1. Paleis Soestdijk, appeltjes van Oranje in de tuinen.

  05:34

  from videoclubrealtime / Added

  4 Plays / / 0 Comments

  Diverse kunstenaars kregen de gelegenheid om op eigen wijze de geschiedenis van het Oranjehuis en in het bijzonder de koninklijke familie in beeld te brengen. Allen konden, naar eigen inzicht, een grote appel met portretten of beelden uit de geschiedenis versieren.

  + More details
  • Kersttoespraak 2014 - Koning Willem-Alexander

   10:00

   from Waar in Holland / Added

   Koning Willem-Alexander spreekt voor het eerst zijn jaarlijkse kerstboodschap uit vanuit zijn woonhuis Eikenhorst. De vorst staat op eerste kerstdag op persoonlijke wijze stil bij belangrijke gebeurtenissen in het bijna voorbije jaar en bij de betekenis van dit 'feest van leven en licht in duisternis'.

   + More details
   • Zorgwisselpunt: uw partner in participatie!

    04:23

    from vanBram / Added

    Door de huidige politieke ontwikkelingen zal de behoefte aan mantelzorgers en vrijwilligers de komende jaren alleen maar toenemen en tot schaarste leiden. Zorgwisselpunt springt in dit gat door een digitaal platform te bieden die een belangrijke bijdrage levert aan dit maatschappelijke vraagstuk. Zorgwisselpunt verbindt hulpvragers en hulpbieders. Credits: Music: Avientu, by Jahzzar

    + More details
    • Aankondiging Koningsdag uit het iDordt jaaroverzicht 2014

     01:17

     from Ovideo / Added

     17 Plays / / 0 Comments

     Het volledige jaaroverzicht is hier te zien: http://idordt.nl/jaaroverzicht-2014/

     + More details
     • Zorgwisselpunt Animatie

      04:23

      from Horizon Creative / Added

      63 Plays / / 0 Comments

      Zorgwisselpunt: uw partner in participatie! Door de huidige politieke ontwikkelingen zal de behoefte aan mantelzorgers en vrijwilligers de komende jaren alleen maar toenemen en tot schaarste leiden. Zorgwisselpunt springt in dit gat door een digitaal platform te bieden die een belangrijke bijdrage levert aan dit maatschappelijke vraagstuk. Zorgwisselpunt verbindt hulpvragers en hulpbieders. Credits: Music: Avientu, by Jahzzar

      + More details
      • WIJ ORANJE afl.2 'De Dynastie'

       50:22

       from Leo de Boer / Added

       WIJ ORANJE - deel 2. Wat speelde zich af in het Duitse dorp Nassau toen daar ene Willem van Nassau, de latere Willem van Oranje alias De Zwijger, werd geboren? En wat heeft Nederland nog met het stadje Orange in Frankrijk te maken? In Engeland woont de tweeling Pam en Julie Nassau. Hun voorvaderen hebben de troon gemist, maar hadden die er niet meer recht op dan onze eigen Oranjes...? Hoe is die fameuze Oranje-dynastie eigenlijk ontstaan?

       + More details
       • Staatsbezoek Polen koning Willem-Alexander

        10:09

        from Waar in Holland / Added

        24 juni 2014

        + More details

        What are Tags?

        Tags

        Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."