culturencentrum, de pianofabriek

Joined
Brussels, Belgium

User Stats

Profile Images

User Bio

Gevestigd in een van de meest multiculturele wijken van de hoofdstad werken wij aan samenlevingsprojecten in de ruimste betekenis van het woord. Dit gebeurt uit eigen initiatief en in samenwerking met andere organisaties.

Het eigen initiatief tracht steeds op een vraaggerichte manier leemtes op te vullen in het maatschappelijk middenveld. We richten onze aandacht op de meest kwetsbare groepen in de buurt (mensen zonder papieren, vrouwen en jongeren), zonder daarbij de grootstedelijke en internationale context uit het oog te verliezen. Emanciperend en maatschappelijk relevante acties volgen, ondersteunen we, in het licht van de actualiteit, van zo nabij mogelijk. Complementariteit, duurzaamheid en solidariteit zijn sleutelwoorden in dit engagement.

We leggen en behouden contact met andere Brusselse organisaties die werken rond sociale en culturele diversiteit. Samenwerken met zelforganisaties staat hierbij altijd op de voorgrond. Het ondersteunen van kunstenaars hoort daar ook bij. Zo geven we artiesten een plaats in ons intercultureel cursusaanbod, bieden een podium in het kader van onze concertenreeks maar ook tijdens wijkfeesten of andere thematische activiteiten.

Culturencentrum De Pianofabriek
info@depianofabriek.be
Fortstraat 35 - 1060 Sint-Gillis
tel 02 541 01 70 I fax 02 541 01 77

External Links

Following

 1. CVB-VIDEP
 2. Laurent Van Lancker
 3. RAYAHZONE
 4. Biodocumentario
 5. KVS
 6. StampMedia
 7. Yeff!
 8. Hilda Van Rompaey
 9. Cultures of Resistance Films
 10. Dong Hua
 11. Yelema asbl
 12. Victoria Deluxe
 13. Netwerk Vlaanderen
 14. BEEDLT
 15. kobewens
 16. Hazim Kamaledin
 17. Sammy Ben Yakoub
 18. Kel

+ See all 19