen l'estat físic.... es transformen en un tot. Preparat!!! Arriba la campanya 2015 de micro-patrocinis de les JMEP......mira l'espiral...... Ets un catalitzador de sensacions amplificades,....ones vibratòries que interactuen amb l'entorn. Obre la ment... Identificat amb VERKAMI... La teua voluntat farà possible el gran esdeveniment. T'has convertit en un gran amplificador... en un mateix fil de connexió. Els teus sentits....el teu cos i la teua ment, l'Ermita... estan sincronitzats amb LA VIBRACIÓ. Comença l'espectacle de catarsi col·lectiva.... la música flueix... els batecs es sincronitzen. - Concentra't....mira l'espiral....col·labora....micro-patrocina per a fer-ho possible....ARRIBEN LES....JMEP A la de 1.....2....3!!! Ara estàs hipnotitzat. Deixa't portar... ja formes part de l'univers JORNADES MUSICALS!!! Col·labora amb nosaltres per a aconseguir l'objectiu econòmic i guanya sucoses recompenses!!! Els concerts seran els diumenges 31 de maig, del 7 de juny fins al 12 de juliol, el dissabte 18 de juliol, el 9 i el 23 d'agost. L'import aconseguit és imprescindible per a poder realitzar les contractacions de les bandes i no tenir pèrdues econòmiques. Els 2200€ demanats és una xifra inferior al que realment necessitem per a no tenir pèrdues. Passaran per aquesta 11a edició: PEPET I MARIETA, LA SRA TOMASA, NAKANY KANTÉ, THE LIMBOOS, XARIM ARESTÉ, CHOCADELIA INTERNACIONAL, TRANCE UNTES, CULS CULTS, EL CHAMUYO, XALAR, BOIRA Showcase (Lo Pati), GOODFELLAH DJ..

  + More details
  • L'Encenedor Quàntic - Campanya Verkami

   02:13

   from Pau Escribano / Added

   2 Plays / / 0 Comments

   L'Encenedor Quàntic és un projecte de curtmetratge escrit per Pau Escribano, amb Ann Perelló i David Verdaguer de protagonistes. Això sí, el guió està tancat en una caixa forta i ningú el podrà veure fins que completem aquest verkami. Ens hi ajudaràs? www.vkm.is/encenedorquantic

   + More details
   • Este es un video sobre PENNY NECKLACE

    02:25

    from Penny Necklace / Added

    0 Plays / / 0 Comments

    Video de presentación de la campaña de Crowdfunding (financiación colectiva) para el nuevo disco de Penny Necklace que comienza el 22 de abril en Verkami.com (hasta el 31 de mayo). Canción: ARANDA por Penny Necklace Voz en off: Sergio Arribas (Black Elephant Management) Sonido: Estudio de Antonio Calvo (Toño) Grabado, montado y producido por Odette SP de Queso de Bola Estudio (R)

    + More details
    • El cabaret de las flores (verkami ivan durban)

     00:43

     from IVAN DURBAN / Added

     84 Plays / / 0 Comments

     Video promocional del proyecto 'El cabaret de las flores' el nuevo disco de Ivan Durban (2015).

     + More details
     • Nación Rotonda: El Libro

      02:01

      from Nación Rotonda / Added

      7,071 Plays / / 0 Comments

      Vídeo de presentación de nuestro nuevo libro. Puedes ayudarnos a llevarlo a cabo siguiendo este enlace: http://vkm.is/nacionrotonda Gracias!

      + More details
      • M I S S GI Verkami crowdfunding

       05:26

       from GI / Added

       740 Plays / / 0 Comments

       Video for the crowdfunding campaign of Miss GI, and the production of her first album, ( I ) ( I ) is produced by Manuel Cabezalí at el lado izquierdo Studios (Madrid) by Dany Richter with Juanma Padilla (Drums) Manuel Cabezalí (Guitars and bass) and Miss Gi (Vocals and pianos) Feb. 2015

       + More details
       • ENTRE FUGA Y REGRESO [ travelling ] Acto 4

        03:44

        from Juanan Requena / Added

        310 Plays / / 0 Comments

        TRAVELLING through the Exhibition Project "AMONG FUGUE & RETURN" ------------------------------------------------------------------------------------------------------ FINAL ACT _ Exhibited at MADRID | SPAIN | March 2015 _ Thanks to 200 crowdfunders! ------------------------------------------------------------------------------------------------------ * More at http://vkm.is/fugayregreso

        + More details
        • Ganxeta Verkami

         01:04

         from Mireia Romeu / Added

         155 Plays / / 0 Comments

         ganxeta

         + More details
         • Citysens Vertical Garden

          02:40

          from Pixelmoreno / Added

          4 Plays / / 0 Comments

          Video promocional per la campanya de micromecenatge de Citysens Jardins Verticals.

          + More details
          • M I S S G I - ( I ) Crowdfunding Verkami

           05:26

           from GI / Added

           8 Plays / / 0 Comments

           Vídeo de presentación de la campaña de financiación colectiva de M I S S G I, en Verkami, para la fabricación de su primer disco.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."