1. Compilatie - NK Scholieren 2009

  04:40

  from Schooldebatteren Added 73 0 0

  Compilatie van het NK debatteren voor scholieren 2009

  + More details
  • Finale Troublespeech - NK Debatteren voor Scholieren 2006

   08:59

   from Schooldebatteren Added 115 0 0

   Finale tussen College Hageveld, Utrechts Stedelijk Gymnasium en St. Canisius Almelo. Bedoeld als voorbeeld voor docenten en debaters. Probleem: De minister van Binnenlandse Zaken moet Nederland laten weten dat er een fout gemaakt is bij de telling van de stemmen van de afgelopen verkiezingen.

   + More details
   • website ruimte voor de rivier

    05:05

    from David Pijpaert Added 639 0 0

    uitleg wat je op deze site kunt vinden wat bijdraagt aan het leren voor je tentamens/examens. Het hoort bij Leefbaarheid en problemen met water in Nederland. havo en vwo examenstof

    + More details
    • Human Video "this is the stuff"

     03:12

     from Ohana Productions Added 94 0 0

     Human video "this is the stuff" shown at Victory World Outreach in Denton, Texas. Song is "this is the stuff" by Francesca Battistelli.

     + More details
     • Don't worry, be hippie! - Examenstunt 2011 animatiefilm met 2VWO

      01:19

      from Lennart van Gameren Added 44 0 0

      Op de examenstunt 2011 op het Groene Hart Lyceum in Alphen a/d Rijn was het thema 'back to the 60's'. Joris, Liset en ik kwamen hierdoor op het idee om met álle 2VWO klassen een korte animatiefilm te maken. Om de beurt werd elke klas gehaald en moest iedereen in een bepaalde houding op de foto. Daarna mocht iedereen zijn foto (na een korte uitleg) bewerken met Adobe Photoshop. Dit filmpje is het resultaat van die dag en is tevens de eerste film die ik met Adobe Premiere heb gemaakt :)

      + More details
      • Op praktijk gerichte lerarenopleiding hard nodig

       07:49

       from Alexandra Gabrielli Added 115 0 0

       René Kneyber is wiskundedocent en schrijver van o.m. 'Orde houden in het voortgezet onderwijs'. Volgens hem is de lerarenopleiding niet goed genoeg en ontbreekt de aansluiting tussen opleiding en werk in de praktijk. Het blijkt dat van alle docenten die hun opleiding afmaken, vijftig procent stopt met lesgeven binnen vijf jaar. Oorzaak is dat ze het werk niet aankunnen. Kneyber doet een aantal voorstellen om de lerarenopleiding te verbeteren met focus op didactiek en leraarschap.

       + More details
       • Raccoon Adventures

        00:47

        from Charlotte Mulders Added 8 0 0

        + More details
        • Erfgoed Delft - project Plan je eigen ruimte - spoorzone, VMBO 2011

         01:58

         from Marjolein Droog filmproducties Added 130 0 0

         In 2004-2005 ging Plan je Eigen Ruimte in een pilot van start. Momenteel loopt het project in 12 regio's. Het project richt zich op het stimuleren van het gebruik van erfgoed in de lessen aardrijkskunde en vanuit het vak aardrijkskunde op een vakoverstijgende aanpak in de laatste klassen van havo en vwo. Er wordt een uitdagende leeromgeving gecreëerd waarin jongeren als planoloog aan de slag met inrichtingsvraagstukken in hun eigen omgeving en de waarde van cultureel erfgoed en cultuurhistorie daarin ervaren. Tijdens het project ontstaat een landelijk netwerk waar kennis en ervaringen interregionaal gedeeld worden. Daarnaast ontstaan regionale netwerken. Iedere regio krijgt zijn eigen digitale leeromgeving. Montage film: Marjolein Droog Beelden sloop: Marjolein Droog, Johannes de Bie droog@telfort.nl Voice-over: Nikkie Lutgerhorst

         + More details
         • podcast natuurrampen

          09:16

          from David Pijpaert Added 64 0 0

          vodcast natuurrampen klas 1

          + More details
          • Super Fan Preview

           02:46

           from Ryan Melling Added 324 0 0

           This is repurposed footage of a forthcoming documentary following the man they call Gruben, and his band of brothers in the Viking World Order (VWO).

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."