1. SubMap x UrbanCyclr (HU)

  01:58

  from Kitchen Budapest / Added

  1,848 Plays / / 0 Comments

  (via: http://www.kitchenbudapest.hu) Egyre több a biciklis Budapesten. De honnan tudjuk, hogy hol bicikliznek a legtöbben? A Kitchen Budapest és az UrbanCyclr összefogott, hogy megválaszolja ezt a kérdést. A bringások által generált 100.000 kilométernyi adatból kibányásztuk, hogy ki merre biciklizik, majd ezt az adathalmazt használtuk fel Budapest térképének torzításához. Alkotók: Kitchen Budapest (http://submap.kibu.hu) Bujdosó Attila, Feles Dániel, Gergely Krisztián, Kiss László UrbanCyclr (http://www.urbancyclr.com) Füredi Gábor, Megyer László, Véhmann Ferenc Zene: Kiss László

  + More details
  • Kérd és megkapod! Az "igazi titok"A Csak csajokban

   06:32

   from Fodor Sándor / Added

   1,022 Plays / / 0 Comments

   Amit az ember erősen akar, azt megkapja - mondják az idősek. Tényleg csak annyi kell vágyaink eléréséhez, hogy elképzeljünk, és az valóra is válik? A Csak csajokban utánajártunk, valóban létezik-e olyan erő, mellyel megvalósíthatjuk álmaikat.

   + More details
   • Az "igazi titok": át tudod-e vinni a viselkedésedbe az elméletet?

    27:09

    from Fodor Sándor / Added

    2,719 Plays / / 0 Comments

    A Vonzás Törvénye, avagy hogyan tudod a gyakorlatban alkalmazni mindazt, amit a könyvek leírnak. Interjú a tréningről, amelyen a riporter is részt vett, ahol saját élmény szinten megtanulhatod mindazt, amivel boldogabb lehetsz. Köszönet Anikónak és a TiszapART televíziónak.

    + More details

    What are Tags?

    Tags

    Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."

    The more you know…

    Vimeo Video School

    Check out these lessons to learn how to make videos about vizualizáció:

    Vimeo Video School has awesome lessons and video tutorials to help you get started making better videos.