1. Prestige Studio Iași

  00:25

  from Prestige Studio Iasi Videochat / Added

  4 Plays / / 1 Comment

  Cu o vechime de peste 5 ani, Prestige Studio Iasi este un videochat de fete fiind unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din Iasi. Ca si model de videochat pentru fete beneficiezi de intimitate, profesionalism, conditii de top intr-un cuvant. Si ca sa ajungi repede la serviciu, studioul se afla intr-o locatie centrala avand camere modern mobilate cu tehnologie PC si video de ultima generatie.

  + More details
  • Videochat Info ep.2 LiveJasmin

   00:27

   from SugarStudio / Added

   75 Plays / / 0 Comments

   Stiai ca cea mai populara platforma de videochat este LiveJasmin? Jasmin este vizitat de peste... http://sugarstudio.ro/index.php/cel-mai-popular-site-de-videochat/ http://new.livejasmin.com/

   + More details
   • RedRose Studio Videochat nonadult Iasi

    01:09

    from RedRose / Added

    206 Plays / / 0 Comments

    Parerea noastra este ca cel mai important e rezultatul final adica banii castigati la final de luna. Toate modelele de top ,sa spunem asa, lucreaza pe un singur site, spre exemplu un model de top de pe myfreecams nu va lucra in acelasi timp si pe livejasmin si invers. Un site exclusivist este insa mai mult decat un site obisnuit de videochat. Este in primul rand un site unde membrii sunt atent selectionati si nu exista o limita de bani pe care ei pot sa ii cheltuie intr-o zi. De asemenea pe un site exclusivist nu exista free membri, questi etc. Un site exclusivist inseamna si reguli mai stricte pentru modele iar selectia este mult mai atenta , disparand astfel concurenta neloiala din partea altor modele. Nu este usor sa ajungi pe un site exclusivist, insa odata ajunsa acolo beneficiile sunt pe masura. Site-ul se ocupa intr-adevar de promovarea ta, profil, trafic generat la tine pe pagina astfel incat incasarile tale sa fie cat mai mari. Putine studiouri pot spune ca detin exclusivitate pe un anume site si ca doar de la ei se poate lucra pe acel site. Noi suntem printre acele studiouri si iti punem la dispozitie un site ce plateste pe langa clasicul comision din vanzari si 20 euro net pentru fiecare tura petrecuta online indiferent de vanzarile realizate. Site-ul de care iti vorbim colaboreaza cu doar un singur studio din fiecare tara iar din Romania noi suntem acel studio. Vino sa te convinge ca videochatul poate fi acum mult mai placut si profitabil decat tot ceea ce ai incercat pana acum.

    + More details
    • RedRose Studio Videochat Iasi

     00:20

     from RedRose / Added

     61 Plays / / 0 Comments

     Avem un sediu nou si modern cu o suprafata de peste 400 mp, cu vestiare si camere de lucru individuale, decoruri diferite in fiecare camera, posturi de dus, spatiu de recreere, bucatarie complet utilata, loc pentru luat masa, servicii de menaj zilnic; - Conditii de maxima securitate, accesul in cladire se face pe baza de cartela electrica si yala cu cod. Garantam 100% pentru siguranta si confidentialitate; - Echipament de filtrare a aerului; - Echipament de lucru de ultima generatie, aparatura video profesionala, camera putand fi controlata din telecomanda sau tastatura; - Sistem de lumini ce ofera o imagina clara si naturala; - Training profesional oferit de catre o echipa formata exclusiv din personal feminin cu experienta din domeniul videochat-ului menit sa iti maximizeze venitul; - Oferim o gama diversificata de site-uri adult sau non-adult fiecare model avand posibilitatea de a alege nu mai mult de 4 site-uri de lucru in functie de calitatile pe care le are, limba straina pe care o cunoaste etc. - Pentru confortul modelelor noastre am optat pentru un program flexibil, part-time sau full-time, orice model fiind liber sa isi aleaga programul care i se potriveste cel mai bine; - Suport tehnic 24/24; - Facem angajari doar cu contract de munca respectand legislatia in vigoare, oferind astfel siguranta unui loc de munca sigur si stabil; - Platile se fac odata la doua saptamani cu posibilitatea de a alege intre o grila de salarizare fixa si garantata de catre studio sau procentuala; - Avem un sistem de plati procentuale si bonusuri menite sa te motiveze la maxim; - Lucram cu site-uri care sunt neaccesibile din Romania; - Dispunem de un shop de unde iti poti alege tinuta de lucru care ti se potriveste; - Primesti la angajare o tinuta de lucru si alte accesorii gratuit din partea noastra; - Modelele noastre castiga intra $1000-$3500/luna in functie de implicarea si seriozitatea fiecareia ( tinuta, atitudinea, abilitatile de comunicare, timpul petrecut online). Sunt sume reale si te asteptam in vizita la noi pentru a te convinge singura

     + More details
     • RedRose Studio Videochat Iasi

      00:20

      from RedRose / Added

      106 Plays / / 0 Comments

      Activam ca studio de videochat in Iasi din anul 2002 si sub numele de RedRose Studio din anul 2005. In tot acest timp am acumulat suficenta experienta astfel incat un model care ajunge sa colaboreze cu noi sa aiba intradevar sanse reale de a ajunge un model de succes si incasari pe masura. Scopul unui studio nu este doar acela da a pune la dispozitia modelelor cu care colaboreaza conturile de model, o camera de lucru, calculator,camera video si sa faca platile odata la doua saptamani sau ma rog, fiecare dupa managementul propriu. Scopul unui studio este acela de a creea un mediu de lucru placut si performat, de a forma impreuna cu modelul o echipa si mai mult decat atat o echipa de succes. Studioul trebuie sa promoveze modelul, sa il sprijine, sa ii ofere un training de calitate si nu doar "uite asa te loghezi". Site-urile de lucru trebuie alese impreuna cu modelul, dupa o evaluare, dupa ce se stabileste ce anume i se potriveste modelului respectiv. E foarte mult de vorbit despre ceea ce trebuie sa sa fie un studio pentru modelele sale. Avem traineri (fete) cu experienta care ajuta modelul din prima zi de logare si pana ce acesta ajunge la incasari intradevar mari, suport tehnic 24/24, colaborare cu un fotograf profesionist deasemenea femeie, profilele pe site-urile gen myfreecams sunt realizate de personal calificat lucru care este un mare atu fata de celelalte modele. Despre noi putem spune ca suntem o echipa intradevar frumoasa si eficienta, modelele pe care le avem colaboareaza foarte bine cu noi si au rezultate pe masura; avem modele chiar cu 4 ani vechime ceea ce intareste imaginea unui studio corect. Lunar si pe cat posibil si la doua saptamani facem adunari cu fetele in studio sau in oras, socializam, ne distram lucru care ne consolideaza in primul rand ca si grup, echipa. Modificarile din studio si deciziile majore le luam deasemenea impreuna cu modelele noastre, chiar si camerele de lucru sunt facute dupa specificatiile modelelor.

      + More details

      What are Tags?

      Tags

      Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."