CrossFit Copenhagen PRO

Joined

User Stats

Profile Images

User Bio

CrossFit Copenhagen - "Kirken", "Klubben", "Apoteket", "Trykkeriet", "Fabrikken" og "Centralen" er drevet af et kollektiv af dedikerede crossfittere. Vores 6 centre arbejder tæt sammen for at give de bedste muligheder for CrossFit i København. Vi har mange uddannede CrossFit-instruktører, og mange års erfaring indenfor fysisk træning og eliteidræt. Vores sportslige baggrunde spænder vidt fra klatring og skiløb til kampsport og yoga over til boldspil, vægtløftning og vandsport. På trods af vores forskellige interesser i idrætten har vi alle fundet CrossFit, og vi er alle blevet overbevist om CrossFits kvalitet igennem træningens art og de resultater den leverer.

Med grundlægningen af det første og største CrossFit-center i Danmark, er fundamentet for et solidt og vidtfavnende netværk af crossfittere skabt. Vi er utroligt stolte af at være de første, der kan bringe CrossFit til Danmark, og er meget glade for at kunne tilbyde CrossFit-træning til alle i København.

Hensigten med at starte CrossFit i København er at opstille de mest optimale rammer for træning af CrossFit. Dette projekt udspringer af en glæde og en lyst ved selv at træne CrossFit, og samtidig også en drøm om at kunne skabe de bedste træningsmuligheder for crossfittere i København.

De seks gyms skal virke som kraftcentre for intelligent og funktionel træning. Vi vil forsøge at danne et netværk for alle tilhængere af CrossFit i Danmark. Et netværk der kan danne grobund for yderligere videreudvikling af CrossFit og et opgør med den traditionelle fitnessverden.

External Links

Following

  1. Weightlifting 101