culturencentrum, de pianofabriek Plus

Joined
Brussels, Belgium

User Stats

Profile Images

User Bio

Gevestigd in een van de meest multiculturele wijken van de hoofdstad werken wij aan samenlevingsprojecten in de ruimste betekenis van het woord. Dit gebeurt uit eigen initiatief en in samenwerking met andere organisaties.

Het eigen initiatief tracht steeds op een vraaggerichte manier leemtes op te vullen in het maatschappelijk middenveld. We richten onze aandacht op de meest kwetsbare groepen in de buurt (mensen zonder papieren, vrouwen en jongeren), zonder daarbij de grootstedelijke en internationale context uit het oog te verliezen. Emanciperend en maatschappelijk relevante acties volgen, ondersteunen we, in het licht van de actualiteit, van zo nabij mogelijk. Complementariteit, duurzaamheid en solidariteit zijn sleutelwoorden in dit engagement.

We leggen en behouden contact met andere Brusselse organisaties die werken rond sociale en culturele diversiteit. Samenwerken met zelforganisaties staat hierbij altijd op de voorgrond. Het ondersteunen van kunstenaars hoort daar ook bij. Zo geven we artiesten een plaats in ons intercultureel cursusaanbod, bieden een podium in het kader van onze concertenreeks maar ook tijdens wijkfeesten of andere thematische activiteiten.

Culturencentrum De Pianofabriek
info@depianofabriek.be
Fortstraat 35 - 1060 Sint-Gillis
tel 02 541 01 70 I fax 02 541 01 77

External Links

Following

 1. Matthias De Groof
 2. CVB-VIDEP
 3. Laurent Van Lancker
 4. RAYAHZONE
 5. Biodocumentario
 6. KVS
 7. StampMedia
 8. Yeff!
 9. Hilda Van Rompaey
 10. Cultures of Resistance Films
 11. Dong Hua
 12. Yelema asbl
 13. Victoria Deluxe
 14. Netwerk Vlaanderen
 15. BEEDLT
 16. kobewens
 17. Hazim Kamaledin
 18. Sammy Ben Yakoub

+ See all 20