or cancel
 1. Поклоништво во Вечниот град: Константин и Елена

  42:50

  from протоѓакон Т.П. Added 349 3 0

  Наслов на оригиналот: Паломничество в Вечный город: Константин и Елена Земја: Русија, 2005 г., Режија: Владимир Хотиненко, Водител: Никита Михалков Со вградени македонски титлови. Филмoт раскажува…

 2. Литургијата - срце на Црквата (втор дел)

  39:09

  from протоѓакон Т.П. Added 153 2 0

  Литургия – сердце Церкви Година: 2010, Жанр: Документарен, Студио : Феофания, Траење: 40 мин. од 1:31:10 Опис: Божествената Литургија (од Херувимската песна до Отпустот) со појаснувања од…

 3. Литургијата - срце на Црквата (прв дел)

  52:25

  from протоѓакон Т.П. Added 1,007 1 0

  Литургия – сердце Церкви Година: 2010, Жанр: Документарен, Студио : Феофания, Траење: 53 мин. од 1:31:10 Опис: Божествената Литургија (од Проскомидија до Херувимската песна) со појаснувања…

 4. Мојсеј / Moses

  22:53

  from протоѓакон Т.П. Added 295 1 0

  + More details
  • Eстира / Esther

   24:32

   from протоѓакон Т.П. Added 197 1 0

   + More details
   • Архиепископ Лука. Професор по хирургија

    43:37

    from протоѓакон Т.П. Added 3,804 1 0

    „Архиепископ Лука. Профессор хирургии“ Филм од серијата "Русские праведники". (ТК Сретение, 2010 г.). Святитель Лука Войно-Ясенецкий. Со македонски титлови.

   • Kрстниот пат на cв. Јован Златоуст

    40:36

    from протоѓакон Т.П. Added 405 1 0

    Име: Слава Богу за всё. Крестный путь Святителя Иоанна Златоуста Година: 2008 Жанр: Документарен филм Студио: КС Отечество, Русија Траење: 40:34 Режисер: Виктор Шкурко Со вградени македонски…

    + More details
    • Сонот на смешниот човек

     19:58

     from протоѓакон Т.П. Added 612 2 1

     «Сон смешного человека» — мультфильм Александра Петрова по мотивам одноимённого рассказа Ф. М. Достоевского. Для взрослых. Выполнен в технике «живопись по стеклу». Со…

     + More details

     Browse Videos

     Videos протоѓакон Т.П.

     Here are all of the videos that протоѓакон Т.П. has uploaded to Vimeo. Appearances are videos that протоѓакон Т.П. has been credited in by others.

     Also Check Out