Kutrik László

Joined
Budapest

User Stats

Profile Images

User Bio

Kutrik Lászlónak hívnak, 1988-ban születtem Budapesten.

Már általános iskolás koromban komoly érdeklődést mutattam a fotózás iránt, majd a gimnázium megkezdése után nem sokkal vettek a szüleim egy videókamerát, amit pillanatok alatt kisajátítottam magamnak. Onnantól kezdve ahol csak tudtam, videóztam.

A gimnázium után jelentkeztem a Pécsi Tudomány Egyetem Televízióműsor-gyártó képzésére. Itt főként a videó szerkesztés és az operatőri munka technikai részét tanultam meg, ezért az iskola elvégzése után a Kaposvári Egyetemen folytattam tanulmányaimat Mozgóképkultúra és Médiaismeret szakon, ahol a filmkészítés művészi oldalát sajátíthattam el.

Operatőrként és vágóként kezdtem tevékenykedni. Sportrendezvényektől kezdve az esküvői videókon át a reklámfilmekig számos műfajban próbára tettem tudásomat. Olyan produkciókban is részt veszek mint például a Barátok közt, az X-Faktor, vagy Eszenyi Enikő videós darabja (Lumpáciusz Vagabundusz). Hatalmas öröm számomra, hogy vannak visszatérő megrendelőim, hiszen ez az igazi visszajelzés arra, hogy az emberek elégedettek a videóimmal. Szerencsésnek tartom magam, mert úgy érzem a munkám egyben a hobby-m is.

Forduljatok hozzám bizalommal!