1. NL doet 2015

  00:57

  from Arjan Staal / Added

  265 Plays / / 0 Comments

  NL doet 2015 Eltheto

  + More details
  • Wedstrijdbal.eu Video

   01:18

   from Bruutworks / Added

   111 Plays / / 0 Comments

   + More details
   • Logo kleding bedrijfskleding bedrukken Vriezenveen

    00:20

    from Strijk Logo / Added

    0 Plays / / 0 Comments

    Voordelen van strijk logo's die u op uw kleding of bedrijfskleding uit Vriezenveen en omgeving kunt bedrukken: Eenvoudig zelf ontwerpen: op http://www.strijklogo.nl plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, uw eigen voorkeuren instellen, en bestellen maar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar (industrieële bewassing). Goedkoop: vanaf een paar euro per stuk (afhankelijk van maat en aantal). Gemakkelijk: gewoon in 30 seconden met een strijkijzer op uw kleding of bedrijfskleding strijken. Gaat u dus snel naar www.strijklogo.nl voor het ontwerpen en bestellen van strijk logo's zodat u in Vriezenveen zelf uw kleding of bedrijfskleding kunt bedrukken met een logo of embleem.

    + More details
    • Stefan Schipper Fotografie - Promo

     01:39

     from Bruutworks / Added

     151 Plays / / 0 Comments

     + More details
     • Bedrijfsvideo Nagelhout Wonen

      02:49

      from De Communicatiemakers / Added

      31 Plays / / 0 Comments

      Nagelhout Wonen. Een interieurspeciaalzaak met 4 mooie vestigingen. Vanuit Hattem reisden we af naar Vriezenveen, Apeldoorn en Zwolle om de vestigingen én interieurspecialisten in beeld te brengen. Eigenaar Albert Jan - gezicht van de locatie in Hattem - vertelt het verhaal van Nagelhout Wonen. Een mooie video om Nagelhout Wonen ook online verder op de kaart te zetten!

      + More details
      • PT13.02

       04:15

       from PHILTYTRAILS / Added

       32 Plays / / 0 Comments

       Music: Muse - Map of the problematique

       + More details
       • sightseeing new DRUMSCHOOL

        00:30

        from Joost Visser / Added

        89 Plays / / 0 Comments

        www.drumschooltwenterand.nl

        + More details
        • Official aftermovie La Fessa: The Beginning

         02:08

         from La Fessa / Added

         234 Plays / / 0 Comments

         Dit is de officiële after movie van La Fessa: The Beginning. Stichting La Fessa is een organisatie die housefeesten organiseert voor jongeren in de gemeente Twenterand. Het eerste feest werd op 24 november 2012 gehouden in Discobar Sixty Five

         + More details
         • THE MILL - Leemansmolen (1862 - 2012)

          02:42

          from Richard van der Laan / Added

          1,954 Plays / / 45 Comments

          Portrait of a 150 years old windmill located in the Netherlands. Made with appreciation for the volunteers that continue to maintain the mill. De Leemansmolen is een korenmolen in Vriezenveen en bestaat 150 jaar. http://www.leemansmolen.nl De molen is in 1862 gebouwd in opdracht van Hendrik Leemans. De molen was vroeger ook als pelmolen ingericht. Al voor de Tweede Wereldoorlog werd overgeschakeld op een motor die de stenen aandreef. In de Tweede Wereldoorlog echter werd weer gebruik van windkracht gemaakt. In 1962 werd de molen geheel gerestaureerd. In 1988 kwam de molen als gevolg van mankementen stil te staan. Na restauratie in 1997 wordt de molen weer elke zaterdagmorgen door vrijwillige molenaars in bedrijf gehouden. Productie : Richard van der Laan Muziek : Erik Satie - Gymnopedie No 3 by Kevin MacLeod (http://incompetech.com) Camera : Panasonic GH2 AVC-Intra Driftwood VY Canis Majoris Day Lens : Nikon AF-S 24-70mm f2.8 G ED, Tokina AT-X 116 Pro DX AF 11-16mm f2.8 Gear : Sachtler FSB-4 75 CF, Gini Follow Focus Rig, Lilliput field monitor De molen is in 1995 overgegaan in de 'Stichting Leemansmolen Vriezenveen'. Op 8 september 2012 werd het 150-jarig bestaan van de molen gevierd. De molen is thans ingericht met twee koppels maalstenen. De roeden van de molen zijn 21,60 meter lang. De binnenroede is voorzien van het Systeem van Bussel met zeilen. De buitenroede heeft Oud-Hollands systeem eveneens met zeilen.

          + More details
          • Noordik Vriezenveen-720p

           04:15

           from Henk van der Stouw / Added

           23 Plays / / 0 Comments

           Verslag van de eerste dag op school van brugklas leerlingen van Het Noordik Vriezenveen.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."