Freeland SZMK - Zárt osztály

Joined
Budapest, Hungary

User Stats

Profile Images

User Bio

2011. június 20. Ma fordulópont van: Parádi barátom rákattant a radikális őszinteségre és azt az Álomszínház projectjében értelmezi a maga számára. Flippel dokumentál. Igy már - Gyurival együtt - hárman vagyunk "dokumentátorok", vagyis szabványos módszereket használó videoblogozók és/vagy "civil újságírók".
Zárt osztálynak nevezem ezt a területet, mert ami itt olvasható, az szigorúan az én személyes élményem, véleményem. Én vagyok ugyan a király - ahogy mindenki más is az, aki annak tekinti magát -, de csak a magam számára érvényes törvényeket hozhatok. Igyekszem gyakorolni a 100%-os felelősség elvét, gyűjtöm és közreadom az ezekkel szerzett tapasztalataimat. "Zárt osztály", mert itt a "radikális őszinteséget" igyekszem gyakorolni, ez az oka, hogy sokszor vágatlanul anyagokat is felteszek. A videókra - ha kell - akkor a cím helyén szereplő számmal lehet hivatkozni. A "Zárt oszály" azoknak való, akik ezt saját maguk szabad akaratukkal eldöntötték. Értelemszerűen ezen a fórumon nincs, és soha nem is lesz semmiféle moderáció. Ha bármilyen kérdésed van, elsőként ahhoz fordulj, aki meghívott erre az oldalra, ha nem kapsz megfelelő választ, akkor persze kérdezz bátran, akár itt kommentben, akár a Facebbokon, akár emailben, sőt - ha van videotelefonod -, akkor videotelefonon vagy videós skype hívással is felteheted a kérdéseidet vagy elmondhatod a témához kapcsolódó személyes tapasztalataidat.
Éljen és virágozzék Freeland, a Szabad magyar Királyság - minden szó jelentését igyekszem részletesen is kifejteni. A legszorosabban a Munkanaplómban követheted, ha érdekel, hogy mit művelek:
munkanaplo.blog.hu

Dr. Telkes József videói
.......................................................................................

Régebbi szöveg (-2011.június 20-ig.)
Rákaptam, mint Feri a beszédre. Videoblogozok, azaz vlogozok. Online tévét variálok. Webketteseket tanulmányozok. Tapasztalatokat gyűjtök. Tréningeket csinálok, kedvencem a Kérdezéstechnika. Amit mindenkinek jó szivvel ajánlok: co-counselling és agykontroll.
Személyes honlap: telkes.net
Aktuális fő project: freeland.blog.hu
NetSzemle 2.0: netszemle.hu

External Links

Following

 1. SejtDoktor
 2. Vanda Volrab
 3. Solavei
 4. Önismeret
 5. Drábik János
 6. Gyorgy Doubravszky
 7. Hunor Kiraly
 8. Balázs Puskás
 9. Eva N. Denes
 10. Endres György Errol
 11. Hajdú Miklós
 12. Cecilia