1. Voorwaarts Mars | F

  02:04

  from Ruben Stellingwerf Added 591 1 0

  Voorwaarts Mars, lettertype voor muziekkorpsen Winnaar ArtEZ Academieprijs Zwolle 2014 Ruben Stellingwerf Juli 2014© Geluidsfragment: MiraSound© 'WMC Best of marching bands' (Floraband)

  + More details
  • Voorwaarts Mars | Projectievloer

   02:33

   from Ruben Stellingwerf Added 561 0 0

   Voorwaarts Mars, lettertype voor muziekkorpsen. Winnaar ArtEZ Academieprijs Zwolle 2014 Ruben Stellingwerf Juli 2014© Geluidsfragment: MiraSound© 'WMC Best of marching bands' (Adest Musica)

   + More details
   • Kite sessie Zandvoort zomer 2014

    04:31

    from Jan Lindeboom Added 148 2 1

    This video is about kite sessie zomer 2014 in Zandvoort. filmed by Vos. surfers: thomas, richard, jan

    + More details
    • Hauck varioguard

     03:00

     from Babyplezier Added 29 0 0

     De Hauck Varioguard autostoel is een autostoel die geschikt is vanaf de geboorte tot 18 kg. De Hauck varioguard is een combinatie van twee stoelen in één, die zowel middels gordel als isofix in de auto geplaatst kan worden. Hierbij heb je de keuze om je kind achterwaarts of voorwaarts te vervoeren. In welke auto kan de Hauck Variogurd? Middels de qr-code is exact te zien welke auto's geschikt zijn voor de Hauck Varioguard In het opbergvakje aan de achterzijde van de stoel zijn de handleiding en de voertuigenlijst te vinden. Deze autostoel kan middels ISOFIX en driepunts autogordel gemonteerd worden. De montage base is zeer eenvoudig. De stoel op de base plaatsen en klaar. De Hauck Varioguard is voor: - Achterwaarts vervoeren met autogordel tot 13 kg - Achterwaarts vervoeren met isofix tot 18 kg ( 3- 4 jaar) - Voorwaarts vervoeren met gordel/isofix vanaf 9 - 18 kg Ook is deze autostoel voorzien van - Verstelbare hoofdsteun - 5-punt gordelsysteem voorzien van schouderpads - Stoelverkleiner standaard meegeleverd - autobase met steunpoot standaard meegeleverd montage via gordel of isofix - Schok absorberend memory foam - In 7 standen verstelbaar De Hauck Varioguard autostoel is verkrijgbaar via Babyplezier (http://www.babyplezier.nl/catalogsearch/result/?q=varioguard&x=-1399&y=-171)

     + More details
     • Cybex Sirona autostoel en het gebruik

      08:13

      from Babyplezier Added 67 0 0

      Deze instructie film laat het gebruik van de Cybex Sirona autostoel zien. - Deel 1, laat zien wat u allemaal in de doos van deze autostoel tegenkomt en hoe deze geïnstalleerd dient te worden - Deel 2, laat het gebruik zien bij het achterwaarts vervoeren van kinderen van 0 tot 18kg (circa 4 jaar) - Deel 3, laat zien hoe u de autostoel dient om te bouwen indien u de stoel voorwaarts gericht wilt gebruiken - Deel 4, laat hoe eenvoudig u de CYBEX Sirona autostoel kunt verwijderen om eventueel in een andere auto te plaatsen. De Sirona autostoel is een groep 0/1 autostoel die geschikt is voor kinderen van 0 tot 18 kg (circa 4 jaar), die ALLEEN middels ISOFIX in de auto gemonteerd kan worden. Dit autostoeltje is geschikt om de kinderen achterwaarts in de auto te vervoeren maar ook voorwaarts. Bij het voorwaarts vervoeren wordt gebruik gemaakt van een veiligheidskussen. Het achterwaarts vervoeren van kinderen onder de 4 jaar verminderd dodelijk letsel bij een ongeluk tot 80%. De handige 360 graden draaifunctie zorgt ervoor dat je het kind eenvoudig in de stoel kunt plaatsen. De CYBEX Siorna is leverbaar in 3 uitvoeringen: Sirona, Sirona Plus en de Lala Berlin. Voor meer informatie breng een bezoekje aan onze website www.babyplezier.nl

      + More details
      • Een zondag van elftalleider Tino Broekhof

       03:56

       from Erik-Jan Brinkman Added 8 0 0

       Tino Broekhof, elftalleider van amateurvereniging Voorwaarts, wordt 50 jaar. De spelers deden de clubman op ludieke en typische wijze na. Werkzaamheden: regie, camera en montage.

       + More details
       • Cybex sirona uitpakken en monteren

        02:26

        from Babyplezier Added 234 0 0

        Installatie van de groep 0/1 autostoel CYBEX Sirona. Dit autostoeltje kan zowel achterwaarts (tegen de rijrichting in) als voorwaarts gebruikt worden voor kinderen van 0 tot 18 kg (circa 4 jaar). De handige 360 graden draaifunctie zorgen ervoor dat je het kind makkelijk in de auto kunt plaatsen.

        + More details
        • Voorwaarts (De jongen die van ver moest komen)

         24:52

         from Floris Vercauteren Added 393 0 0

         Voorwaarts De jongen die van ver moest komen Voorwaarts is een verhaal over een Nederlandse jongen die opgroeide in een gezin dat moest vluchten voor hun gewelddadige vader. De Fysieke, mentale en sexuele mishandelingen op zijn moeder hebben hem als kleine jongen getraumatiseerd. Dit is een portret over een jongen die al vroeg getekend was door het leven, maar toch de kracht heeft gevonden om alles weer op de rit te krijgen. Gebrand en gefocused op de toekomst ziet hij alles nu in een ander perspectief, mede door de mensen die hij leerde kennen in zijn leven. Het is een verhaal over, verdriet, woede, trauma, angst en doorzettingsvermogen. Deze korte film neemt je mee door de herinneringen van Quiren en zijn strijd om het verleden een plek te geven. Door: Floris Vercauteren (23) Groningen, Nederland

         + More details
         • Voorwaarts

          07:53

          from Bemoedigingssite Added 111 0 0

          Afl. 130 Geloof als een zeker weten, brengt me soms in alle eerlijkheid uit bij een vraagteken. Kan ik zo geloven… zoals sommigen dat blijkbaar wel kunnen? Ik ontdekte de kracht en de zegen van het achterwaarts geloven. Geloof wat vaste grond biedt onder onzekere voetstappen!

          + More details
          • Basic movements of Argentine Tango: Ocho Adelante

           00:23

           from Studio Pulto Added 1,860 0 0

           P.W. Pulto and Katri Silvonen dancing some basic tango movements: the Forward Ocho. For more information and the notation of the movement in Labanotation, visit http://www.studiopulto.org/English/Video-basic-movements-tango-forward-ocho.html

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."