1. Student board member - Starthub Wageningen

  01:03

  from Vicancy / Added

  Starthub Wageningen zoekt Student board members. Interesse? Klik op de link voor meer informatie: http://bit.ly/1E7GOSo

  + More details
  • Fast Facts: Het einde van de mondiale ongelijkheid?

   03:10

   from Fast Facts / Added

   17 Plays / / 0 Comments

   Afrika is lang beschouwd als het verloren continent. Maar in de afgelopen tien jaar is Sub-Sahara Afrika uitgegroeid tot de snelst groeiende regio van de wereld. Hoe moeten we die groei interpreteren? Zal het aanhouden? En is de regio in staat om haar politieke kwetsbaarheid te ontgroeien? Ewout Frankema, economisch historicus, bestudeert de geschiedenis en de aard van mondiale ongelijkheid. Hij richt zich op de lange termijn economische ontwikkeling van Afrika. Geproduceerd door Fast Facts Mogelijk gemaakt door De Jonge Akademie Met dank aan Wageningen Universiteit, Universiteitsbibliotheek Utrecht Gemaakt door: Moira van Dijk 2014 In samenwerking met Camera & montage: Wouter Boes
 Muziek: Daan van West
 Grafisch ontwerp: SproetS

   + More details
   • Frisse blikken - interview Jelle van de Kluit

    03:42

    from newDirections / Added

    123 Plays / / 0 Comments

    Interview met Jelle van der Kluit, consultant bij newDirections. Wat heeft hij bereikt na zijn studie Facility Management aan de Wageningen Universiteit en hoe is zijn carriere verlopen?

    + More details
    • Wageningen Universiteit

     04:43

     from Fabrique / Added

     345 Plays / / 0 Comments

     Wageningen Universiteit maakte deze video met als doel intern het concept van de nieuwe website (concept en design door Fabrique) uit te leggen aan alle collega's.

     + More details
     • Onderzoek naar natuurbranden

      02:11

      from Reinier Vermeer / Added

      4 Plays / / 0 Comments

      Een heidebrand slaat niet snel over naar het bos. Dat blijkt uit onderzoek dat de afgelopen maanden is uitgevoerd op de Veluwe, in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Vorig jaar bleek uit onderzoek van de Inspectie Openbare Orde en Veiligheid dat Nederland slecht is voorbereid op grote natuurbranden en dat er meer wetenschappelijk onderzoek naar moest komen. Uitgezonden in het TV Gelderland Nieuws, zaterdag 14 juli 2012

      + More details
      • Fast Facts: Smartbit Plantenstamcel

       00:19

       from Fast Facts / Added

       20 Plays / / 0 Comments

       Dolf Weijers, biochemicus en ontwikkelingsbioloog aan de Wageningen University & Research centre, legt uit wat plantenstamcellen zijn.

       + More details
       • Fast Facts: Wortels van de toekomst

        05:42

        from Fast Facts / Added

        662 Plays / / 0 Comments

        Wortels van de toekomst Stamcellen localiseren in plantenembryo's De laatste gemeenschappelijke voorouder in de evolutie van planten en dieren was een eencellig organisme. Dat betekent dat de stap naar meercelligheid twee keer gemaakt is: één keer bij dieren en één keer bij planten. Daaronder valt ook het ontstaan van stamcellen. Biochemicus en ontwikkelingsbioloog Dolf Weijers bestudeert de eerste aanleg van stamcellen in plantenembryo's. Geproduceerd door Fast Facts Mogelijk gemaakt door Bureau De Jonge Akademie en Dolf Weijers Met dank aan Iris Koopmans, bureau De Jonge Akademie Willy van den Berg, Bert De Rybel, Alejandra Freire Rios, Cristina Llavata Peris, Barbara Möller, Joakim Palovaara, Shunsuke Saiga, Jos Wendrich and Saiko Yoshida van de Wageningen Universiteit en Research Gemaakt door: Jasmijn Snoijink 2012 In samenwerking met Camera & montage: Wouter Boes Muziek: Daan van West Grafisch ontwerp: SproetS

        + More details
        • WAGENINGEN UNIVERSITY, Alumnus Marcel Schuttelaar

         01:00

         from Nico Bauwens / Added

         Met een toegezonden compacte filmcamera bij de hand, hebben verschillende Alumni van Wageningen Universiteit zichzelf geportretteerd in hun werkomgeving. Cammission bedacht het idee, begrootte de kosten en realiseert de montages.

         + More details
         • WAGENINGEN UNIVERSITY, ALUMUS JEROEN DIJSELBLOEM

          01:06

          from Nico Bauwens / Added

          Met een toegezonden compacte filmcamera bij de hand, hebben verschillende Alumni van Wageningen Universiteit zichzelf geportretteerd in hun werkomgeving. Cammission bedacht het idee, begrootte de kosten en realiseert de montages

          + More details
          • WUR_ALUMNUS: KOOS ROOIJERS

           01:09

           from Nico Bauwens / Added

           Koos works as PhD for the Dutch Cancer Institute at The Anthony van Leeuwenhoek Hospital. Koos shows in this one-minute movie the area where he is at work and the research he is participating in.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."