PensioenVizier

Joined

User Stats

Profile Images

User Bio

U bent liever met uw vak bezig dan met uw pensioen. Dat begrijpen wij heel goed. Uw pensioen is toevallig ons vak. Uw situatie en uw wensen vormen het uitgangspunt voor ons advies. Wij horen vaak van onze klanten“ongelooflijk ik betaalde jaren lang te veel en niemand vertelde mij dat”. PensioenVizier doet dat wel. PensioenVizier werkt met een transparante kostenstructuur. Niet op basis van provisie, maar op basis van vaste afspraken. PensioenVizier geeft dus een onafhankelijk advies.

Als ondernemer of DGA werkt u op dit moment hard en hopelijk met veel plezier. Er komt een periode in uw leven, dat u het wat rustiger aan wilt doen. Daarvoor legt u nu de financiële basis. Dat ‘kapitaal voor later’ komt uit:

· verzekeringen

· belastingvoordelen

· vermogensopbouw

Heeft u een helder en volledig zicht op deze zaken? De kans is groot, dat niet alles even duidelijk is. U heeft weleens het gevoel dat het beter kan. Het ontbreekt u echter aan tijd om er eens goed in te duiken. Dat doen wij voor u. Dat is ons vak. Voor € 245,- voeren wij een quick scan uit op uw huidige en toekomstige financiële situatie. Levert de quick scan voor € 245,- u geen aantoonbare besparing op van minimaal € 10.000,- tot aan uw pensioendatum, dan betaalt u niets. U loopt dus geen enkel risico.

“Te mooi om waar te zijn”, denkt u nu. Toch is het waaren heel realistisch. Wij leggen het u graag uit.

Ga naar pensioenvizier.nl

Of neem direct contact met mij op 06-52333718
Email adres mwallage@pensioenvizier.nl

Website: pensioenvizier.nl