1. Stanislas College Brengt leren in beweging

  01:23

  from Stanislascollege / Added

  23 Plays / / 0 Comments

  Het Stanislas College start een nieuwe vorm van VMBO die draait om jou. Om wat je goed kan én om wat je minder goed kan. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. Deze drie hoofdlijnen zijn belangrijk in ons onderwijs: Onderwijs & Keuzevrijheid, Maatwerk & Aandacht, Sporten & Bewegen.

  + More details
  • Focus Beroepsacademie virtuele tour

   03:43

   from Vintis installatieadviseurs BV / Added

   9 Plays / / 0 Comments

   Vintis heeft het installatietechnische ontwerp gemaakt voor Focus. Het gebouw is bijzonder duurzaam met energieopslag in de bodem, warmtepompen en LED verlichting.

   + More details
   • VMBO LOB

    03:26

    from Studio BiB - Beeld in Beweging / Added

    9 Plays / / 0 Comments

    In het VMBO helpt de school je bij het maken van keuzes op het gebied van je loopbaan. Dit wordt loopbaanorientatie en begeleiding genoemd. Oftwel LOB. Deze animatie legt uitgebreid uit wat LOB inhoudt. Website: www.studiobib.nl Facebook: facebook.com/studiobib Twitter: twitter.com/Studiobib Productie: www.onderwijscommunicatie.nu Animatie en voice-over: www.floriantvnetwork.com

    + More details
    • It's A Fight

     04:01

     from maX Music / Added

     171 Plays / / 0 Comments

     Deze video is het resultaat van een Song&Clip-In-1-Dag project op woensdag 18 maart 2015 met klas 1MH1k van het Spinoza Lyceum in Amsterdam. In 6 uur tijd schreven de leerlingen een eigen tekst op een bekende melodie, werd de song opgenomen en werden er ook nog videobeelden geschoten. Meer informatie over dit project: http://www.maxmusic.nl/nl/workshops/jongeren/SongEnClipIn1Dag/

     + More details
     • Animatie het vmbo gaat veranderen

      03:04

      from Studio BiB - Beeld in Beweging / Added

      1 Play / / 0 Comments

      Het vmbo gaat veranderen. Voor leerlingen zijn er meer keuzemogelijkheden en hun vmbo-opleiding sluit straks beter aan op het mbo. In opdracht van studio V&V maakte studio BiB ism Florian TV Network deze animatie over de veranderingen binnen het VMBO. Website: www.studiobib.nl Facebook: facebook.com/studiobib Twitter: twitter.com/Studiobib Productie: http://www.onderwijscommunicatie.nu Animatie en voice-over: http://www.floriantvnetwork.com

      + More details
      • Shout Out Vakkanjers

       01:06

       from Junior Vakkanjers / Added

       267 Plays / / 0 Comments

       Check de shout out van de Vakkanjers aan de Junior Vakkanjers! Junior Vakkanjer Wedstrijden: dé praktijkgerichte uitdaging voor vmbo-talenten. In de strijd om goud, halen deze leerlingen alles uit hun vakmanschap! De Junior Vakkanjers nemen deel aan de regiofinale namens onze school.

       + More details
       • Schoolfinale Trias VMBO - Junior Vakkanjers 2015

        03:02

        from Junior Vakkanjers / Added

        308 Plays / / 0 Comments

        18 februari 2015. De schoolfinale van de Junior VakkanjerWedstrijden bij Trias VMBO in Krommenie. Tientallen vmbo-leerlingen presenteren hun wedstrijdopdrachten: een festivalbike of een elektrische installatie voor een mobiele veldkeuken. De winnaars gaan door naar de regiofinale. Met de Junior Vakkanjers zet Trias VMBO techniek in de spotlights. Onderbouwleerlingen zijn aanwezig bij de presentatie en jureren mee. Ouders zien van dichtbij wat hun kinderen maken. En ook bedrijfsleven en sponsoren zijn van de partijk. Meer info? www.devakkanjers.nl

        + More details
        • Pixelthis-On-Stage-2015

         02:10

         from PIXELTHIS / Added

         Tijdens de Almere On Stage 2015 hebben wij 10 vmbo'ers uitgekozen die een ochtend bij ons in de studio meer hebben geleerd over wat er allemaal komt kijken bij opnames.

         + More details
         • Dubbelklik Promo - Onderbouw met Praktijk

          01:04

          from MotionSnacks / Added

          Dubbelklik ontwikkelt lesmateriaal voor de onder- en bovenbouw van het vmbo. Hier maakt u kennis met het onderbouwmateriaal. Vaak wordt het aanleren van vaardigheden en keuzes versnipperd aangeboden. Maar niet bij Dubbelklik, het is geïntegreerd. Op een praktische manier leren de leerlingen, alleen of in groepsverband, diverse ICT-vaardigheden aan. Daarnaast worden er praktische opdrachten gemaakt die gericht zijn op; economie, techniek en zorg. Tijdens de opdrachten wordt een digitaal loopbaandossier opgebouwd. Dit kan worden meegenomen naar de bovenbouw van het vmbo. Hiermee wordt een doorlopende leerlijn gegarandeerd. Bent u op zoek naar een lesmethode voor de onderbouw van het vmbo waarbij praktijk opdrachten, loopbaanleren en ICT-vaardigheden geïntegreerd worden aangeboden? Kies dan voor Dubbelklik onderbouw met praktijk!

          + More details

          What are Tags?

          Tags

          Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."