1. LOB-Dossier: voorbereiding en inzage in het leerlingwerk

  01:33

  from Eduklik Added 7 0 0

  Het digitale LOB-dossier is een aanwinst voor u als docent! U heeft als docent toegang tot het LOB-dossier van uw leerlingen. Klik op het profiel van uw leerlingen of neem een kijkje in de antwoorden die de leerlingen hebben gegeven op de gestelde vragen.

  + More details
  • Instructievideo messing flesopener

   14:23

   from Jan Valk Added 1 0 0

   Deze instructievideo is bedoeld voor het vak techniek onderbouw in het voortgezet onderwijs. In deze video wordt uitgelegd hoe je van een plaatje messing een flesopener kunt maken.

   + More details
   • WP Kees Boekeschool Middelbaar Bilthoven

    06:13

    from Zeebenen Film Added 4 0 0

    Kees Boeke is een pedagoog en onderwijsvernieuwer. Hij richt in 1926 Kindergemeenschap de Werkplaats op. Het onderwijs lijkt op Montessori-onderwijs maar legt hier en daar accenten anders. Er bestaat slechts één Kees Boekeschool in Nederland voor zowel middelbaar als basisonderwijs. Deze film gaat over de middelbare school van de WP en is bedoeld om leerlingen van groep 8 kennis te laten maken met de WP. Deze film wordt vertoond op voorlichtingsavonden voor kinderen en hun ouders. Er is speciaal gekozen om de leerlingen (werkers) alles te laten vertellen.

    + More details
    • Interview Maxime Verhagen def

     07:06

     from Platform vmbo BWI Added 15 0 0

     Maxime Verhagen spreekt zich namens Bouwend Nederland uit over het belang van vmbo BWI onderwijs, het toekomstperspectief van de sector, het onderwijs, de mogelijkheden voor leerlingen en de kansen voor scholen en docenten om hiermee aan de slag te gaan.

     + More details
     • Stanislas College Brengt leren in beweging

      01:23

      from Stanislascollege Added 105 0 0

      Het Stanislas College start een nieuwe vorm van VMBO die draait om jou. Om wat je goed kan én om wat je minder goed kan. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. Deze drie hoofdlijnen zijn belangrijk in ons onderwijs: Onderwijs & Keuzevrijheid, Maatwerk & Aandacht, Sporten & Bewegen.

      + More details
      • Focus Beroepsacademie virtuele tour

       03:43

       from Vintis installatieadviseurs BV Added 20 0 0

       Vintis heeft het installatietechnische ontwerp gemaakt voor Focus. Het gebouw is bijzonder duurzaam met energieopslag in de bodem, warmtepompen en LED verlichting.

       + More details
       • VMBO LOB

        03:26

        from Studio BiB - Beeld in Beweging Added 24 0 0

        In het VMBO helpt de school je bij het maken van keuzes op het gebied van je loopbaan. Dit wordt loopbaanorientatie en begeleiding genoemd. Oftwel LOB. Deze animatie legt uitgebreid uit wat LOB inhoudt. Website: www.studiobib.nl Facebook: facebook.com/studiobib Twitter: twitter.com/Studiobib Productie: www.onderwijscommunicatie.nu Animatie en voice-over: www.floriantvnetwork.com

        + More details
        • It's A Fight

         04:01

         from maX Music Added 180 0 0

         Deze video is het resultaat van een Song&Clip-In-1-Dag project op woensdag 18 maart 2015 met klas 1MH1k van het Spinoza Lyceum in Amsterdam. In 6 uur tijd schreven de leerlingen een eigen tekst op een bekende melodie, werd de song opgenomen en werden er ook nog videobeelden geschoten. Meer informatie over dit project: http://www.maxmusic.nl/nl/workshops/jongeren/SongEnClipIn1Dag/

         + More details
         • Animatie het vmbo gaat veranderen

          03:04

          from Studio BiB - Beeld in Beweging Added 6 0 0

          Het vmbo gaat veranderen. Voor leerlingen zijn er meer keuzemogelijkheden en hun vmbo-opleiding sluit straks beter aan op het mbo. In opdracht van studio V&V maakte studio BiB ism Florian TV Network deze animatie over de veranderingen binnen het VMBO. Website: www.studiobib.nl Facebook: facebook.com/studiobib Twitter: twitter.com/Studiobib Productie: http://www.onderwijscommunicatie.nu Animatie en voice-over: http://www.floriantvnetwork.com

          + More details

          What are Tags?

          Tags

          Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."