1. Landreiziger-try-out-LED02

  02:53

  from Landreiziger / Added

  679 Plays / / 0 Comments

  Veldtest van de SAE LEDspot. Opgenomen tijdens een wintertrip in noord-Polen in januari 2013. De SAE LED spots zijn verkrijgbaar via de Landreiziger webshop of als (voor)gemonteerde set in het Landreiziger Atelier. Een indrukwekkende lamp met een uiterst schappelijke prijs, te gebruiken als intensieve werkverlichting of offroad rijverlichting zoals in de test toegepast.

  + More details
  • Landreiziger-try-out-LED01

   02:33

   from Landreiziger / Added

   146 Plays / / 0 Comments

   In deze korte video laten we zien wat het lichtbeeld is van een LED Squarebeam en LED Squarespot werklamp die we als ondersteunende verlichting boven op de auto gezet hebben. Ter vergelijk begint de video met het lichtbeeld van de 4 Hella Micro DE's die wij sinds enige jaren op ons voertuig gemonteerd hebben. https://shop.landreiziger.nl/accessoires/verlichting/werklampen-floodlights/werklamp-squarebeam-led.html https://shop.landreiziger.nl/accessoires/verlichting/werklampen-floodlights/werklamp-squarespot-led.html

   + More details

   What are Tags?

   Tags

   Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."