XXL Events & Experience

Joined
Breda

User Stats

Profile Images

User Bio

XXL Events & Experience. De naam zegt het al: dit zijn meer dan random events. Het is een evenementenbureau dat zich focust op dance events. Zowel indoor als outdoor. Het zijn feesten waarbij je de dansvloer wilt occupyen tot sluitingstijd. Dat gevoel. De bezoekers weten dat stilstaan geen optie is tijdens deze events. Je gaat hoe dan ook op in de avond.

XXL Events & Experience is een jong bedrijf dat verantwoordelijk is voor een viertal dance concepten. Rauw&Lauw en Luxaflex als eigen concepten en daarnaast hosten zij de concepten Yellow Claw en RunBig binnen Breda. Inmiddels weet XXL ook buiten de stadsgrenzen van Breda te opereren.

Rauw&Lauw is het creatieve feestje waarvoor je nog altijd speciaal kleding gaat kopen om op deze
avonden in stijl de dansvloer te betreden. Waarbij de dj's regelmatig afgewisseld worden met classy optredens en er ook dames in veelvoud aanwezig zijn. Luxaflex is de maandafsluiter met veel dansgeweld, RunBig het 'dansen, fun en flirten'-festijn en Yellow Claw gewoon het #AllermooisteFeestje met af een toe een clubpolonaise tussen het dansen door. Moeten we je nog overhalen? Kom naar een van deze events, proef de sfeer en zorg ervoor dat je de day after het nog kan delen of dat je er gewoon niets meer van weet! Bij ons kun je die vrouwvriendelijke
dansavonden verwachten met dat rauwe randje. Inclusief feestgarantie.

External Links

Following

  1. Nextline Media