Andana Editorial

Joined
Algemesí (València)

User Stats

Profile Images

User Bio

Andana Editorial és una empresa valenciana que es dedica l'edició de llibres i material didàctic per a fomentar la lectura i els valors.
En el nostre catàleg integrem gèneres molt diversos per a totes edats, però especialment adreçats als lectors infantils i juvenil, apostant sempre per la qualitat literària i d’edició. A més, la integració de les les noves tecnologies i la innovació és una constant en tots els nostres projectes.

Andana editorial és un punt de trobada per a compartir, mitjançant la lectura, el treball d'escriptors, il·lustradors, editors i la il·lusió de mestres, pares, mares, xiquets i xiquetes.

A més, una de les singularitat d'aquesta editorial és l'aposta per l'educació en valors. La realitat social ens demostra que la nostra societat reclama uns valors de convivència. Per això, des dels nostres llibres fomentem la transmissió de valors socials i culturals ja que el desenvolupament científic i tecnològic està configurant un nou panorama cívic, on no cal oblidar que és necessari un progrés cap a una societat més justa i solidària. Per aquest motiu, Andana dedica el seu esforç i treball a invertir en educació, en valors i en lectura. Aleshores, perquè ens agraden els llibres i perquè entenem que és l'hora d'adquirir un compromís, Andana Editorial convida a tots a pujar a aquest tren de lletres.

External Links