1. Peter Gago proeft Nederlandse wijnen.

  10:10

  from Derrick Neleman Added 1,201 0 0

  Een van de bekendste Australische wijnmakers was op bezoek in Nederland: Peter Gago. Bij zo'n flitsbezoek heeft hij het ene na het andere interview. Waar hij enthousiast vertelt hij over zijn wijnen. Maar is het niet leuker om hem een keer te verassen. Dat deed By The Grape. Net als bij Jancis Robinson laat Derrick Neleman hem Nederlandse wijnen proeven.

  + More details
  • Magnums en wijn decanteren

   03:47

   from Derrick Neleman Added 591 0 0

   Wat is het voordeel van een magnum en waarom wijn decanteren? Beroemde chief winemaker Peter Gago van het Australische wijnhuis Penfolds legt het aan de kijkers van www.bythegrape.com uit.

   + More details
   • Wijnneuzen bij de buren

    06:39

    from Derrick Neleman Added 173 0 0

    Het leuke van een wijnreis is dat je op de mooiste plekjes komt. Misschien krijg je hierdoor wel een vertekend beeld van een land. By the Grape gaat op bezoek bij willekeurige mensen om te kijken of wijn in een wijnland als Zuid Afrika populair is. Worden de hekken geopend? Of wordt de hond op ons afgestuurd? www.bythegrape.com

    + More details
    • Meest noordelijke Wijnkasteel

     09:53

     from Derrick Neleman Added 2,649 0 0

     Met 'wijnhelden' staan mensen centraal. Mensen die werken met wijn, of met een passie voor wijn. Maar vooral het verhaal over de persoon. Dit keer over Jaap van Rennes van het meest noordelijke wijnkasteel Genoels-Elderen. Na succesvol zakenman te zijn geweest is hij nu wijnboer. Hij had alles, maar was niet gelukkig. Hij ruilde zijn Rolls-Royce voor een traktor, en ging werken met de natuur. www.bythegrape.com

     + More details

     What are Tags?

     Tags

     Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."